Straipsnis

2013-12-03

Praprasti, bet veiksmingi sekso patarimai

sexy porele lovoje

Džiaugtis geru seksualiniu gyvenimu bei sugebėti jį išlaikyti reikia ir laiko, ir pastangų. Mūsų kasdieninės problemos, rutina ir atsidavimas karjerai dažniausiai mus labai išvargina ir smarkiai pasunkina lovos reikalus. Dėl to mums ima trūkti motyvacijos ir vaizduotės viską "pasaldinti". Tačiau ne visada geras seksas reiškia valandų valandas praleistą laiką galvojant kaip viską pakeisti ar krūvą išlaidų sekso prekėms. Kartais pakanka viską daryti šiek tiek kitaip nei visada...

Moterys yra labai cikliškos, o jų lytinis potraukis gali skirtis priklausomai nuo hormonų ir nuo to, kas dedasi jų gyvenime. Būtent dėl to kartais joms prireikia daugiau laiko ir pastangų seksualiai susijaudinti. Pateiksime jums keletą paprastų, bet dažniausiai veiksmingų patarimų, kurie galbūt jums padės tai įveikti!

UŽRIŠKITE JAI AKIS

Mūsų seksualinis malonumas priklauso nuo daugelio organų, tačiau visų svarbiausias – smegenys. Kai bent vienas mūsų pojūtis nuslopinamas, jis smegenų pagalba kompensuojamas kitu. Pavyzdžiui, kurtieji visada geriau mato, jaučia kvapus bei virpesius. Būtent su šiuo patarimu mes jums siūlome tokią smegenų funkciją išnaudoti savo naudai. Užrišus jai akis, padidės jos jutiminis suvokimas. Ji nematys, kur ir ką jūs žadate daryti su jos kūnu, todėl pasinaudodami liežuviu, lūpomis ar netgi plunksna švelniai erzindami kurkite seksualinę įtampą! Pradėkite palengva ir nepersistenkite, kadangi po kurio laiko neuronai gali nustoti veikti ir norimo rezultato nepasieksite.

MASAŽAS

Masažas yra vienas iš seksualiausių ir labiausiai atpalaiduojančių dalykų, ką galite padaryti vienas kitam. Mūsų visų kūnai be išimties turi stresines vietas/zonas, kurios uždaro ir neleidžia energijos srautams (seksualinei energijai taip pat) pasklisti mūsų kūnu. Ne paslaptis, kad beveik kiekvienam žmogaus kūno reiškiniui galime rasti atitikmenį automobilio variklio veikime. Taip ir šiuo atveju, įsivaizduokite užsikimšusį kuro filtrą (kuras – tai mūsų energija). Automobilio variklio darbas tampa visiškai neefektyvus.

Masažas gali atblokuoti visas spazmuotas vietas. Būsite nustebinti daug kokybiškesniu seksu bei stipresniu orgazmu. Žinoma, tinkamai atpalaiduoti seksui gali ir nepavykti iš pirmo karto, bet juk kiekvienas bandymas kaip treniruotė su vis geresniais rezultatais. O kad partnerė po tokio masažo nenorėtų vien tik miego – nepamirškite pridėti ir erotinių prisilietimų.

Keletas trumpų patarimų:

  • Pradėkite nuo pagrindinių raumenų atpalaidavimo pečiuose ir nugaroje;
  • Pereikite prie jos sėdmenų. Joms masažuojant galite panaudoti šiek tiek daugiau jėgos, tačiau ne per skaudžiai!
  • Tuomet neskubant artėkite prie šlaunų. Nepamirškite vidinės jų pusės ir nebijote retkarčiais priartėti visai šalia makšties, tačiau nepulkite glamonėti jos pačios – verčiau išlaikykite nedidelę įtampą.
  • Nepamirškite kojų ir rankų galūnių! Jose pilna nervinių galūnėlių!

Taip pat galite pažiūrėti trumpą mokomąjį masažo mylimajai video.

PABŪKITE MOKINIAIS

Be abejonės, daugelis iš mūsų po kurio laiko pradedame galvoti, kad žinome viską apie seksą ir ko reikia mūsų antrai pusei. Tačiau tai labai retai kada būna tiesa... Visada yra kažkas, ko nesame bandę, o jeigu ir bandę – tai tikrai ne visais įmanomais būdais.

Atsikratykite bent kartais tos minties, kad esate sekso ekspertai ir leiskite, kad jūsų partneris jums duotų instrukcijas. Sekantį kartą apsikeiskite rolėmis. Kitaip tariant pabūkite vienas kito mokiniais. Tai ne tik bus smagu, bet ir sužinosite daug naujų dalykų, kas patinka jūsų partneriui. Žinoma turite visiškai atsikratyti barjerų ir nebijoti išbandyti tai, ko niekada nesate darę...

ŽAIDIMAS VAIDMENIMIS

Taip, tai labai dažnai girdimas patarimas, bet ne veltui – jis tikrai veiksmingas, jeigu norite seksą padaryti šmaikštesniu ir aistringesniu. Pirmus kartus nejauku būna visiems be išimties, tačiau su kiekvienu tokiu mini sekso žaidimu jūs pajausite rezultatus. Tai padės atsikratyti rutinos, pamiršti visą įtampą buityje, na ir žinoma kartais bent jau trumpam galėsite įkūnyti savo išgalvotus personažus... Visoms merginoms patinka puoštis bei dažytis, tai kodėl to nepadarius ruošiantis seksui? Taip atrasite didesnę motyvaciją, net jeigu ji buvo šiek tiek ir prislopus...

ATSKLEISKITE SAVO FANTAZIJAS

Kalbėjimas su partneriu apie savo seksualines fantazijas yra puikus mini sekso žaidimas. Tai ne tik sustiprina tarpusavio bendravimą, bet ir padeda geriau suprasti vienas kito norus ir lūkesčius. Taip, kartais gali likti labai nustebintas, ką išgirsi iš mylimojo ar mylimosios lūpų, tačiau tai lieka tik tarp jūsų, tai kodėl neišklausius vienas kito? Kai kurios mintys galbūt tik ir liks fantazijų lygyje, tačiau neabejojame, jog daugelį jų ir išbandysite.

Svarbu nesumaišyti, kad pokalbis apie savo seksualines fantazijas nėra nešvankios kalbos. Viską pateikite subtiliai, galite net romantiškai prie vyno taurės. Ir tik tuomet, jei tai prives jus prie seksualinių veiksmų (glamonių ir t.t.), galite įgyvendinti sekantį patarimą su nešvankiomis kalbomis. Tai neatrodo viliojančiai, kai nesi susijaudinimo būsenoje, tačiau aistrai "liejantis per kraštus", daugeliui ant liežuvio galo lieka neišsakytų įvairių pikantiškų dalykėlių. Mūsų smegenys stipriai reaguoja į išsakytas dejones, todėl nešvankios ir pikantiškos detalės ištartos sekso metu dar labiau sužadina aistrą. Žinoma, nešvankumo lygis gali skirtis pas abu mylimuosius, tačiau nusiteikite juos priimti teigiamai ir leisti vienas kitam išsisakyti viską be prieštaringų komentarų.

Galime paminėti keletą nešvankių temų, kurios dažniausiai būna tinkamiausios šiam reikalui. Tai pirmiausia išreiškiami pojūčiai, kai vyras jau būna "moters viduje". Detalių turbūt nereikia pasakoti, ir vyrai, ir moterys turi, ką apie tai pasakyti... Tuomet šnabždėjimai į ausį, ką toliau norite padaryti su savo mylimuoju ar mylimąja.

NAUJOS POZOS

Daugelis tikriausiai jau žinote pozas, kuriose partnerė dažniausiai pasiekia orgazmą, todėl jas nuolat ir kartojate. Tai nieko blogo, tačiau laikui bėgant atsiranda rutina. Ir vėl lieka kaltas nusiteikimas, kad orgazmas yra būtinas, o jei jo nebus - to vakaro seksas vertinamas nepasisekusiu. Daug kartų minėjome, jog reikia mėgautis visa sekso eiga, o ne vien tik kulminacija. Arba, sekso metu, skirkite laiko bent vienos naujos pozos išbandymui, o jau orgazmui pasiekti, grįžkite prie jums įprastos. Taip ne tik padarysite seksą įvairesniu, bet galbūt atrasite ir naują sekso pozą, kurios metu abu mėgausitės dar stipresniu orgazmu.

NAUJOS VIETOS

Kaip ir su sekso pozomis, taip ir su vieta - norint geresnių emocijų, ją reikia retkarčiais pakeisti. Net ir gyvenant vieno kambario bute, galima rasti, į ką iškeisti pabodusį miegamąjį. Tiesiog nebijokite, netingėkite ir panaudokite šiek tiek fantazijos. Negana to, jei jau tą dieną neturite ūpo užsiimti seksu už miegamojo ribų - paruoškite jį romantiškam vakarui!

Labai dažnas pasiteisinimas – vaikai trukdo mėgautis sekso skirtingose vietose namuose... Taip, tai tampa sudėtingiau ir reikalauja daugiau pastangų, bet juk galima kartais leisti jais pasidžiaugti giminaičiams, o patiems ištrūkti į kokią pusiau viešą (bet ne per daug) vietą pasimėgauti ekstremaliai aistringu sekso...

PABAIGAI

Beveik visi šiek patarimai nieko nekainuoja, tik šiek tiek jūsų laiko, noro ir minimalių pastangų. Tačiau galint sau leisti ir šiek tiek paišlaidauti, tuomet minėtam "žaidimui vaidmenimis" galima investuoti į seksualius apatinius mylimajai - jai tai tikrai pakeltų ūpą. Tuo tarpu vyras gali išbandyti kokį sekso žaisliuką, pavyzdžiui varpos žiedą. Sėkmės eksperimentuojant ir linkime, kad visi galėtumėte mėgautis geru kokybišku seksu.

 

Taip pat skaitykite

blogas seksas
7 dalykai, "žudantys" pirmą sekso naktį su nauju vyru2014-12-02
Jei norite, kad pirma naktis su nauju vyru netaptų paskutine, turite vengti tipiškų klaidų, kurios gali pakenkti jūsų tolimesniam bendravimui. Štai pačios blogiausios iš jų.
blogos vietos seksui
Blogiausios vietos seksui2014-05-01
Mylėtis ant stalo gerai sekasi tik filmų herojams. Realybėje tai ne pati patogiausia vieta seksui. Iš tiesų, yra tokių vietų, kurios ne tik netinkamos užsiimti seksu, bet ir didelė rizika patirti traumų. Apžvelgsime keletą tokių vietų.
sekso poza 69
Pozos "69" pliusai ir minusai (1)2013-09-26
Kiekviena pora turi savo mėgstamas sekso pozas. Tačiau jei būtų surengtos pozų varžybos, ko gero poza "69" laimėtų pirmąją vietą. O kaipgi kitaip? Juk tai dvigubas malonumas. Tačiau ji turi vieną mažytį "bet"... Tik apie viską iš eilės.
porele lovoje
Kaip išvengti nemalonių situacijų sekso metu?2013-07-13
Mylėjimasis daugumai porų asocijuojasi su romantiškais vaizdais: vakariene prie žvakių, šilkiniais patalais, rožių žiedlapiais... Tačiau gyvenime ne viskas būna taip gražu. Kartais pasitaiko itin nemalonių situacijų, galinčių sugadinti visą akimirkos grožį.
seksuali poerele
Kaip susigrąžinti seksualinį apetitą?2013-07-01
Santykių pradžioje - audringas seksas įvairiomis pozomis. Tris kartus per dieną. Ant grindų, automobilyje, krūmuose, ant stogo ir t.t. Žvakės vonioje, ledo gabaliukai ant įkaitusių kūnų... Tačiau po metų ar dvejų seksas - jau tik prieš miegą. O vėliau bus - prieš miegą ir ne kiekvieną dieną.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...