Straipsnis

2014-12-02

7 dalykai, "žudantys" pirmą sekso naktį su nauju vyru

blogas seksas

Jei norite, kad pirma naktis su nauju vyru netaptų paskutine, turite vengti tipiškų klaidų, kurios gali pakenkti jūsų tolimesniam bendravimui. Štai pačios blogiausios iš jų.

1. Per greitas seksas

Venkite sekso per pirmą pasimatymą. Iki šio momento galite mėgautis „giliais“ bučiniais, petingu, bet tik ne pačia sueitimi. Pasak psichologų, geriausia pasimylėti po 5 pasimatymų (intervalas tarp jų gali būti bet koks – nuo savaitės iki vienos dienos). Jei pasimylėsite anksčiau, partnerių gali laukti nusivylimas, visų pirma, dėl psichologinių priežasčių. Antra, vyrams moteris, kuri greitai sutinka užsiimti seksu, atrodo per daug prieinama.

Jei pasimylėsite gana anksti, vyriškoji lytis tikrai negalvos apie antrą pasimatymą. O tai reiškia, kad lovoje vyras stengsis patenkinti tik savo poreikius neatsižvelgdamas į partnerės norus. Tokiu atveju moteris ne tik nepatirs malonumo, bet ir jausis išnaudota. Be to, dama, atsidūrusi per greitai lovoje, negalės visiškai pasitikėti partneriu. O vyras turės įdėti daug daugiau nei įprastai pastangų, kad galėtų patenkinti moterį. Jei nuo abiejų žmonių pažinties praeis daugiau laiko, jie nebus tokie įsitempę, kai ateis laikas užsiimti seksu.

2. Pozų įvairovė

Nepatartina demonstruoti iš karto visas pozas, kurias įvaldėte per visą savo gyvenimą. Pirmai sueičiai geriausia rinktis misionieriaus pozą. Žinoma, kiekvienas nori parodyti, koks jis asas ir Kamasutros žinovas, tačiau tikėtina, kad toks seksas vietoj malonumo suteiks įtampą ir nepasitenkinimą. Be to, ir moteriai, ir vyrui nelengva prisitaikyti prie naujo partnerio, kadangi nei vienas nežino kito jautrių kūno vietelių. Tad geriau nesistenkite iš karto parodyti savo sugebėjimus, o suteikite vienas kitam maksimalų komfortą.

3. Ryški šviesa

Vyrai mėgsta apžiūrėti nuogą moters kūną, ypač, jei tas kūnas atiteko jam po penkių pasimatymų. Tačiau moteris dar gali būti nepasiruošusi demonstruoti savo figūros privalumus, kadangi bijo parodyti ir savo trūkumus. Neatlikta depiliacija, neideali talija ir krūtinė, celiulitas – viso šito nesinori rodyti vyrui, kadangi nesinori jo nuvilti.

Beje, vyrai irgi gali „išgąsdinti“ moterį, pavyzdžiui, plaukuota nugara ir pečiais, žydrais šortukais su gėlytėmis arba padidėjusiu pilvuku nuo alaus... Todėl geriausia abiems kurį laiką mylėtis tamsoje arba bent prietemoje, pavyzdžiui, prie žvakių šviesos.

4. Visi eksperimentai iš karto

Reikalauti viską ir iš karto – pati blogiausia klaida tų, kurie į lovą atsigulė su naujuoju partneriu. Žinoma, puiku, jei moteris nori vaidinti mineto karalienę, o vyras – kunilingo asą ir panašiai. Tačiau jūs vienas kito gerai nepažįstate, todėl jums gali nepatikti partnerio sekso norai. Jei partneriui kas nors nepriimtina, jūs neturite teisės iš jo reikalauti tai būtinai atlikti. Eksperimentus mėgsta tikrai ne visi.

Pirmojo seksu metu galioja nerašyta taisyklė – nedaryti nieko, nebent tavęs paprašytų pats partneris. Jei jums kas nors nepatinka, iš karto pasakykite partneriui. Kitaip vakaras baigsis nusivylimu ir išsiskyrimu, nepatyrus to išsvajotojo orgazmo.

5. Trumpa preliudija

Vyrai, norėdami padaryti įspūdį merginai, dažnai „puola“ ją kaip išbadėjęs vegetaras kotletą. Moterį tai gali išgąsdinti, ypač, jei jūs neseniai pažįstami. Su naujuoju partneriu reikalinga ilgesnė, nei įprastai, preliudija. Tad jei moterį įprastai tenkina 10 minučių glamonių, tai su naujuoju preliudija turėtų tęstis 20-30 minučių. Todėl jei vyras negali savęs kontroliuoti, jis turėtų pagalvoti apie futbolą arba palįsti po šaltu dušu. Moteris taip pat neturėtų iš karto demonstruoti savo aistros ir galimybių, kadangi vyras gali pagalvoti, kad ji turi per daug patirties sekse. Jam bus smalsu kiek ji turėjo vyrų, o ne kaip ją dabar patenkinti.

6. Ilgai besitęsianti sueitis

Seksas taip pat neturi būti per ilgas. Puiku, jei vyras turi sugebėjimų prailginti lytinį aktą arba mylėtis kelis kartus iš eilės, tačiau moteris gali būti nepasiruošusi tokiai ilgai sueičiai. Tarkim, jai ryte reikia eiti į darbą. Todėl viena arba dvi sueitys pirmą kartą – geriausias sprendimas abiems partneriams.

7. Orgazmo imitacija

Nuovargis – pagrindinis pirmojo sekso priešas, kuris neleis jums atsipalaiduoti ir patirti orgazmo. Moterims tokia situacija įprasta – padejavo, pašaukė ir vyras užmigo laimingas. Tokia taktika pavojinga tuo, kad vyras gali pagalvoti, kad iš tiesų išmoko jus patenkinti, ir toliau gali naudoti tą pačią techniką.

Todėl, jei jau nieko neišeina, geriau atidėti seksą kitam kartui. Paaiškinkite partneriui, kad neturite ūpo arba esate pavargę mylėtis. Jei jis vis tiek pradės priekaištauti, vadinasi, jums tokio partnerio nereikia. Maža to, kad jis nepatyręs, dar ir chamas. Ir jei daugiau su juo nesusitiksite – gal ir geriau.

 

Taip pat skaitykite

blogos vietos seksui
Blogiausios vietos seksui2014-05-01
Mylėtis ant stalo gerai sekasi tik filmų herojams. Realybėje tai ne pati patogiausia vieta seksui. Iš tiesų, yra tokių vietų, kurios ne tik netinkamos užsiimti seksu, bet ir didelė rizika patirti traumų. Apžvelgsime keletą tokių vietų.
sexy porele lovoje
Praprasti, bet veiksmingi sekso patarimai2013-12-03
Džiaugtis geru seksualiniu gyvenimu bei sugebėti jį išlaikyti reikia ir laiko, ir pastangų. Mūsų kasdieninės problemos, rutina ir atsidavimas karjerai dažniausiai mus labai išvargina ir smarkiai pasunkina lovos reikalus.
sekso poza 69
Pozos "69" pliusai ir minusai (1)2013-09-26
Kiekviena pora turi savo mėgstamas sekso pozas. Tačiau jei būtų surengtos pozų varžybos, ko gero poza "69" laimėtų pirmąją vietą. O kaipgi kitaip? Juk tai dvigubas malonumas. Tačiau ji turi vieną mažytį "bet"... Tik apie viską iš eilės.
porele lovoje
Kaip išvengti nemalonių situacijų sekso metu?2013-07-13
Mylėjimasis daugumai porų asocijuojasi su romantiškais vaizdais: vakariene prie žvakių, šilkiniais patalais, rožių žiedlapiais... Tačiau gyvenime ne viskas būna taip gražu. Kartais pasitaiko itin nemalonių situacijų, galinčių sugadinti visą akimirkos grožį.
seksuali poerele
Kaip susigrąžinti seksualinį apetitą?2013-07-01
Santykių pradžioje - audringas seksas įvairiomis pozomis. Tris kartus per dieną. Ant grindų, automobilyje, krūmuose, ant stogo ir t.t. Žvakės vonioje, ledo gabaliukai ant įkaitusių kūnų... Tačiau po metų ar dvejų seksas - jau tik prieš miegą. O vėliau bus - prieš miegą ir ne kiekvieną dieną.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...