Straipsnis

2013-07-13

Kaip išvengti nemalonių situacijų sekso metu?

porele lovoje

Mylėjimasis daugumai porų asocijuojasi su romantiškais vaizdais: vakariene prie žvakių, šilkiniais patalais, rožių žiedlapiais... Tačiau gyvenime ne viskas būna taip gražu. Kartais pasitaiko itin nemalonių situacijų, galinčių sugadinti visą akimirkos grožį.

GURGULIAVIMAS PILVE

Jei sekso metu pradeda gurguliuoti pilvas, tai reiškia, kad žarnyne vyksta gerokai stipresni susitraukimai, nei įprastai. Paprastai jie praeina, kai baigiate mylėtis. Pagrindinės to priežastys - stiprus susijaudinimas, nerimas ir baimė. Taip pat pilvas gali gurguliuoti, jei žmogus persivalgė arba atvirkščiai - nori valgyti.

Ką daryti?

Prieš seksą jokiu būdu nemarinkite savęs badu. Jei jaudinatės, išgerkite raminamųjų. Tai padės išvengti nemalonių situacijų. Jei pilve pastoviai gurguliuoja, ir ne tik mylintis, būtinai kreipkitės į gydytoją. Kadangi tai gali būti signalas, kad sergate pilvo ertmės organų ligomis.

ČIAUDĖJIMAS

Kvėpavimo takus gali erzinti daugelis dalykų: dulkės, plaukų lakas, jūsų arba partnerio dezodorantas. Neretai čiaudėjama ekstremalaus sekso metu arba mylintis gamtoje. Tai ypač būdinga žmonėms, sergantiems įvairiomis alergijomis.

Ką daryti?

Jei čiaudėjimą sukelia dezodorantas, patartina prieš intymias akimirkas kartu su savo mylimuoju nusimaudyti po dušu. Kitai atvejais, kai norėsis čiaudėti, nykščiu ir smiliumi suspauskite viršunoses ir palaikykite, kol čiaudėjimas praeis. Po sekso nosį galima praplauti druskos tirpalu: vieną valgomąjį šaukštelį druskos užpilti verdančiu vandeniu ir jam šiek tiek atvėsus su pipete įsilašinti į nosį.

PILVO PŪTIMAS

Intymių akimirkų metu pradeda pūsti pilvą ir netyčia pagadinate orą? Atkreipkite dėmesį į tai, kokį maistą valgote. Maistas yra pagrindinė pilvo pūtimo priežastis.

Ką daryti?

Romantinės vakarienės metu reikėtų atsisakyti tų produktų, kurie lėčiau virškinami ir sukelia pilvo pūtimą. Tai gali būti vynuogės, razinos, rauginti kopūstai, alus ir obuoliai. Kartais sekso metu iš makšties išeina oras, sukeldamas panašų į oro pagadinimo garsą. Tai įvyksta todėl, kad nesutampa lytinių organų dydžiai - greičiausiai makštis yra platesnė nei partnerio varpa. Frikcijų metu į makštį patenka oro, kuris vėliau ir išeina. Norint to išvengti, reikėtų pasirinkti tokias pozas, kuriose įėjimas į makštį susiaurėja.

TRŪKČIOJA AKIS

Pagrindinė nervinio tiko sekso metu priežastis - stresas. Tai dažniausiai nutinka mylintis pirmą kartą. Tačiau pasitaiko ir tokių atvejų, kai nervinis tikas pasireiškia vienam ir sutuoktinių, kurie kartu nugyveno daugelį metų. Tai įvyksta dėl pervargimo, ilgo sėdėjimo prie kompiuterio arba emocinio barnio, įvykusio nesenai prieš seksą. Rezultatas - vietoj malonių akimirkų žmonės reaguoja į akies keliamą diskomfortą ir negali mėgautis maloniomis akimirkomis.

Ką daryti?

Jei moteris mylisi su nauju partneriu ir pradeda trūkčioti akis, reikia pasistengti atsipalaiduoti ir tai praeis savaime. Visais kitais atvejais tikas praneša, kad jums reikia pailsėti: laisvalaikį praleisti gamtoje, gerai išsimiegoti, nueiti į grožio saloną, kino teatrą ir t.t. Reikia tiesiog labiau rūpintis savimi.

RAUGĖJIMAS

Raugėjama, kada į pilvą patenka daug oro arba maisto. Tai gali nutikti išgėrus gazuoto gėrimo, alaus, suvalgius riebios mėsos. Jei romantinės vakarienės metu daug kalbate, tai raugėjimų neišvengsite.

Ką daryti?

Vakarieniaujant reikėtų kruopščiai pasirinkti maistą. Vengti tokių maisto produktų kaip duona, bandelės, gazuoti gėrimai, alus. Reikėtų valgyti lėtai - vyrai mėgsta, kai moterys valgo ramiai ir oriai. Niekada nekalbėkite pilna burna. Pirmiausia, tai parodo jūsų neišsiauklėjimą, o antra, sukelia raugulį. Kalbėkite tik sukramtę maistą.

Šie patarimai paprasti, bet labai naudingi. Daugeliui porų jie tikrai padės išvengti nemalonių akimirkų sekso metu.

 

Taip pat skaitykite

blogas seksas
7 dalykai, "žudantys" pirmą sekso naktį su nauju vyru2014-12-02
Jei norite, kad pirma naktis su nauju vyru netaptų paskutine, turite vengti tipiškų klaidų, kurios gali pakenkti jūsų tolimesniam bendravimui. Štai pačios blogiausios iš jų.
blogos vietos seksui
Blogiausios vietos seksui2014-05-01
Mylėtis ant stalo gerai sekasi tik filmų herojams. Realybėje tai ne pati patogiausia vieta seksui. Iš tiesų, yra tokių vietų, kurios ne tik netinkamos užsiimti seksu, bet ir didelė rizika patirti traumų. Apžvelgsime keletą tokių vietų.
sexy porele lovoje
Praprasti, bet veiksmingi sekso patarimai2013-12-03
Džiaugtis geru seksualiniu gyvenimu bei sugebėti jį išlaikyti reikia ir laiko, ir pastangų. Mūsų kasdieninės problemos, rutina ir atsidavimas karjerai dažniausiai mus labai išvargina ir smarkiai pasunkina lovos reikalus.
seksuali poerele
Kaip susigrąžinti seksualinį apetitą?2013-07-01
Santykių pradžioje - audringas seksas įvairiomis pozomis. Tris kartus per dieną. Ant grindų, automobilyje, krūmuose, ant stogo ir t.t. Žvakės vonioje, ledo gabaliukai ant įkaitusių kūnų... Tačiau po metų ar dvejų seksas - jau tik prieš miegą. O vėliau bus - prieš miegą ir ne kiekvieną dieną.
gulinti moteris lovoje
5 dalykai, kurių moterys nepakenčia lovoje2013-05-02
Turbūt nei vienas vyras nesididžiuotų vadinamas "nuobodžiu meilužiu". Ir kažin ar nors viena moteris norėtų praleisti naktį arba gyventi su tokiu "eržilu". Todėl šie keli patarimai padės vyrams geriau pažinti moteris ir suprasti ko jos nemėgsta lovoje.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...