Straipsnis

2014-05-01

Blogiausios vietos seksui

blogos vietos seksui

Mylėtis ant stalo gerai sekasi tik filmų herojams. Realybėje tai ne pati patogiausia vieta seksui. Iš tiesų, yra tokių vietų, kurios ne tik netinkamos užsiimti seksu, bet ir didelė rizika patirti traumų. Apžvelgsime keletą tokių vietų.

VIRTUVINIS STALAS

Statistika rodo, kad daugiausiai traumų nutinka mylintis ant virtuvinio stalo. Užvaldžius aistrai, porelėms nė motais ant virtuvės stalo palikti įvairūs indai ir įrankiai. Jei jau tikrai norite pasimylėti ant stalo, nuimkite visus dūžtančius ir aštrius daiktus. Bet greičiausiai, taip darant, dings ir pats noras ant jo mylėtis...

DUŠO KABINA

Tai gana pavojinga vieta meilės žaidimams. Gresia raumenų pasitempimai, taip pat galūnių išnirimai ir netgi lūžiai.

SPINTA OFISE

Rizika – nubrozdinimai, lūžiai, patempimai o taip pat atleidimas iš darbo. Be to, ne itin patogi vieta...

LAIPTINĖ IR ĮĖJIMAS

Jei jūs galvojate, kad vienoje iš šių vietų jums pasiseks nieko netrukdomiems pasimylėti – klystate. Taip pat tai labai nehigieniška.

SKALBIMO MAŠINA

Pasirodo, kad poros dažnai mėgsta išbandyti seksą ant skalbimo mašinos. Deja, po to gydytojams tenka gydyti įvairių kūno vietų lūžius. O kur dar patempimai, sumušimai, nukentėjusios alkūnės, riešai, keliai ir kulkšnys. Ar tikrai verta taip rizikuoti?

BASEINAS

Į daugelį baseinų pilami įvairūs chemikalai, pavyzdžiui, chloras arba sulfato rūgštis. Jų dalys, papuolusios į moters lytinius organus, gali sukelti rimtų susirgimų. Todėl tokioje vietoje geriau užsiimkite oraliniu seksu.

SAUNA

Saunoje mylėtis griežtai draudžiama. Esant aukštai temperatūrai, sumažėja reprodukciniai gebėjimai, kyla didžiulė rizika patirti širdies smūgį, ypač jauniems žmonėms, kurie visai to net nesitiki.

PAPLŪDIMYS

Seksas paplūdimyje gali sukelti daug nepatogumų. O kur dar iš visų pusių byrantis smėlis... Be to, galite iki žaizdų nutrinti odą. Jeigu galvojate, kad didelis dekis padės - klystate, smėlio dulkiu pilna net ore, o ten kur drėgna, jis lipte limpa.

ANT ŠIENO KAIME

Gal ir dažnai tekdavo girdėti pasakojimus, kaip vyrai parversdavo moteris ant šieno ir karštai pasimylėdavo, tačiau realybė tokia, kad ši vieta papultų i blogiausių dešimtuką. Romantikos taip pat labai mažai, niežtės visą kūną, plius labai nehigienišką - šiene pilna gyvių bei įvairiausių bakterijų.

STOGAS

Iš pirmo žvilgsnio, seksas ant stogo gali atrodyti kaip romantiškas nuotykis. Tačiau ir čia slypi pavojai: galite stipriai susižeisti kelius į stogo dangą arba paslysti ir nuo jo nukristi - tada reikalai visai prasti...

Jei norite gražiai ir romantiškai praleisti naktį, pasirinkite tam paprastesnes vietas. Banalu? Bet užtat saugu ir patogu!

 

Taip pat skaitykite

blogas seksas
7 dalykai, "žudantys" pirmą sekso naktį su nauju vyru2014-12-02
Jei norite, kad pirma naktis su nauju vyru netaptų paskutine, turite vengti tipiškų klaidų, kurios gali pakenkti jūsų tolimesniam bendravimui. Štai pačios blogiausios iš jų.
sexy porele lovoje
Praprasti, bet veiksmingi sekso patarimai2013-12-03
Džiaugtis geru seksualiniu gyvenimu bei sugebėti jį išlaikyti reikia ir laiko, ir pastangų. Mūsų kasdieninės problemos, rutina ir atsidavimas karjerai dažniausiai mus labai išvargina ir smarkiai pasunkina lovos reikalus.
sekso poza 69
Pozos "69" pliusai ir minusai (1)2013-09-26
Kiekviena pora turi savo mėgstamas sekso pozas. Tačiau jei būtų surengtos pozų varžybos, ko gero poza "69" laimėtų pirmąją vietą. O kaipgi kitaip? Juk tai dvigubas malonumas. Tačiau ji turi vieną mažytį "bet"... Tik apie viską iš eilės.
porele lovoje
Kaip išvengti nemalonių situacijų sekso metu?2013-07-13
Mylėjimasis daugumai porų asocijuojasi su romantiškais vaizdais: vakariene prie žvakių, šilkiniais patalais, rožių žiedlapiais... Tačiau gyvenime ne viskas būna taip gražu. Kartais pasitaiko itin nemalonių situacijų, galinčių sugadinti visą akimirkos grožį.
seksuali poerele
Kaip susigrąžinti seksualinį apetitą?2013-07-01
Santykių pradžioje - audringas seksas įvairiomis pozomis. Tris kartus per dieną. Ant grindų, automobilyje, krūmuose, ant stogo ir t.t. Žvakės vonioje, ledo gabaliukai ant įkaitusių kūnų... Tačiau po metų ar dvejų seksas - jau tik prieš miegą. O vėliau bus - prieš miegą ir ne kiekvieną dieną.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...