Straipsnis

2013-09-26

Pozos "69" pliusai ir minusai

sekso poza 69

Kiekviena pora turi savo mėgstamas sekso pozas. Tačiau jei būtų surengtos pozų varžybos, ko gero poza "69" laimėtų pirmąją vietą. O kaipgi kitaip? Juk tai dvigubas malonumas. Tačiau ji turi vieną mažytį "bet"... Tik apie viską iš eilės.

Poza "69" puikiai tinka moterims, kurios mėgsta būti ant viršaus. Taip vyras neužgula merginos visu savo svoriu ir nesuteikia jai nepatogumų. Be to, esant ant viršaus, lengviau kontroliuoti varpos įsiskverbimo gylį.

Ši poza turi daug variacijų su skirtingomis partnerių kūno padėtimis. Pavyzdžiui, galima pradėti nuo klasikinės padėties: vyras guli ant nugaros, moteris - ant jo. Partnerių genitalijos abiems bus patogiai pasiekiamos.

Jei vyras nenori, kad moteris užimtų vadovaujančią padėtį, jis gali būti ant viršaus, bet turėtų remtis rankomis į lovą. Ir neužgriūti partnerės pasiekęs orgazmą.

Jei abu partneriai yra per sunkūs vienas kitam, jie gali atsigulti šonu. Priėjimas prie genitalijų puikus ir nėra jokios kūnų apkrovos. Tiesa, kūno kontakto tokiu atveju beveik nėra.

Pats sudėtingiausias pozos "69" variantas reikalauja gana stiprių vyro rankų. Vyras stovi ant kelių ir apsuka savo partnerę taip, kad jos klubai atsidurtų ant jo pečių, galva ties varpa, o jos genitalijos ties jo veidu. Vyras tvirtai laiko moterį, kas pozai priduoda ypatingo žavesio.

Trūkumai

Kaip kiekviena sekso poza, taip ir "69" turi ir savo trūkumų. Oralinio sekso mėgėjai teigia, kad ne kiekvienai porai pavyksta patirti pilną pozos teikiamą malonumą.

Daugelis porų pamiršta apie savo partnerį ir susikoncentruoja tik į savo pojūčius. Dažnas atvejis, kai vienas iš partnerių (tarp kitko dažniausiai moteris) patiria orgazmą pirmas. Tuo momentu, kai užplūsta orgazmo banga, galvoti apie antrą pusę tiesiog nebeįmanoma. Todėl reikia labai gerai pažinti vienas kitą ir atkreipti dėmesį net į mažiausius niuansus, kad pozoje "69" abu partneriai patirtų vienodai malonių pojūčių.

 

Taip pat skaitykite

vyras ir moteris voliojasi lovoje
Sekso skirtingu paros laiku ypatumai (1)2013-03-05
Ne paslaptis, kad moterys skirtingai priima tas pačias glamones, priklausomai nuo paros laiko. Todėl jums bus naudinga susipažinti su savo kūno reakcija pagal valandas, ir atsižvelgti į šiuos niuansus užsiimant seksu.
vyras ir moteris pievoje
Seksas per pirmą pasimatymą2012-11-19
Turbūt daugeliui moterų teko atsidurti situacijoje, kai jau pirmo pasimatymo metu reikėjo spręsti, ar šokti su naujuoju pažįstamu į lovą, ar dar palaukti. Pasvarstykime, kokios pasekmės bei santykių perspektyvos laukia vienu ir kitu atveju.
nuliudusi pusnuoge mergina
Gyvenimas be sekso - ar tai kenkia? (2)2012-10-14
Gyvenime dėl įvairiausių priežasčių pasitaiko periodų be sekso. Tuo metu daugeliui kyla nerimas dėl įsitvirtinusio stereotipo, kad sekso nebuvimas kenkia dvasinei ir fizinei sveikatai. Tačiau ar taip iš tiesų yra?
seksuali moteris jungia pavaras
"Greitukas" arba greitas seksas (2)2012-10-09
Greitasis seksas - mylėjimasis, kuomet poros tikslas kiek įmanoma greitesnė sueitis. Tokiu atveju būna praleidžiamos įžanginės ilgos glamonės, bučiniai ir einama tiesiai prie "reikalo".
pusnuoge mergina
Rytinis seksas (1)2012-10-03
"Rytinis seksas išlaisvina oksitociną, kuris visą dieną primena, kaip ypatingai pradėjote dieną ir suartina mylimuosius", - sako medikė Debby Herbenick.

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
vaikinas 23
Svečias
2013-10-03 19:35
vaikinas 23 is vilniaus iesko moteru iki 40 metu. rasykit i el. pasta: linasrich@inbox.lt suderinsim del pasimatymo.

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...