Straipsnis

2012-10-09

"Greitukas" arba greitas seksas

seksuali moteris jungia pavaras

Greitasis seksas - mylėjimasis, kuomet poros tikslas kiek įmanoma greitesnė sueitis. Tokiu atveju būna praleidžiamos įžanginės ilgos glamonės, bučiniai ir einama tiesiai prie "reikalo". Taip elgiamasi paprastai dėl kelių priežasčių: nesuvaldoma aistra arba laiko stoka. Na, o esant abiems atvejams vienu metu, - susivaldyti neįmanoma!

Greito sekso neatskiriamas elementas - netradicinės, dažnai viešos vietos. Tam, žinoma, turi įtakos papildomi seksualiai pojūčiai dėl pavojaus būti užkluptiems. Apie tai jau esame kalbėję ankstesniame straipsnyje "Seksas ten, kur kiti gali pamatyti...", kuriame aprašėme populiariausias iš jų. Nors dažniausiai tai yra daroma slapčia, kad kiti neužtiktų, tačiau yra porų, mėgstančių mylėtis esant akivaizdžiai rizikai.

Greito sekso metu yra itin populiarios stovimos pozos, tokios kaip Apsauginis, Šuniuku stovint, Šokėjai, Lėtas šokis. Taip pat, patartina naudotis lubrikantais!

Greito sekso privalumai

  • Negalioja nei laiko, nei vietos apribojimai.
  • Psichoterapeutai įrodė, kad greitas seksas gali pagyvinti santykius jaudinančiais potyriais. Nors dauguma žmonių įsitikinę, kad „greitukai“ tėra prastas „tikro“ sekso pakaitalas, jie gali puikiai papildyti jūsų seksualinį gyvenimą.
  • Taip pat, klysta ir tie, kurie mano, kad tokiu būdų neįmanoma patirti orgazmo. Jei partneris viską atlieka teisingai, o partnerė paskendusi aistroje iki maksimumo,  tuomet pakanka ir 4 minučių!
  • Tai neabejotinai puikus gerų emocijų ir energijos užtaisas.

 

Taip pat skaitykite

sekso poza 69
Pozos "69" pliusai ir minusai (1)2013-09-26
Kiekviena pora turi savo mėgstamas sekso pozas. Tačiau jei būtų surengtos pozų varžybos, ko gero poza "69" laimėtų pirmąją vietą. O kaipgi kitaip? Juk tai dvigubas malonumas. Tačiau ji turi vieną mažytį "bet"... Tik apie viską iš eilės.
vyras ir moteris voliojasi lovoje
Sekso skirtingu paros laiku ypatumai (1)2013-03-05
Ne paslaptis, kad moterys skirtingai priima tas pačias glamones, priklausomai nuo paros laiko. Todėl jums bus naudinga susipažinti su savo kūno reakcija pagal valandas, ir atsižvelgti į šiuos niuansus užsiimant seksu.
vyras ir moteris pievoje
Seksas per pirmą pasimatymą2012-11-19
Turbūt daugeliui moterų teko atsidurti situacijoje, kai jau pirmo pasimatymo metu reikėjo spręsti, ar šokti su naujuoju pažįstamu į lovą, ar dar palaukti. Pasvarstykime, kokios pasekmės bei santykių perspektyvos laukia vienu ir kitu atveju.
nuliudusi pusnuoge mergina
Gyvenimas be sekso - ar tai kenkia? (2)2012-10-14
Gyvenime dėl įvairiausių priežasčių pasitaiko periodų be sekso. Tuo metu daugeliui kyla nerimas dėl įsitvirtinusio stereotipo, kad sekso nebuvimas kenkia dvasinei ir fizinei sveikatai. Tačiau ar taip iš tiesų yra?
pusnuoge mergina
Rytinis seksas (1)2012-10-03
"Rytinis seksas išlaisvina oksitociną, kuris visą dieną primena, kaip ypatingai pradėjote dieną ir suartina mylimuosius", - sako medikė Debby Herbenick.

Komentarai (2)

AutoriusKomentaras
Vyras
Svečias
2012-10-18 12:00
Linute, koki galima jausma patirti iš greito sekso ar pilnai galima pasitenkinti...nebent partnerei malonumas.
Avataras
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-08-03
Pranešimai: 19
2012-10-09 20:29
Man greitukai dar malonesnis negu suplanuoti! per juos greiciau susijaudinu ir sudresktu nes buna netiketi ir aistringi!

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...