Straipsnis

2012-01-26

Patarimai prieš naudojant prezervatyvus

moteris siulo saugu seksa

Dauguma porų yra nusistatę prieš prezervatyvus, tačiau jie vis dar yra patikimiausias, paprasčiausias bei galima sakyti pigiausias būdas apsisaugoti nuo lytiškai plintančių ligų ar nėštumo. Jų yra įvairiausių tipų, stilių bei dydžių, todėl visi žinantys savo poreikius atras tinkamus. Patartina prezervatyvus pirkti vaistinėse, kur ne tik gausite kokybišką prekę, bet ir prireikus bus suteikta išsami konsultacija.

Patarimai prieš naudojant...

  • Nuspręskite, kokiam tikslui jums reikės prezervatyvų: apsisaugoti nuo lytiškai plintančių ligų ir nėštumo ar tik nėštumo? Pastarieji dažniausiai būna maloniausi dėvėti, tačiau su mažesne apsauga nuo lytiškai plintančių ligų.
  • Prieš pirkdami visada patikrinkite galiojimo datą, kadangi pasenę turi didesnę tikimybę suplyšti, ko tikrai nenorėtumėte!
  • Visada naudokite tinkamo dydžio prezervatyvus, kadangi per maži gali plyšti, o per dideli - nusmukti.
  • Laikomi vėsioje ir sausoje vietoje prezervatyvai liks nepažeisti ir tinkami naudojimui.
  • Prisiminkite, kad uždėtas prezervatyvas gali pradėti džiūti, todėl patartina ilgai nelaukus pradėti mylėtis! Jam išsausėjus, padidėja tikimybė suplyšti!
  • Patartina naudoti lubrikantu suteptus prezervatyvus. Beveik visi gamintojai jį naudoja, tačiau nevienodai. Tie prezervatyvai, kurie turi daugiau lubrikanto, yra lengviau naudojami ir suteikia daugiau malonumo!
  • Aromatizuotus prezervatyvus patartina naudoti tik oralinio sekso metu. Nors dauguma gamintojų ir skelbia, kad nenaudoja cukraus ar kitų medžiagų (kaip saldiklių), kurios gali pažeisti makšties mikroflorą, tačiau atsarga gėdos nedaro!
  • Jeigu prezervatyvas buvo nuimtas ar netyčia nusmukęs, nedėkite jo atgal, o pakeiskite nauju!
  • Nepatartina naudotis tuo pačiu prezervatyvu mylintis ir makšties, ir analinio sekso metu.

 

Taip pat skaitykite

sekso isradimai
Keiščiausi sekso patentai2014-02-20
Turbūt ne vienas esate skaitęs apie neįprasčiausius patentus, tačiau tikrai ne visi matėte tuos, kurie susiję su seksu ir yra ne ką mažiau keisti nei išradingi. Kai yprastas seksas tampa nebeįdomus, atsiranda išminčių, kurie bando jį paįvairinti.
sekso zaisliukas nexus
Sekso žaisliukų apžvalga: masažuokliai "Nexus Glide"2012-10-24
Tai anatomiškai pritaikytas malonios formos sekso žaisliukas skirtas analinės angos stimuliacijai. Nors pristatomas kaip P-taško (prostatos) masažuoklis vyrams, analinės angos stimuliacija juo gali mėgautis ir moterys.
sekso zasiliukas we wibe
Sekso žaisliukų apžvalga: vibratoriai "We Vibe"  (2)2012-10-15
Prireikė ne vienerių metų mokslinių tyrimų ir tobulinimų, kol buvo sukurtas "We Vibe" vibratoriaus dizainas. Kūrėjų tikslas buvo sukurti maksimaliai modernų vibratorių.
sekso zaisliukas fleshlight
Sekso žaisliukų apžvalga: masturbatoriai "Fleshlight"2012-10-11
Fleshlight - tai aukščiausios kokybės masturbatoriai, imituojantys moters lūpas, makštį, išangę arba tiesiog nieko neatvaizduojantys su ertme, panašia į taupyklės. Jie pagaminti iš minkštos, patvarios ir itin tikroviškos SuperSkin medžiagos, kuri suteikia realistiškiausius pojūčius.
sekso zaisliukai
Sekso žaisliukų priežiūra2012-06-16
Visais daiktais, kurie mums naudingi, rūpinamės kaip tik galime...sekso žaislai neturėtų būti išimtis. Išmokite jiems rodyti meilę, kad jie galėtų atsakyti jums tuo pačiu! Atminkite, kad šie patarimai neatstoja gamintojo rekomendacijų.

Komentarai (10)

AutoriusKomentaras
Ignas
Svečias
2013-10-28 08:45
Skeptikas Aivaras. Bet aš manau, kad nereikia uždrausti geriau tai daro, bet saugiai, o jei uždraustume, tai vis tiek tai darytų tik ne saugiai tai nemanau, kad ką išloštume. Kas ieško kokybiškų, bet pigesnių, patarimas: http://www.sargiai.lt/
Zn
Svečias
2012-05-26 16:20
Pagalvokit jei db niekas iki 16 ar 18metu negaletu prezervatyvu nusipirkt. Ta prasme uzdraustu. Tai populiacija isaugtu bet kartu ir ligos isplistu. O nei viena nei kita nera gerai.
nu taip
Svečias
2012-02-25 04:28
sexu teisetai ir zmogaus noru galima uzsiimineti nuo 14 metu seniau buvo nuo 16.
tot
Svečias
2012-02-07 13:35
Bet ir durnų žmonių yra... Draust pardavinėt prezervatyvus...ir sugalvok tu man taip.
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-01-31 18:01
Nuo 16 metu galima kas? Dulkintis ir vaikus daryti ar prezervatyvus pirkti?
mantas
Svečias
2012-01-31 15:52
ka cia suntan kokie dar draudimai ? kokios dar cia kameros ? jei nori tai ir tegu uzsiimineja :) ir berods nuo 16 metu galima :)
CapCap
Svečias
2012-01-30 02:24
Nu galima daug diskutuot ir irodinet savo teisybes, bet aivarui del vieno dalyko reikia pasistudojuoti daugiau apie draudimus ir ju pasekmes. Tos tautos kurios pakankamai ispeususios suprato kad draudimai atnesa priesinga reakcija zmoniu ir kainuoja daug daugiau nei skelbiama viesai..
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-01-29 12:18
Skatinti pirkti ir tratintis? Ydomu Siaures Korejoje gal uz tai baudzia. O as kalbu jog jei proto galvoje nera, tai nepades ir prezervatyvai. Gali zmogui batono maisa su izoliacija ant pimpalo uzvynioti, jei jis debilas, tai visties pasigaus koky suski ir vaiku pridirbs!
Edgaras
Svečias
2012-01-28 20:53
Ka cia sneki? Jei 16-17meciam nebepardavines prezervatyvu tik bus dar didesne tikimybe nestumui... O bausti nepilnamecius del sekso tas pats kas bausti del alkoholio vartojimo, visa ta dare, daro ir darys. Tad geriau jau net skatinti pirkti prezervatyvus!
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-01-27 18:45
Ir kogero nera nei vieno gamintrojo kuris turetu visus kriterijus atitinkancio prezervatyvo. Zmonems neturintiems 18 metu aplamai reiketu uzdrausti juos pardavineti ir zinoma pristatyti kuo daugiau kameru, netgi butuosi, kad butu galima 18 neturincius asmenis bausti uz uzsiiminejima seksu. Ir isviso, prezervatyvai retai kada apsaugo nuo ligu plintanciu lytisku uzsiemimu metu!

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...