Straipsnis

2012-10-15

Sekso žaisliukų apžvalga: vibratoriai "We Vibe"

sekso zasiliukas we wibe

Prireikė ne vienerių metų mokslinių tyrimų ir tobulinimų, kol buvo sukurtas "We Vibe" vibratoriaus dizainas. Kūrėjų tikslas buvo sukurti maksimaliai modernų vibratorių, kuris būtų be jungiamųjų laidų, nežalingas odai, tinkamas naudoti tiek vienai moteriai, tiek su partneriu ir nereikalaujantis rankų pagalbos. Užduotis tikrai ne iš lengvųjų! Taigi, ar jiems tai pavyko? Ar verta tokį įsigyti?

Bendroji apžvalga

Vibratoriaus dizainas kurtas atsižvelgiant į tai, kad kiekvienos moters kūno linijos yra skirtingos. Ir jiems tikrai pavyko atitaikyti: elegantiškas, "U" raidės formos (kad stimuliuotų klitorių ir G-tašką vienu metu), abiejuose galuose apvaliai praplatėjama (mažesnysis dedamas į makštį), nėra jokių išorinių laidų ar mygtukų, kurie galėtų trukdyti (taip pat nenaudoja ir įprastų baterijų, nes yra pakraunamas). "We Vibe" yra visiškai atsparus vandeniui, o pagamintas iš medicininio silikono. Teigiama, kad turėtų neskleisti jokio kvapo, tačiau labai jautri nosis šiokį tokį aitrumą gali ir užuosti. Gera žinia ta, kad po poros kartų naudojimo ir tas pats pranyks.

Matmenys: maždaug 2,54 cm pločio ir 6,35 cm ilgio. Labiausiai stebina tai, kad jis beveik besvoris - vos 57 gramai. Ši savybė tikrai sveikintina, nes sukuria ypatingą komforto jausmą.

Kas slepiasi viduje?

Abiejuose galuose įtaisyti pulsuojantys varikliukai, kurie vienodai paskirsto malonumą tiek klitoriaus, tiek G-taško sritims. Jie pasiekia nuo 3 tūkst. iki 5 tūkst. sukių per minutę.

Patariame pirmą kartą padaryti 24 valandų įkrovimą, o vėlesniais kartais pakaks ir 16 valandų. Sveikintina, jog nėra jokio energijos nutekėjimo: palikę su pilnai įkrauta baterija, radome su tiek pat energijos ir po poros savaičių.

Taip pat, šis vibratorius yra prisikiriamas prie pačių tyliausiai veikiančių sekso žaisliukų. Išbandžius galima pripažinti, kad dūzgentis garsas tikrai minimalus, na o įdėto jo visai nesigirdi.

Naudojimas

Kaip ir su dauguma kitų sekso žaisliukų, naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, taip nebus rizikos pažeisti silikoninės medžiagos. "We Vibe" yra "U" raidės formos, tačiau kuo giliau dedamas į makštį (į ją dedamas mažesnysis galiukas), tuo labiau jis išsilenkdamas panašėja į "L" raidę. Toks lankstumas neapsakomai naudingas, nes prisitaiko prie skirtingų moterų kūno linijų.

Kokie atsiliepimai?

Šis daiktas nuostabus jau vien tuo, kad nereikalauja rankų pagalbos bei galima keisti pozicijas kaip tik panorėjus, net vaikščioti. Norint naujų pojūčių - pakanka pakeisti sėdėjimo padėtį. Tokiu būdu įmanoma net kontroliuoti stimuliavimo stiprumą ir palengva artėti prie didžiojo "O".

Prieš naudojant jį sekso metu su partneriu, daugumai iškyla klausimas, ar tikrai tai įmanoma? Kaip teigia gamintojai, "We Vibe" dizainas sukurtas taip, kad vargu ar kuris nors partneris pajus jį makštyje, išskyrus vibraciją. Realybėje, išbandžiusios tikrai negalėjo patikėti, kad ir sekso žaisliukas, ir partnerio varpa labai patogiai buvo viduje ir suteikė neįtikėtinai malonių pojūčių. "We Vibe" veikė tarsi mygtukas: kai tik partnerio varpa įeidavo į vidų, prispausdavo virpantį žaisliuko galiuką prie G-taško. Šis daiktas - neabejotinai viena iš galimybių toms, kurioms labai sunku pasiekti šio tipo orgazmus.

Jeigu "We Vibe" retkarčiais išslenka iš makšties, pabandykite jo kitą galą šiek tiek prispausti ir prilaikyti prie klitoriaus (varputės).

Kritika

Nepaisant to, kad tai tikrai vienas iš pačių tobuliausių sekso žaisliukų moterims, yra keletas neigiamų atsiliepimų. Visų pirma medžiaga iš kurios jis pagamintas (silikonas) pasirodė per daug lipni ir traukianti dulkes bei pūkus. Todėl tikimasi, jog ateityje tai bus išspręsta,- juk yra įvairių kitų medžiagų jau dabar naudojamų sekso žaisliukams, kurios daug tobulesnės. Kitas minusas, jog nėra jokios įspėjamosios lemputės, ar krovimas sėkmingai prasidėjo. Būtų labai liūdna pralaukus 16 valandų iki įkrovimo sužinoti, kad kažkas buvo negerai su elektros lizdu.

Vertinimas

Nepaisant kelių minusų, šis daikčiukas tikrai vertas dėmesio. Taip, tai nėra vienas iš pigesnių, tačiau jis to vertas. Jau dabar dauguma išbandžiusiųjų kalba apie tokį patį žaisliuką skirtą analinei stimuliacijai, todėl tikimąsi ateityje tokį išvysti!

Galutinis verdiktas: 9/10.

 

 

Taip pat skaitykite

sekso isradimai
Keiščiausi sekso patentai2014-02-20
Turbūt ne vienas esate skaitęs apie neįprasčiausius patentus, tačiau tikrai ne visi matėte tuos, kurie susiję su seksu ir yra ne ką mažiau keisti nei išradingi. Kai yprastas seksas tampa nebeįdomus, atsiranda išminčių, kurie bando jį paįvairinti.
sekso zaisliukas nexus
Sekso žaisliukų apžvalga: masažuokliai "Nexus Glide"2012-10-24
Tai anatomiškai pritaikytas malonios formos sekso žaisliukas skirtas analinės angos stimuliacijai. Nors pristatomas kaip P-taško (prostatos) masažuoklis vyrams, analinės angos stimuliacija juo gali mėgautis ir moterys.
sekso zaisliukas fleshlight
Sekso žaisliukų apžvalga: masturbatoriai "Fleshlight"2012-10-11
Fleshlight - tai aukščiausios kokybės masturbatoriai, imituojantys moters lūpas, makštį, išangę arba tiesiog nieko neatvaizduojantys su ertme, panašia į taupyklės. Jie pagaminti iš minkštos, patvarios ir itin tikroviškos SuperSkin medžiagos, kuri suteikia realistiškiausius pojūčius.
sekso zaisliukai
Sekso žaisliukų priežiūra2012-06-16
Visais daiktais, kurie mums naudingi, rūpinamės kaip tik galime...sekso žaislai neturėtų būti išimtis. Išmokite jiems rodyti meilę, kad jie galėtų atsakyti jums tuo pačiu! Atminkite, kad šie patarimai neatstoja gamintojo rekomendacijų.
pirmpalas
Kaip išsirinkti tinkamą vibratorių ar dirbtinę varpą? (2)2012-06-08
Dirbtinės varpos (angl. Dildo) yra visame pasaulyje vienas dažniausiai naudojamų sekso žaisliukų. Jei esate pasiruošusi pirkti savo pirmąją, yra keletas dalykų, kuriuos vertėtų žinoti iš anksto.

Komentarai (2)

AutoriusKomentaras
Egle&Tomas
Svečias
2013-04-17 22:57
Nesenai toki isigijau, tikrai saunus daikciukas :)
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-08-07
Pranešimai: 69
2012-10-16 15:56
Drauge turi, sake tikrai daugiau malonumo nei su iprastu vibratoriumi, nors matyt geriausia tureti abu ir pagal nuotaika paisrinkti

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...