Straipsnis

2012-06-08

Kaip išsirinkti tinkamą vibratorių ar dirbtinę varpą?

pirmpalas

Visi sekso žaisliukai suteikia malonių pojūčių, tačiau jų yra tiek daug skirtingų tipų, kad pakankamai sudėtinga išsirinkti! Štai keletas patarimų, kurie padės jums atrasti tokį, kuris puikiai atitiktų jūsų poreikius ir norus.

Dirbtinės varpos (angl. Dildo) yra visame pasaulyje vienas dažniausiai naudojamų sekso žaisliukų. Norint "vienu šūviu nušauti du zuikius" patartume rinktis vibratorių - dirbtinę varpą, kuri vibruoja. Jei esate pasiruošusi pirkti savo pirmąją, yra keletas dalykų, kuriuos vertėtų žinoti iš anksto, kad nebūtų pinigai "išmesti į balą". Pavyzdžiui, jei nusipirksite per mažą ar per didelę dirbtinę varpą, ji nesuteiks jums tiek malonumo, kiek norėtumėte.

Pirmiausia - kaina

Žinoma, prieš pasiruošiant ieškoti pirkinio, maždaug žinote, kokią sumą jam galite skirti. Mūsų patarimas būtų netaupyti, kadangi nuo kainos priklauso ir kokybė (pagaminimo medžiagos, ilgaamžiškumas, patvarumas ir t.t.). Kokybiškų dirbtinių varpų bei vibratorių kainos prasideda vidutiniškai nuo 90 Lt ir didėjant  kinta prekės funkcijų gausa, pavyzdžiui, yra vibratorių valdomų pulteliais - tai patogiau, bet brangiau. Kitaip sakant, keičiasi komplektacijos.

Yra ne mažai internetinių sekso prekių parduotuvių, kurios nepasižymi solidžiu dizainu, tačiau pabrėžia mažiausias kainas internete. Tokiose svetainėse dažniausiai prekiaujama prastų gamintojų prekėmis, todėl tikrai nepatenkins jūsų lūkesčių. Būkite atidūs - rinkitės geriau šiek tiek brangesnes, tačiau kokybiškesnes ir ilgaamžiškesnes prekes iš patikimų gamintojų.

Atkreipkite dėmesį į dydį

Jums reikės apsispręsti, kokio ilgio dirbtinės varpos norėsite. Dydžių įvairovė yra pakankamai didelė, todėl reikėtų neapsigauti su žodiniais išmatavimais, tokiais kaip "mini", kadangi šie kartais būna ne tokie jau maži kaip gali iš pradžių atrodyti. Šiaip ar taip, dažniausi dydžiai yra nuo 13 iki 27 centimetrų (žinoma, įsiskverbimo ilgis būna mažesnis). Taip pat skiriasi ir apimtys, todėl prasideda dvejonės: ilgesnį ir storesnį ar atvirkščiai? Jei tikrai sunku apsispręsti ir nenorite "prašauti" štai jums patarimas: prisiminkite kokio dydžio vaikino varpa jums labiausiai "tiko" (jeigu esamo jūsų vyro ar vaikino yra ideali, sužinokite jos išmatavimus erekcijos būsenoje) ir pirkite vos didesnę.

Išsirinkite formą

Forma yra labai svarbus aspektas. Jų įvairovė taip pat labai didelė - nuo tikroviškų iki aptakių ar net lenktų (G-taško stimuliacijai). Atminkit tik vieną, kad šis daiktas bus jumyse, todėl tik jūs ir galite žinoti, kas jums teiks didžiausią malonumą. Jeigu nejaučiate ypatingo potraukio visokiems dirbtiniams dalykams, o juo labiau dildo dizainui, atsisakykite jo ir išsirinkite kažką abstraktaus.

Iš ko pagaminta?

Labai svarbu yra medžiaga, iš kurios pagamintas jūsų sekso žaisliukas. Dirbtinės varpos dažniausiai yra gaminamos iš silikono, želės, metalo arba specialaus stiklo. Renkantis iš želės pagamintus dildo, reikės skirti daugiau priežiūros (reguliariai valyti ir t.t.). Taip pat, jei savo žaisliuku žadate su kažkuo dalintis, tuomet šios medžiagos geriau nesirinkti.

Labai populiarus pasirinkimas iš specialaus stiklo pagamintos dirbtinės varpos, kadangi siekiant aštresnių pojūčių jas galima pašildyti arba atšaldyti. Jos, žinoma, yra šiek tiek brangesnės brangesnės. Na, o jodinėjimo pozoms labiausiai tinka gaminiai iš silikono.

Vibratoriai dažniausiai būna pagaminti iš kietesnių medžiagų, tačiau galima rasti ir silikoninių. Svarbu atkreipti dėmesį, kad būtų atsparūs vandeniui.

 

Taip pat skaitykite

sekso isradimai
Keiščiausi sekso patentai2014-02-20
Turbūt ne vienas esate skaitęs apie neįprasčiausius patentus, tačiau tikrai ne visi matėte tuos, kurie susiję su seksu ir yra ne ką mažiau keisti nei išradingi. Kai yprastas seksas tampa nebeįdomus, atsiranda išminčių, kurie bando jį paįvairinti.
sekso zaisliukas nexus
Sekso žaisliukų apžvalga: masažuokliai "Nexus Glide"2012-10-24
Tai anatomiškai pritaikytas malonios formos sekso žaisliukas skirtas analinės angos stimuliacijai. Nors pristatomas kaip P-taško (prostatos) masažuoklis vyrams, analinės angos stimuliacija juo gali mėgautis ir moterys.
sekso zasiliukas we wibe
Sekso žaisliukų apžvalga: vibratoriai "We Vibe"  (2)2012-10-15
Prireikė ne vienerių metų mokslinių tyrimų ir tobulinimų, kol buvo sukurtas "We Vibe" vibratoriaus dizainas. Kūrėjų tikslas buvo sukurti maksimaliai modernų vibratorių.
sekso zaisliukas fleshlight
Sekso žaisliukų apžvalga: masturbatoriai "Fleshlight"2012-10-11
Fleshlight - tai aukščiausios kokybės masturbatoriai, imituojantys moters lūpas, makštį, išangę arba tiesiog nieko neatvaizduojantys su ertme, panašia į taupyklės. Jie pagaminti iš minkštos, patvarios ir itin tikroviškos SuperSkin medžiagos, kuri suteikia realistiškiausius pojūčius.
sekso zaisliukai
Sekso žaisliukų priežiūra2012-06-16
Visais daiktais, kurie mums naudingi, rūpinamės kaip tik galime...sekso žaislai neturėtų būti išimtis. Išmokite jiems rodyti meilę, kad jie galėtų atsakyti jums tuo pačiu! Atminkite, kad šie patarimai neatstoja gamintojo rekomendacijų.

Komentarai (2)

AutoriusKomentaras
Kozka
Svečias
2013-04-07 11:18
Matyt butu daug nudegimu :))
Ežys
Svečias
2013-04-06 21:15
Kodėl rinkoje nėra falo imitatorių ,kurių paviršiaus temperatūrą galima būtų keisti?

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...