Straipsnis

2012-06-16

Sekso žaisliukų priežiūra

sekso zaisliukai

Visais daiktais, kurie mums naudingi, rūpinamės kaip tik galime...sekso žaislai neturėtų būti išimtis. Išmokite jiems rodyti meilę, kad jie galėtų atsakyti jums tuo pačiu!

Kai nusprendžiate pirkti sekso žaisliuką, turite didelių lūkesčių dėl to, kokius pojūčius jums teiks bei kiek, reguliariai naudojamas, jis atlaikys. Jei tai kokybiškas daiktas, galite nedvejoti jo rezultatais, o jei ne - būsite nusivylę, kad spontaniškai iššvaistėte pinigus. Mes norėtume išvengti nusivylimų ir iš sekso žaisliukų gauti maksimalią naudą, todėl labai svarbu - priežiūra. Atminkite, kad šie patarimai neatstoja gamintojo rekomendacijų!

Tik išpakavus

Prieš naudodami sekso žaisliuką pirmą kartą, būtinai perskaitykite gamintojo rekomendacijas. Jose bus nurodyti punktai, kaip paruošti jį naudojimui.

Nepulkite sekso žaisliuko naudoti prieš tai nepatikrinus šių žingsnių:

  • ar nėra ant jo įtrukimų ar defektų,
  • ar sudėti tinkami, ne per stiprūs, elementai (jei tai nėra pakraunamas),
  • ar tinkamai veikia visos funkcijos.

Vienas iš pagrindinių dalykų yra švara. Jei nenorite bakterijų kaupimosi, savo žaisliuką turite nuplauti ir prieš, ir po naudojimo. Tik, jeigu jis nėra atsparus vandeniui, darykite tai labai atsargiai - tam pasitarnauti gali rankšluostis, uždengus tas vietas, pro kurias vanduo gali patekti ant elektroninių dalių. Panaudojus jį su vandeniniu lubrikantu - pakaks šilto vandens, jei su kitokiu - gali prireikti ir šiek tiek švelnaus muilo. Tai padarius - nenumeskite jo į stalčių ar spintą, o leiskite nudžiūti!

Miegamajame

Sekso žaisliukas ir lubrikantas - neišskiriami komponentai. Net jeigu ir maksimaliai sudrėkstate natūraliu būdu, su lubrikantu maksimalizuosite malonumą. Patys tinkamiausi šiam reikalui yra vandens pagrindo, kurie nepažeis sekso žaisliuko paviršiau bei lengvai nusivalys. Vienintelis trūkumas, kad jie išdžiūsta greičiau nei kiti. Ilgesniam mėgavimuisi tinka silikoniniai lubrikantai, taičiau jų NEGALIMA naudoti su silikoniniais žaislais.

Taip pat, dar kartą pasikartosime, kad labai svarbu yra hidroizoliacija. Peržiūrėkite instrukcijas, kad įsitikintumėte, kiek jūsų sekso žaisliukas atsparus vandeniui.

Kur laikyti?

Norėdami išlaikyti sekso žaisliuką tinkamos būklės ilgesnį laiką, laikykite jį vėsioje, tamsioje ir uždaroje vietoje, kur nepasiektų nei vaikai, nei gyvūnai. Patartina - su išimtomis baterijomis (elementais). Kodėl gi tam reikalui neišbandžius linksmybių dėžutės? Tai atrodys daug patraukliau nei stalčius, be to galėsite mėgautis savo puikia kolekcija vienoje vietoje.

Štai ir viskas, gero ir malonaus naudojimo!

 

Taip pat skaitykite

sekso isradimai
Keiščiausi sekso patentai2014-02-20
Turbūt ne vienas esate skaitęs apie neįprasčiausius patentus, tačiau tikrai ne visi matėte tuos, kurie susiję su seksu ir yra ne ką mažiau keisti nei išradingi. Kai yprastas seksas tampa nebeįdomus, atsiranda išminčių, kurie bando jį paįvairinti.
sekso zaisliukas nexus
Sekso žaisliukų apžvalga: masažuokliai "Nexus Glide"2012-10-24
Tai anatomiškai pritaikytas malonios formos sekso žaisliukas skirtas analinės angos stimuliacijai. Nors pristatomas kaip P-taško (prostatos) masažuoklis vyrams, analinės angos stimuliacija juo gali mėgautis ir moterys.
sekso zasiliukas we wibe
Sekso žaisliukų apžvalga: vibratoriai "We Vibe"  (2)2012-10-15
Prireikė ne vienerių metų mokslinių tyrimų ir tobulinimų, kol buvo sukurtas "We Vibe" vibratoriaus dizainas. Kūrėjų tikslas buvo sukurti maksimaliai modernų vibratorių.
sekso zaisliukas fleshlight
Sekso žaisliukų apžvalga: masturbatoriai "Fleshlight"2012-10-11
Fleshlight - tai aukščiausios kokybės masturbatoriai, imituojantys moters lūpas, makštį, išangę arba tiesiog nieko neatvaizduojantys su ertme, panašia į taupyklės. Jie pagaminti iš minkštos, patvarios ir itin tikroviškos SuperSkin medžiagos, kuri suteikia realistiškiausius pojūčius.
pirmpalas
Kaip išsirinkti tinkamą vibratorių ar dirbtinę varpą? (2)2012-06-08
Dirbtinės varpos (angl. Dildo) yra visame pasaulyje vienas dažniausiai naudojamų sekso žaisliukų. Jei esate pasiruošusi pirkti savo pirmąją, yra keletas dalykų, kuriuos vertėtų žinoti iš anksto.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...