Straipsnis

2014-02-20

Keiščiausi sekso patentai

sekso isradimai

Turbūt ne vienas esate skaitęs apie neįprasčiausius patentus, tačiau tikrai ne visi matėte tuos, kurie susiję su seksu ir yra ne ką mažiau keisti nei išradingi. Kai yprastas seksas tampa nebeįdomus, atsiranda išminčių, kurie bando jį paįvairinti. Visi šie žemiau pateikti išradimai yra užpatentuoti Jungtinėse Amerikos Valstijose.

1. "Sekso žaisliukas" (Angl. "Sex toy"). Tai dirbtinė varpa, skirta stimuliuoti makštį bei analinę angą. Šaltinis

2. "Oralinio sekso stimuliatorius" (Angl. "A stimulator for oral sex").  Šis išradimas turėtų padėti stimuliuoti oralinio sekso metu, tik įdomu ar nuo vibracijos visos bliombos neiškristų. Šaltinis

3. "Moteriška išorinio lytinio akto servetėlė" (Angl. "Feminine napkin allows external sexual intercourse"). Makšties formos ir dydžio servetėlė skirta masturbacijai. Šaltinis

4. "Judantis lytinių santykių simuliatorius" (Angl. "Oscillating intercourse simulator"). Dirbtninė varpa, kuri judinama varikliuko tenkina moters užgaidas. Galima reguliuoti virpesių amplitudę. Šaltinis

Taip pat skaitykite

sekso zaisliukas nexus
Sekso žaisliukų apžvalga: masažuokliai "Nexus Glide"2012-10-24
Tai anatomiškai pritaikytas malonios formos sekso žaisliukas skirtas analinės angos stimuliacijai. Nors pristatomas kaip P-taško (prostatos) masažuoklis vyrams, analinės angos stimuliacija juo gali mėgautis ir moterys.
sekso zasiliukas we wibe
Sekso žaisliukų apžvalga: vibratoriai "We Vibe"  (2)2012-10-15
Prireikė ne vienerių metų mokslinių tyrimų ir tobulinimų, kol buvo sukurtas "We Vibe" vibratoriaus dizainas. Kūrėjų tikslas buvo sukurti maksimaliai modernų vibratorių.
sekso zaisliukas fleshlight
Sekso žaisliukų apžvalga: masturbatoriai "Fleshlight"2012-10-11
Fleshlight - tai aukščiausios kokybės masturbatoriai, imituojantys moters lūpas, makštį, išangę arba tiesiog nieko neatvaizduojantys su ertme, panašia į taupyklės. Jie pagaminti iš minkštos, patvarios ir itin tikroviškos SuperSkin medžiagos, kuri suteikia realistiškiausius pojūčius.
sekso zaisliukai
Sekso žaisliukų priežiūra2012-06-16
Visais daiktais, kurie mums naudingi, rūpinamės kaip tik galime...sekso žaislai neturėtų būti išimtis. Išmokite jiems rodyti meilę, kad jie galėtų atsakyti jums tuo pačiu! Atminkite, kad šie patarimai neatstoja gamintojo rekomendacijų.
pirmpalas
Kaip išsirinkti tinkamą vibratorių ar dirbtinę varpą? (2)2012-06-08
Dirbtinės varpos (angl. Dildo) yra visame pasaulyje vienas dažniausiai naudojamų sekso žaisliukų. Jei esate pasiruošusi pirkti savo pirmąją, yra keletas dalykų, kuriuos vertėtų žinoti iš anksto.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...