Straipsnis

2012-10-28

G-taško injekcijos: ar ryžtumėtės?

seksovi moters klubai

Ar sutiktumėte injekcijai į makštį, jeigu tai garantuotų didesnį seksualinį malonumą bei stipresnius orgazmus? Anot "Fabulous" žurnalo, vakarinėje Jungtinių Amerikos Valstijų pakrantėje daugelis moterų tiesiog plūsta pas savo asmeninius daktarus norėdamos gauti injekcijas, anglų kalba pavadinimu G-shot. Tokios procedūros metu hialurono rugštimi (kuri ir taip randama žmogaus kūno audiniuose, todėl yra visiškai natūrali) užpildomas odos audinys po G-tašku.

Anot šios procedūros kūrėjo ginekologo dr. David‘o Matlock‘o, po injekcijos G-taškas tampa didesnis ir ryškesnis, todėl padidina seksualinį malonumą bei sustiprina makšties orgazmą. Tai ypač rekomenduojama moterims, kurios turi su tuo susijusių fizinių ar psichologinių negalavimų. Teigiama, jog tokia injekcija trunka vos keletą minučių ir yra visiškai neskausminga. Jau po 4 valandų galima mėgautis lytiniais santykiais, o poveikis bus juntamas iki 4 mėnesių, kol hialiurono rugšties užpildas lėtai ištirps.

Dr. David‘as Matlock‘as Jungtinėse Amerikos Valstijose, Los Angel‘o mieste, vadovauja "Makšties atnaujinimo lazeriu" institutui ir kiekvieną mėnesį organizuoja informacines G-shot paskaitas.

Nepaisant tokio dabartinio susidomėjo, apie šį tyrimą buvo kalbėta ir ankščiau. Dar 2008 metais viena moteris pasidalino savo patirtimi apie sėkmingą gydymą:

"Aš niekada nebuvau patyrusi nieko panašaus. Aš pasiekiau net kelis labai stirpius orgazmus, kurie truko apie kelias valandas. Pradžioje net buvau šiek tiek išsigandusi."

Kritika

Dar 2007 metais Amerikos "Akušerių ir ginekologų" koledžas paskelbė įspėjimą, kad nėra jokio oficialaus medicininio pagrindimo, jog ši procedūra neturi jokių žalingų šalutinių poveikių ir yra visiškai veiksminga. Jų teigimu, tokios injekcijos gali sutrikdyti lytines funkcijas, jutimus bei palikti randus. Ši procedūra nėra patvirtinta Amerikos medikų asociacijos, todėl jos nederėtų nepagrįstai rekomenduoti.

Kad ir kaip būtų, kritikų visada yra, na o viešų skandalingų nusiskundimų iki šiol nesusilaukta. Negana to, statistika rodo, jog net 88 proc. Amerikos moterų teigiamai atsiliepia apie atliktą injekciją. Jų teigimu, padidėjo seksualinis malonumas, pagausėjo orgazmų bei jie tapo ilgesni.

Mielos moterys, ar ryžtumėtės tokiai G-shot injekcijai?

 

Taip pat skaitykite

seksas ir menesiai
Seksualumas priklauso nuo metų mėnesio (1)2015-09-09
Ar pastebėjote, kaip skirtingais metų laikais keičiasi jūsų trauka priešingai lyčiai? Nebijokite, jūs tokie ne vieni. Kol žmonės užsiima seksu, mokslininkai atlieka tyrimus: koks metų mėnuo tinkamiausias sekso žaidimams?
moters krutine
Moters krūtinė ir jos charakteris2014-12-12
Italų seksologas Pjeras Lorenconis tvirtina, kad jis gali pasakyti viską apie moterį pagal jos krūtinės formą ir dydį: "Moters krūtinė atskleidžia jos charakterį lygiai taip pat, kaip ir zodiako ženklas"
moterys
22 moterų skirtumai nuo vyrų (1)2014-08-10
Moteris - tai paslaptinga ir išmintinga būtybė. Psichologai, norėdami atskleisti moteriško žavesio paslaptis, atliko apklausą, po kurios paaiškėjo 22 pagrindiniai moterų skirtumai nuo vyrų.
vyro kuno linijos
Tyrimas: kodėl moteris "traukia" raumeningi kūnai? (1)2013-03-22
Seksualinis potraukis visuomet buvo paslaptis. Ne tik mokslininkai, bet ir menininkai nuo senų laikų bando atrasti tą stebuklingą formulę. Tik nesenai atliktas tyrimas suteikė svarių paaiškinimų, kodėl ne mažai moterų "traukia" raumeningi vyrai.
merginos sikniukas
Apie moteriškus užpakaliukus (1)2012-07-30
Be abejonės, svarbiausia merginos dalis yra jos vidinis pasaulis. Tačiau derėtų pridurti, kad ne mažiau svarbus – ir jos užpakaliukas. Negana to, daugumai vyrų, tai net svarbiau už didelę krūtinę.

Komentarai (4)

AutoriusKomentaras
Eva
Svečias
2012-10-28 20:32
wow as tai noreciau!
Edik
Svečias
2012-10-28 17:48
Man tai tie naujuju daktaru isitikunimai kad tai "visikai" nekenkia tai juokingi.. Dabar viska norima parduot bet kokia kaina, tai taip ir siuo atveju man atrodo..gal kazkuri laika kazkoks pokytis yra bet niekada nezinosi kokiu komplikaciju susilauksi ilguoju laikotarpiu...manau skalperis ir chemija yra dirbtinis kisimasis i zmogaus kuna todel nieko gero neduoda. Amerikueciams tinka tokie dalykai nes jie linke i krastutinumus.
Gabija
Svečias
2012-10-28 17:02
Man pasiseke kad pavyksta patirti tokius orgazmus bei jei garantuotu juos stipresnius ir daznesnius tai sutikciau!
Neringute
Svečias
2012-10-28 16:27
Manau kad gal ir surizikuociau, tuo labiau kad nei karto nesu patyrusi vaginalinio orgazmo

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...