Straipsnis

2014-12-12

Moters krūtinė ir jos charakteris

moters krutine

Italų seksologas Pjeras Lorenconis tvirtina, kad jis gali pasakyti viską apie moterį pagal jos krūtinės formą ir dydį: "Moters krūtinė atskleidžia jos charakterį lygiai taip pat, kaip ir zodiako ženklas".

Lorenconis, lygindamas moters krūtis, naudoja gana neįprastą būdą - vaisius. Pasak jo, kai kurie vaisiai labai panašūs į moters krūtinės formą.

Moteris turinti didelę ir apvalią krūtinę, primenančią melioną, atrodytų yra puiki namų šeimininkė. Tačiau tai ne tiesa. Pasak seksologo, tokia moteris mėgsta skaniai pavalgyti, ir tuo pačiu metu nori flirtuoti bei būti geidžiama. Tačiau šio tipo moteris seksą mėgsta retai.

Vyrams, kuriems patinka labiau koketiškos ir natūralios moterys, reikėtų atkreipti dėmesį į tas moteris, kurių krūtys panašios į citriną. Tokia moteris moka džiaugtis gyvenimu ir pasijuokti iš savęs. Ji mėgsta subalansuotą gyvenimą be siurprizų.

Ovalios formos krūtis, Lorenconis, lygina su ananasu: "Moteris, kurios krūtinė panaši į ananasą, inteligentiška ir užsiėmusi savo karjera, tačiau, nežiūrint į tai, yra romantiška asmenybė. Ji labai atsidavusi: kas užkariaus jos širdį, ilgai mėgausis jos meile".

Moteris, turinti greipfruto formos krūtinę yra šiek tiek laisvo elgesio, tačiau tai nereiškia, kad ji yra seksualumo įsikūnijimas. Ji atrodo seksualiai, tačiau, realybėje ji drovi ir mėgsta namų jaukumą. Stipriai prisiriša prie partnerio ir sekse dievina švelnumą.

Tos moterys, kurių krūtų forma panaši į apelsiną, taip pat mažai domisi seksu. Anot Pjero Lorenconio, nors jos savimi pasitiki ir žino, ko nori, seksas jas traukia retai. Tokia moteris mėgsta kalbėtis su partneriu ir trokšta harmoningų santykių.

Moterys, turinčios nedidelę krūtinę, kuri panaši į vyšnios uogų formą, pasak Lorenconio, yra pačios patraukliausios: jos linksmos ir mėgsta linksmintis. Tokia moteris puiki partnerė visais gyvenimo atvejais, tačiau seksu ji domisi taip pat mažai kaip ir moterys, turinčios apelsino formos krūtis.

Moterys su kriaušės formos biustu - kupinos meilės. Jos dievina meilę visokiomis formomis. Tokia moteris gali būti labai religinga, tačiau be romantiškų jausmų gyventi negali.

Dabar vyrams belieka nusipirkti visus išvardintus vaisius ir uogas, ir palyginti juos su savo partnerės krūtimis. Svarbiausia - moterį sudominti rezultatu, o ne įskaudinti ją apibūdinant jos charakterį. Tai turi būti tarsi žaidimas, iš kurio vėliau galėtumėte smagiai pasijuokti.

 

Taip pat skaitykite

seksas ir menesiai
Seksualumas priklauso nuo metų mėnesio (1)2015-09-09
Ar pastebėjote, kaip skirtingais metų laikais keičiasi jūsų trauka priešingai lyčiai? Nebijokite, jūs tokie ne vieni. Kol žmonės užsiima seksu, mokslininkai atlieka tyrimus: koks metų mėnuo tinkamiausias sekso žaidimams?
moterys
22 moterų skirtumai nuo vyrų (1)2014-08-10
Moteris - tai paslaptinga ir išmintinga būtybė. Psichologai, norėdami atskleisti moteriško žavesio paslaptis, atliko apklausą, po kurios paaiškėjo 22 pagrindiniai moterų skirtumai nuo vyrų.
vyro kuno linijos
Tyrimas: kodėl moteris "traukia" raumeningi kūnai? (1)2013-03-22
Seksualinis potraukis visuomet buvo paslaptis. Ne tik mokslininkai, bet ir menininkai nuo senų laikų bando atrasti tą stebuklingą formulę. Tik nesenai atliktas tyrimas suteikė svarių paaiškinimų, kodėl ne mažai moterų "traukia" raumeningi vyrai.
seksovi moters klubai
G-taško injekcijos: ar ryžtumėtės? (4)2012-10-28
Ar sutiktumėte injekcijai į makštį, jeigu tai garantuotų didesnį seksualinį malonumą bei stipresnius orgazmus? Anot "Fabulous" žurnalo, vakarinėje Jungtinių Amerikos Valstijų pakrantėje daugelis moterų tiesiog plūsta pas savo asmeninius daktarus norėdamos gauti tokias injekcijas.
merginos sikniukas
Apie moteriškus užpakaliukus (1)2012-07-30
Be abejonės, svarbiausia merginos dalis yra jos vidinis pasaulis. Tačiau derėtų pridurti, kad ne mažiau svarbus – ir jos užpakaliukas. Negana to, daugumai vyrų, tai net svarbiau už didelę krūtinę.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...