Straipsnis

2015-09-09

Seksualumas priklauso nuo metų mėnesio

seksas ir menesiai

Ar pastebėjote, kaip skirtingais metų laikais keičiasi jūsų trauka priešingai lyčiai? Nebijokite, jūs tokie ne vieni. Kol žmonės užsiima seksu, mokslininkai atlieka tyrimus: koks metų mėnuo tinkamiausias sekso žaidimams?

Sausis

Pirmoji mėnesio pusė – nelabai tinkama seksui, kadangi žmogaus organizmas po visų švenčių yra apsunkęs ir tingus. Antroje sausio pusėje – lovos reikalai palaipsniui gerėja.

Vasaris

Ramus periodas: entuziazmas yra, tačiau ekstremalius žaidimus patartina atidėti palankesniam laikotarpiui.

Kovas

Pirmasis pavasarinis sprogimas. Ar jis bus audringas, priklauso nuo saulėtų dienų skaičiaus.

Balandis

Eksperimentų mėnuo. Norėtųsi patraukti į gamtą, tačiau dar kiek vėsoka, o kraujas jau verda, todėl lovoje vis dažniau atsiranda sekso žaisliukų.

Gegužė

Kūnų ir gamtos susiliejimas. Piknikai miškuose, aistringai besiglamonėjančios porelės...

Birželis

Šiltos naktys, troškimas nusimesti visus rūbus, daugybė romantinių susitikimų galimybių ir natūrali „viagra“ – braškė – suteikia birželiui seksualiausio mėnesio vardą. Pagal statistiką, merginos savo nekaltybę dažniausiai praranda birželio mėnesį. Be to, moterys genetiškai užprogramuotos pastoti vasaros pradžioje, kad kūdikis gimtų pavasarį, o iki žiemos įgautų jėgų.

Liepa

Pastebimas audringas testosterono kiekis kraujyje. Tradicinį kurortinių romanų laiką šiek tiek pritemdo sekinantis karštis.

Rugpjūtis

Mintis, kad tuoj reikės grįžti į darbą, gerokai prigesina seksualumą. O kur dar neatidėliojami buities darbai ir organizmo pasiruošimas žiemai...

Rugsėjis

Kaip bebūtų keista, tačiau rugsėjis – vestuvių sezonas.

Spalis

Paskutiniai šilumos spindulėliai... Ir rudeninis kūniškų malonumų proveržis.

Lapkritis

Saulės spindulių trūkumas sukelia melancholiją ir pamąstymus apie gyvenimą. Organizmas reikalauja kūniškos šilumos ir artimojo supratingumo. Seksas atsiduria antrame plane. Pirmoje vietoje: „Gal geriau pasikalbam?“

Gruodis

Statistika rodo, kad seksualinis aktyvumas gruodį nukrenta iki minimumo. Kalti per rudenį susikaupę stresai ir varginantis pasiruošimas didžiosioms šventėms.

Taip pat skaitykite

moters krutine
Moters krūtinė ir jos charakteris2014-12-12
Italų seksologas Pjeras Lorenconis tvirtina, kad jis gali pasakyti viską apie moterį pagal jos krūtinės formą ir dydį: "Moters krūtinė atskleidžia jos charakterį lygiai taip pat, kaip ir zodiako ženklas"
moterys
22 moterų skirtumai nuo vyrų (1)2014-08-10
Moteris - tai paslaptinga ir išmintinga būtybė. Psichologai, norėdami atskleisti moteriško žavesio paslaptis, atliko apklausą, po kurios paaiškėjo 22 pagrindiniai moterų skirtumai nuo vyrų.
vyro kuno linijos
Tyrimas: kodėl moteris "traukia" raumeningi kūnai? (1)2013-03-22
Seksualinis potraukis visuomet buvo paslaptis. Ne tik mokslininkai, bet ir menininkai nuo senų laikų bando atrasti tą stebuklingą formulę. Tik nesenai atliktas tyrimas suteikė svarių paaiškinimų, kodėl ne mažai moterų "traukia" raumeningi vyrai.
seksovi moters klubai
G-taško injekcijos: ar ryžtumėtės? (4)2012-10-28
Ar sutiktumėte injekcijai į makštį, jeigu tai garantuotų didesnį seksualinį malonumą bei stipresnius orgazmus? Anot "Fabulous" žurnalo, vakarinėje Jungtinių Amerikos Valstijų pakrantėje daugelis moterų tiesiog plūsta pas savo asmeninius daktarus norėdamos gauti tokias injekcijas.
merginos sikniukas
Apie moteriškus užpakaliukus (1)2012-07-30
Be abejonės, svarbiausia merginos dalis yra jos vidinis pasaulis. Tačiau derėtų pridurti, kad ne mažiau svarbus – ir jos užpakaliukas. Negana to, daugumai vyrų, tai net svarbiau už didelę krūtinę.

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2011-07-27
Pranešimai: 49
2015-09-29 13:07
teisybes tikrai yra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...