Straipsnis

2012-07-30

Apie moteriškus užpakaliukus

merginos sikniukas

Be abejonės, svarbiausia merginos dalis yra jos vidinis pasaulis. Tačiau derėtų pridurti, kad ne mažiau svarbus – ir jos užpakaliukas.

Vyrai į moters minkštąją dalį spokso jau keliasdešimt tūkstančių metų.

Na, bent jau toks yra archeologų seniausių atkastų statulėlių – moters figūrėlių – amžius. Jos yra vadinamos „Paleolito Veneromis“ ir išsiskiria groteskiškai išdidintais moteriškumo atributais – milžiniška krūtine, galingais klubais bei įspūdinga sėdyne.

Idealus merginos talijos ir klubų apimties santykis yra 0,7.

Ir tai ne tik estetikos ar grožio reikalas, o jos fizinės sveikatos rodiklis. Medikai tvirtina, kad tokių moterų kūne yra optimalus estrogeno kiekis, be to, egzistuoja mažesnė tikimybė, kad ateityje jos susirgs tokiomis ligomis kaip cukrinis diabetas ar kiaušidžių vėžys.

Širdelė (bene geriausiai Žemės planetos gyventojams pažįstamas simbolis) yra ne kas kita, kaip schematiškas moters sėdynės atvaizdas.

Taip teigia Roanoko koledžo (JAV) psichologijos profesorius Galdino Pranzarone: „Graikų meilės deivė Afroditė visuomet buvo vaizduojama kaip moters idealas – jos užpakaliukas, graikų įsitikinimu, buvusios tiesiog tobulas. Savo laiku Afroditei buvo pašvęsta Kali Pigi šventykla, o jos pavadinimas graikiškai reiškia „nuostabiausias-užpakaliukas“. Būtent šį nuostabų užpakaliuką mes ir vadiname „širdele“.

Plačius klubus turinčios moterys dažniau pagimdo protingus vaikus.

Tokios išvados priėjo Pitsburgo bei Kalifornijos universiteto akademikai po to, kai ištyrė 16 tūkstančių dailiosios lyties atstovių. Tyrimo rezultatai aiškinami tuo, jog riebaluose, kurie padengia moters klubus ir sėdmenis, gausu omega-3 sočiųjų rūgščių, kurios yra būtinos normaliam būsimo kūdikio smegenų vystymuisi ir funkcionavimui. Mokslininkai pabrėžia, kad talijoje kaupiasi tik omega-6 sočiosios rūgštys, kurios nėra tokios svarbios smegenų veiklai. O jei mergina neturi putlaus užpakaliuko, vadinasi, nebus ir omega-3 atsargų.

vyras.lt

 

Taip pat skaitykite

seksas ir menesiai
Seksualumas priklauso nuo metų mėnesio (1)2015-09-09
Ar pastebėjote, kaip skirtingais metų laikais keičiasi jūsų trauka priešingai lyčiai? Nebijokite, jūs tokie ne vieni. Kol žmonės užsiima seksu, mokslininkai atlieka tyrimus: koks metų mėnuo tinkamiausias sekso žaidimams?
moters krutine
Moters krūtinė ir jos charakteris2014-12-12
Italų seksologas Pjeras Lorenconis tvirtina, kad jis gali pasakyti viską apie moterį pagal jos krūtinės formą ir dydį: "Moters krūtinė atskleidžia jos charakterį lygiai taip pat, kaip ir zodiako ženklas"
moterys
22 moterų skirtumai nuo vyrų (1)2014-08-10
Moteris - tai paslaptinga ir išmintinga būtybė. Psichologai, norėdami atskleisti moteriško žavesio paslaptis, atliko apklausą, po kurios paaiškėjo 22 pagrindiniai moterų skirtumai nuo vyrų.
vyro kuno linijos
Tyrimas: kodėl moteris "traukia" raumeningi kūnai? (1)2013-03-22
Seksualinis potraukis visuomet buvo paslaptis. Ne tik mokslininkai, bet ir menininkai nuo senų laikų bando atrasti tą stebuklingą formulę. Tik nesenai atliktas tyrimas suteikė svarių paaiškinimų, kodėl ne mažai moterų "traukia" raumeningi vyrai.
seksovi moters klubai
G-taško injekcijos: ar ryžtumėtės? (4)2012-10-28
Ar sutiktumėte injekcijai į makštį, jeigu tai garantuotų didesnį seksualinį malonumą bei stipresnius orgazmus? Anot "Fabulous" žurnalo, vakarinėje Jungtinių Amerikos Valstijų pakrantėje daugelis moterų tiesiog plūsta pas savo asmeninius daktarus norėdamos gauti tokias injekcijas.

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Aurelijus
Svečias
2012-09-17 17:18
uzpakaliukas - viena is svarbiausiu moters kuno daliu!

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...