Straipsnis

2011-12-08

Vibratoriai

vibratorius moters rankose

Įprasti vibratoriai

Tai patys paprasčiausi tradiciniai vibratoriai, kurių išvaida, apie juos pagalvojus, pirmiausia ateina žmonėms į galvą: ploni, tiesūs, šiek tiek primenantys bendrą varpos formą, dažniausiai yra tarp 10 ir 20 centimetrų. Daugumoje yra galimybė reguliuoti vibracijos stiprumą. Kadangi dažniausiai jie yra gaminami iš kieto plastiko ar metalo, juos renkasi tos moterys, kurios nori tvirtesnės ir stipresnės vibracijos.

Klitorių vibratoriai

Yra ne mažai moterų, kurios pasiekia orgazmą tik tiesiogiai stimuliuojant klitorių, todėl šio tipo vibratoriai yra kuriami būtent tokiai stimuliacijai. Dauguma jų visai nepanašūs į tradicinius vibratorius: pakankamai maži, įvairių formų ir dažniausiai niekur nekišami, o tik pridedami šalia klitoriaus. Šis daikčiukas inti kompaktiškas, todėl nepamaišys ir kelionėse!

Dvigubi vibratoriai (anglų kalba vadinami Rabbits)

Tai labai populiarūs vibratoriai, kadangi vienu metu stimuliuoja ir makštį, ir klitorių. Tokie dvigubi vibratoriai dažniausiai gaminami ant plastiko korpuso apliejant silikonu ar kita pakankamai švelnia ir minkšta medžiaga, o jų forma būna realistiškesnė nei tradicinių vibratorių. Prie jų populiarumo prisidėjo labai patogus valdymas bei platesnė judesių įvairovė: kai kurie iš jų ne tik vibruoja, bet ir šiek tiek lankstosi į šonus ar sukasi ratu. Tai puikus žaisliukas ir patyrusiai ir pradedančiajai!

Vibraciniai kiaušiniai

Tai kiaušinio formos vibratoriai, kurie gali būti naudojami tiek makšties, tiek išorinei stimuliacijai. Dauguma jų yra labai patogiai valdomi specialiu pulteliu su daugiau nei viena funkcija. Vertas jūsų dėmesio daikčiukas!

G-taško vibratoriai

Šie vibratoriai labai panašūs į tradicinius, tačiau yra arba patys išlenkti, arba turi šiek tiek lenktą galiuką, kurio dėka patogiau stimuliuoti G-tašką. Gaminami iš įvairiausių medžiagų nuo 10 iki 20 centimetrų ilgio, šie vibratoriai yra vieni iš populiariausių.

Dėl tokios didelės įvairovės labai dažnai būna sunku išsirinkti vieną vibratorių. Tokiu atveju bandykite ieškoti rinkinukų, kuriuose į komplektą įeina kelių tipų bei formų. Bet kokiu atveju visada patariame pirkti kokybiškesnius, kurie gal ir brangesni, tačiau bus saugesni bei funkcionalesni.

Sekso žaisliukų apžvalga: vibratoriai "We Vibe"

 

Taip pat skaitykite

sekso isradimai
Keiščiausi sekso patentai2014-02-20
Turbūt ne vienas esate skaitęs apie neįprasčiausius patentus, tačiau tikrai ne visi matėte tuos, kurie susiję su seksu ir yra ne ką mažiau keisti nei išradingi. Kai yprastas seksas tampa nebeįdomus, atsiranda išminčių, kurie bando jį paįvairinti.
sekso zaisliukas nexus
Sekso žaisliukų apžvalga: masažuokliai "Nexus Glide"2012-10-24
Tai anatomiškai pritaikytas malonios formos sekso žaisliukas skirtas analinės angos stimuliacijai. Nors pristatomas kaip P-taško (prostatos) masažuoklis vyrams, analinės angos stimuliacija juo gali mėgautis ir moterys.
sekso zasiliukas we wibe
Sekso žaisliukų apžvalga: vibratoriai "We Vibe"  (2)2012-10-15
Prireikė ne vienerių metų mokslinių tyrimų ir tobulinimų, kol buvo sukurtas "We Vibe" vibratoriaus dizainas. Kūrėjų tikslas buvo sukurti maksimaliai modernų vibratorių.
sekso zaisliukas fleshlight
Sekso žaisliukų apžvalga: masturbatoriai "Fleshlight"2012-10-11
Fleshlight - tai aukščiausios kokybės masturbatoriai, imituojantys moters lūpas, makštį, išangę arba tiesiog nieko neatvaizduojantys su ertme, panašia į taupyklės. Jie pagaminti iš minkštos, patvarios ir itin tikroviškos SuperSkin medžiagos, kuri suteikia realistiškiausius pojūčius.
sekso zaisliukai
Sekso žaisliukų priežiūra2012-06-16
Visais daiktais, kurie mums naudingi, rūpinamės kaip tik galime...sekso žaislai neturėtų būti išimtis. Išmokite jiems rodyti meilę, kad jie galėtų atsakyti jums tuo pačiu! Atminkite, kad šie patarimai neatstoja gamintojo rekomendacijų.

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Diana
Svečias
2012-10-25 17:55
Na as kadangi megstu tikrus dalykus, tai labiausiai patiko is visu bandytu , tai sis gaminys:
http://prekes.suaugusiems.lt/sekso-prekes/vibratoriai/Tikroviski-vibratoriai/tikroviskas-vibratorius-latin-lover?id=1270

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...