Straipsnis

2011-09-30

Analiniai sekso žaisliukai

analinis kistukas

Ne visi pasiryžta analiniams žaidimams, tačiau tie, kas pabando - nesigaili! Prieš pradedant skaityti apie analinius sekso žaisliukus patariame pirmiau "užmesti akį" į straipsnį Analinis seksas.

Analiniai rutuliukai

Analiniai rutuliukai laikomi vieni iš populiariausių sekso žaisliukų. Tai virvele sujungti plastiko, silikono arba želės rutuliukai. Jie paeiliui sudedami į makštį arba išangę ir tuomet, kai yra išiminėjami, suteikia malonių pojūčių laviną. Su šiuo sekso žaisliuku, pačiame orgazmo įkarštyje, labai patogu stimuliuoti vyrų prostatos liauką. Gal yra jau bandžiusių ir norite pasidalinti įspūdžiais?

Analiniai kištukai bei vibratoriai

Analiniai kištukai yra specialiai išangei skirtos dirbtinės varpos (angl. Dildo). Jos dažniausiai skiriasi nuo įprastų dirbtinių varpų savo forma, dydžiu bei ant pačio galo turi praplatėjimą, kad netyčia nepasimestų išangėje. Ne veltui jos sukurtos specialiai tos vietos stimuliacijai, todėl patartume naudoti būtent jas, kad netektų vėliau kreiptis į gydytojus.

Analiniai vibratoriai dažniausiai būna kelių formų: įprastinio vibratoriaus, rutuliukų lazdelės arba analinio kištuko. Bet kokiu atveju, visi jie kotelio gale turi praplatėjimą, kuris neleidžia vibratoriaus įdėti per giliai.

Rinkinukai

Kai toks didelis analinių žaisliukų pasirinkimas, sunku išsirinkti tinkamiausią. Yra sekso prekių parduotuvių, kurios siūlo tam tikrus rinkinukus. Dažniausiai į juos įeina keletas vibratorių tipų, su galimybe keisti skirtingų formų galus, bei lubrikantas, be kurio neapseitų jokie analiniai sekso žaidimai.

 

Taip pat skaitykite

sekso isradimai
Keiščiausi sekso patentai2014-02-20
Turbūt ne vienas esate skaitęs apie neįprasčiausius patentus, tačiau tikrai ne visi matėte tuos, kurie susiję su seksu ir yra ne ką mažiau keisti nei išradingi. Kai yprastas seksas tampa nebeįdomus, atsiranda išminčių, kurie bando jį paįvairinti.
sekso zaisliukas nexus
Sekso žaisliukų apžvalga: masažuokliai "Nexus Glide"2012-10-24
Tai anatomiškai pritaikytas malonios formos sekso žaisliukas skirtas analinės angos stimuliacijai. Nors pristatomas kaip P-taško (prostatos) masažuoklis vyrams, analinės angos stimuliacija juo gali mėgautis ir moterys.
sekso zasiliukas we wibe
Sekso žaisliukų apžvalga: vibratoriai "We Vibe"  (2)2012-10-15
Prireikė ne vienerių metų mokslinių tyrimų ir tobulinimų, kol buvo sukurtas "We Vibe" vibratoriaus dizainas. Kūrėjų tikslas buvo sukurti maksimaliai modernų vibratorių.
sekso zaisliukas fleshlight
Sekso žaisliukų apžvalga: masturbatoriai "Fleshlight"2012-10-11
Fleshlight - tai aukščiausios kokybės masturbatoriai, imituojantys moters lūpas, makštį, išangę arba tiesiog nieko neatvaizduojantys su ertme, panašia į taupyklės. Jie pagaminti iš minkštos, patvarios ir itin tikroviškos SuperSkin medžiagos, kuri suteikia realistiškiausius pojūčius.
sekso zaisliukai
Sekso žaisliukų priežiūra2012-06-16
Visais daiktais, kurie mums naudingi, rūpinamės kaip tik galime...sekso žaislai neturėtų būti išimtis. Išmokite jiems rodyti meilę, kad jie galėtų atsakyti jums tuo pačiu! Atminkite, kad šie patarimai neatstoja gamintojo rekomendacijų.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...