Straipsnis

2012-05-10

Prailginkite seksą - 6 greiti patarimai JAM

vyras ant moters

Pateiksime jums keletą paprastų patarimų, kaip prailginti laiką lovoje ir nustebinti savo partnerę jau šį vakarą. Jai tikrai patiks! Tai "greiti“ sprendimai, todėl nereikalauja JOKIŲ papildomų pastangų ir puikiai tinka, kai neturite laiko ilgalaikei ankstyvos ejakuliacijos išvengimo strategijai.

Nemanykite, kad šie patarimai yra „galutinis sprendimas“, tai tiesiog geras pradinis taškas bei būdas, galintis jums padėti išmokti visiškai kontroliuoti situaciją lovoje.

Masturbuokitės prieš seksą

Jei turite laiko, masturbuokitės prieš tai, kai esate tikras, kad užsiimsite seksu. Vienas orgazmas per dieną reiškia, kad antrąjį kartą sekso metu galėsite tęsti ilgiau.

Dėvėkite storesnį prezervatyvą

Viena iš ankstyvos ejakuliacijos priežasčių yra per didelė stimuliacija ir malonumas. To galite išvengti su storesniu prezervatyvu, kuris sumažins malonumą. Tai nėra idealus sprendimas, nes nuo to seksas tampa ne toks malonus, tačiau galėsite juo mėgautis ilgiau.

Nusišlapinkite prieš seksą

Tai yra labai paprastas triukas, tačiau beveik nė vienas vyras juo nesinaudoja. Dauguma tikriausiai to nežino, tačiau pilna pūslė sukelia spaudimą genitalijose, kas paskatina greitą orgazmą. Atsikratykite šios nereikalingos ankstyvos ejakuliacijos priežasties prieš seksą nusišlapindami.

Laižykite gomurį

Tai kilo iš tantrinio sekso praktikos. Teorija teigia, kad gomurio laižymas perkelia energiją iš jūsų intymios vietos, todėl jūs galite tęsti ilgiau. Nelabai svarbu, ar jūs tikite tuo, ar ne - svarbu, kad tai veikia, todėl rekomenduojame išbandyti!

Skaičiuokite mintyse

Tai dar vienas metodas, kurį galite naudoti, kai neveikia niekas kitas. Bandykite atlikti sudėtingus matematinius skaičiavimus mintyse. Kai sprendžiate, ką nors labai sudėtingo, tai nukreipia jūsų dėmesį nuo malonumo ir atideda orgazmą. Skamba keistai, tačiau kritiniu momentu, norint tą sekundę atitolinti ejakuliaciją, tai gali būti veiksmingas sprendimo būdas.

Sustokite ir pamaloninkite ją kunilingu

Jeigu nei vienas iš "greitų metodų" nepadeda, tuomet lieka tik padaryti pertraukėlę! Sustosite ir pamaloninkite partnerę kunilingu  - taip atitolinsite ejakuliaciją bei tuo pat metu neatimsite iš jos malonumo. Tai yra abipusiai naudingas veiksmas.

Taip pat skaitykite: Problema, per greitai "baigiu".

 

Taip pat skaitykite

faktai apie vyrus
15 faktų apie vyrus (1)2013-09-18
Nors apie vyrus - jų savybes, charakterio ir elgesio ypatybes rašoma kone visuose žurnaluose ir interneto puslapiuose, tačiau moterims vis tik vertėtų susipažinti su esminiais faktais apie stipriąją lytį.
vyras berniukas
Vyrai-berniukai (1)2013-07-04
Solidus vyras, kuris galėtų nupirkti pusę gėlių parduotuvės, priskina savo mylimajai kuklių gėlyčių iš daržo. Jaunuolis, kuriam nupirkus vieną gėlytę teks visą dieną badauti, nuperka savo mylimajai pačią brangiausią puokštę. Abu elgiasi kaip berniukai...
tvirta vyro nugara
Klausimai-atsakymai apie jo orgazmą (2)2013-03-18
Ar apipjaustymas turi įtakos orgazmui? Ar vyrams pasitaiko anorgazmija? Orgazmas ir ejakuliacija – tai vienas ir tas pats? Kiek orgazmų iš eilės galima laikyti norma? Ar vyro orgazmas, kaip ir moters, priklauso nuo pozos?
laikmatis
Kaip atitolinti ejakuliaciją? (4)2011-08-06
Daugumai vyrų labai svarbu mokėti kontroliuoti ejakuliaciją, kad seksas tęstųsi tiek, kiek panorės. Tačiau tai pavyksta pasiekti ne visiems. Pirmas dalykas yra suvokti, kad viską valdo žmogaus mintys. Todėl nerimas ar partnerio pyktis nieko gero nežada.
vyriskos rankos
Vyrų orgazmas2011-07-27
Vyrų ejakuliacija/orgazmas įvyksta tuomet, kai išsiveržia sėkla (sperma). Seksualinės stimuliacijos metu, sėkla renkasi ejakuliaciniame vamzdelyje, kur trachėja susijungia su sėklinėmis puslelėmis bei prostatos liauka.

Komentarai (7)

AutoriusKomentaras
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-12-26
Pranešimai: 3
2012-12-26 14:00
Sutinku su Aivaro komentarais gerai masto. Plius nemanau kad jis kaip ten sake niolikinis nes pasisakymai labia pazystamo man zmogaus. Galiu pasakyti tik tiek jei pats esi tinginys ir nesidomi nesistengi del moters daryk ka nori liksi mulkis
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-05-23 10:30
Man metu jau nebe dvidesimt, o gaila. Kazkada buvau jaunas grazuolis arklys, o dabar likau tik arklys. Bet cia sito straipsniuko esme ta, kad nereikia nei storu prezervatyvu, nei dar kokiu gudrybiu. Kad po sekso slapintis butina tai cia del infekciju nepasigavimo. Bet didziausias reikalas tame ir problemos sprendimas, kad butent partnere turetu nuraminti vyra, vaikina, drauga.... ir pasakyti jam : ei, viskas bus gerai, taip nesijaudink.
Nustumti ta psichologiny barjera, baime kuri perauga y nepasitikejima - va cia yra svarbiausia., Ir jei mergina nera savanaude, tai butent ta ji ir padarys. Kiekviena mergina turetu suprasti, kad jai suslapti, tai nera toks sunkus procesas kaip islaikyti pilnai gera erekcija ir dar kontroliuoti ejakuliacija.
Semiona
Svečias
2012-05-23 09:27
Bet mintis desto idomiai :) Geras kritikas
Avataras
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-10-11
Pranešimai: 74
2012-05-22 23:20
Kiek suprantu Aivaras turi niolika metuku ir gera liezuvi :D
to aivaras
Svečias
2012-05-22 15:12
nu gerai pasakyta :D
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-05-11 18:06
Taip iseina, kad viska ka turiu daryti, tai pasmaukyti ir nusimyzti.. tada griunu y lova ir uzsimoves stora drobes gabala ant pimpalo imu ir skaiciuoju, vedu sinusus is kosinusu o kotangentams rauni sakny is py 3.14 ? Ir kur tada tas seksas prapuola? Tada jau as nebe vyras, bet kaip zmogus su batareika. Mane yjunge, as malonumo nejauciu, o jai gerai. Bet tik p*st ir suskaiciaves viska imu ir pridrabstau ant jos veido. Ot tada jau gerai?
istekejusi
Svečias
2012-05-10 16:25
paskutinis geriasusias variantas :) dar vienas geras variantas: pries seksa paciai moteriai patenkinti vyra oraliniu budu, o sekantis kartas bus tikrai abiems labai geras :)

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...