Straipsnis

2013-09-18

15 faktų apie vyrus

faktai apie vyrus

Nors apie vyrus - jų savybes, charakterio ir elgesio ypatybes rašoma kone visuose žurnaluose ir interneto puslapiuose, tačiau moterims vis tik vertėtų susipažinti su esminiais faktais apie stipriąją lytį.

1. Daugelis vyrų, prieš sukurdami rimtus santykius, savo gyvenime yra turėję seksualinių ryšių maždaug su 4 - 6 merginomis. Tad jų pasakojimai apie audringą viengungišką gyvenimą - vien tik pramanai.

2. Pasirodo, kad didesniajai stipriosios lyties atstovų daliai gražus moters veidas yra svarbiau nei nepriekaištinga jos figūra.

3. Kas trečias vyras neištrina savo buvusių merginų telefono numerių. Kadangi tikisi joms paskambinti, kai panorės pasiguosti sunkiu momentu arba tiesiog pasimylėti.

4. Didesnė viengungių dalis iki 27 metų dar gyvena kartu su tėvais.

5. Visiems gerai žinoma, kad vyrai baisiai bijo tapti impotentais. Antroje vietoje, kaip bebūtų keista, bijo nuplikti.

6. 96% vyrų svajoja apie nerūkančią merginą.

7. Vidutiniškai per savo gyvenimo metus vyras suvalgo 3 kg lūpų dažų. Žinoma, nuo moterų lūpų.

8. 80% vyrų taip bijo eiti pas gydytojus, kad atsisako vizito, kol nepradeda jaustis visiškai blogai.

9. 30% vyrų, kurie dalyvavo savo žmonos gimdyme, turėjo problemų su erekcija, kuri truko nuo dviejų mėnesių iki kelių metų.

10. Didžioji dalis moteriškojo apatinio trikotažo internetinių svetainių lankytojų - vyrai.

11. Vidutiniškai vyrų kūno temperatūra yra aukštesnė nei moterų. Jei jūsų bute žiema šalta, rekomenduojama su vyru miegoti po viena antklode. Vyrai - tai "nešiojamieji šildytuvai", kurie dar ir knarkia.

12. Jei vyras jums pagamino vakarienę ir salotose radote daugiau nei tris ingredientus, tai reiškia, kad jo ketinimai rimti.

13. Išsilaisvinti nuo vyro nepažeidus jo vyriškumo, būna sudėtinga. Frazės "Dink iš akių" ir "Nenoriu tavęs daugiau matyti" gali skambėti kaip iššūkis. Jei jūs iš tikrųjų norite nusikratyti vyru, pasakykite jam geriau tokius žodžius: "Aš tave myliu...aš noriu už tavęs ištekėti...noriu susilaukti nuo tavęs vaikų". Po, kiek laiko ant parketo pamatysite dar nespėjusius ataušti jo pėdsakus.

14. Vyrai pamiršta viską, kai moterys nepamiršta nieko. Todėl sportinių rungtynių transliacijos metu visada rodomi pakartojimai.

15. Daugelis vyrų nemėgsta apsipirkinėti. Todėl vyriškų drabužių skyrius būna pirmame aukšte du coliai nuo išėjimo durų.

 

Taip pat skaitykite

vyras berniukas
Vyrai-berniukai (1)2013-07-04
Solidus vyras, kuris galėtų nupirkti pusę gėlių parduotuvės, priskina savo mylimajai kuklių gėlyčių iš daržo. Jaunuolis, kuriam nupirkus vieną gėlytę teks visą dieną badauti, nuperka savo mylimajai pačią brangiausią puokštę. Abu elgiasi kaip berniukai...
tvirta vyro nugara
Klausimai-atsakymai apie jo orgazmą (2)2013-03-18
Ar apipjaustymas turi įtakos orgazmui? Ar vyrams pasitaiko anorgazmija? Orgazmas ir ejakuliacija – tai vienas ir tas pats? Kiek orgazmų iš eilės galima laikyti norma? Ar vyro orgazmas, kaip ir moters, priklauso nuo pozos?
vyras nuliudes prie moters lovos
Drovus vyras lovoje2013-03-08
Drovus vyras lovoje – kaip „kinder siurprizas“. Tačiau, kad sužinotumėte, ar maloniai jis nustebins, teks pavargti. Beje, imtis šio sunkaus darbo verta tik toms, kurios nemano, kad žengti pirmuosius žingsnius – ne moterų darbas.
moteris su kardu
Kaip užkariauti vyro širdį?2013-01-27
Populiari amerikiečių rašytoja ir tinklaraštininkė Sherry Argov pasakoja, kodėl jums reikia atsikratyti geros mergaitės įvaizdžio, jei norite laimėti kovą dėl mylimojo.
susmastes vyras
Kurioje šalyje gyvena labiausiai ištvirkę vyrai? (2)2012-10-13
Paskelbtas naujas tarptautinis "seksualinių santykių indeksas“, kuriuo remiantis paaiškėjo, kad labiausiai ištvirkusiais vyrais pripažinti britai, praneša "The Mirror".

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Avataras
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2013-03-17
Pranešimai: 24
2013-09-19 19:12
nice! :)

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...