Straipsnis

2013-01-27

Kaip užkariauti vyro širdį?

moteris su kardu

Populiari amerikiečių rašytoja ir tinklaraštininkė Sherry Argov pasakoja, kodėl jums reikia atsikratyti geros mergaitės įvaizdžio, jei norite laimėti kovą dėl mylimojo.

Žiupsnelis aštrių prieskonių prėską maistą gali paversti gastronominiu malonumu - tai galioja ir pasimatymų žaidime: vien tik jūsų grožis neužtikrins, kad išrinktasis liks jums atsidavęs. Jeigu norite žengti Valentino taku, kartais jums reikia pabūti „kale“.

Būtent tokia yra pagrindinė Sh. Argov knygų „Why Men Love Bitches“ („Kodėl vyrai myli kales“) ir „Why Men Marry Bitches“ („Kodėl vyrai veda kales“) prielaida.

„Vyrai slapta gerbia moterį, kuri yra stipri, pasitiki savimi ir turi savo svajonių, - tvirtina autorė. – Jie nenori moterų, kurios nekantriai laukia patvirtinimo“.

Taigi atraskite kovingos moters požiūrio kampą, kuris „iš snaudalės pavers jus deive“, sako Sherry.

Kodėl gražioms mergaitėms nesiseka

Ar kada nors susimąstėte, kodėl jums dedant visas pastangas, jūsų gražuolis, tapęs jūsų svajone, nueina paskui kitą moterį - apsukresnę, įžūlesnę ir seksualesnę, kitaip tariant, „kalę“?

Veikiausiai taip nutinka, nes „jūs pernelyg akivaizdžiai parodote, jog ieškote vyro ir kad nuo to priklauso jūsų laimė“. „Jūs nesugebate būti viena. Jūs nenorite laukti tinkamo žmogaus. Jūsų nekantrumas verčia jus atsidurti padėtyje, kurios kitu atveju būtumėte nepasirinkusi“, - rašo autorė.

Ar vyrams patinka stiprios moterys?

Visuotinai manoma, kad vyrus baugina stiprios, savo nuomonę turinčios moterys, keliančios iššūkius. Tačiau tiesa ta, kad bet koks kraštutinumas yra neįdomu. Ar jūs būtumėt itin agresyvi, ar itin svajinga ir drovi, kraštutinis elgesys liudija jūsų nesaugumą. Priešingu atveju, nėra nieko patraukliau už moterį, kuri turi savigarbos ir didžiuojasi tuo, kuo esanti.

Taigi, norėdamos įsipiršti savo gyvenimo meilei, būkite tuo, ko jis trokšta, o jis negali trokšti moters, kuri yra pernelyg lengvai pasiekiama. Tai nereiškia, jog turite būti be reikalo agresyvi ar pernelyg oficiali. Tai reiškia tik tiek, kad turite išlaikyti kontrolę ir priversti jį spėlioti. Beje, niekada nepamirškite auksinės santykių taisyklės: jūs nesituokiate su tobulybe. Jūs tuokiatės su įdomiu žmogumi. Sherry pataria būti būtent tokiai.

Ko nedaro „kalės“?

  • Neskambinėja ir dažnai nesiuntinėja žinučių.
  • Neklausinėja, kur jis yra ir ką veikia.
  • Nesako „Tu man per retai skambini“ arba „Niekada man nesakai, jog mane myli“. Nenuspėjamumas yra jūsų koziris. Neleiskite, kad mylimasis jus lengvai perprastų.
  • Nesusitikinėja su vaikinu kiekvieną savaitės vakarą.
  • Nesutinka su viskuo, ką jis pasako. Kai neišsakote savo nuomonės, vyrui pasidaro nuobodu.
  • Neieško jo ir neina patikrinti trijų kavinių, kuriose jis galėtų sėdėti.
  • Jeigu norite būti jo „pastovioji“, leiskite, kad jis susektų jus.
  • Neina iš proto, kai jis nepaskambina keturias dienas.
  • Nekeičia savo planų, kad galėtų su juo pabūti.
  • Nebūna nemandagios, nes taktiškumas yra efektyvesnis. Tačiau tai nereiškia, kad turite save varžyti.

Eikite įtemptu lynu...

...tarp bauginimo ir nepriklausomybės nuo moteriškumo. Kai neskambinėjate ar neparodote savo stipriųjų ir silpnųjų pusių, jūsų partneris negalės jūsų perskaityti. Kai vyras negali iki galo perprasti moters, jis ją labiau gerbia. Čia kalbame ne apie elgesį, o apie savikontrolę. Save kontroliuojanti moteris turi galios ir vyrus tai užveda.

Pašalinkite trečiąjį

Nerimaujate, jog varžybose dėl meilės liksite antra pati geriausia? Pirmiausia įsitikinkite, jog esate vienintelė, kurią jis yra įsimylėjęs. Jeigu jis eina dėl jūsų iš proto, kitos moterys turi būti draudžiama tema. Jeigu vis dėlto tapote nr.2, tai reiškia, jog „pilyje yra pernelyg daug karalienių“. Tuomet tiesiog pasitraukite. Ramiai jam praneškite, kad jūsų santykiai „pasidarė nebeįdomūs“ ir palinkėkite jam sėkmės. Tai suduos smūgį jo savivertei ir orumui. Labai dažnai tai priverčia vyrą nedelsiant griebtis veiksmų ir suteikti jums prioritetą. Jeigu ne, nieko baisaus. Niekada neverta lakstyti paskui vyrą, turintį dar vieną moterį.

Būkite laiminga ir pozityvi

Vertinkite save ir savo sielos ramybę. Svarbiausia, stenkitės neeikvoti energijos tam, ką apie jus galvoja kiti. Tai išsiurbs jūsų galią. Jeigu viduje jaučiatės gerai, kiti neturi jūsų emociškai kontroliuoti. Tokio pobūdžio ramybė ir pasitenkinimas savimi yra labai patrauklu. Vyrai pripratę prie atlapaširdžių moterų, einančių iš proto dėl vyro, kurio negali kontroliuoti.

Siekite savo svajonių

Turėkite savo tikslų už draugystės ribų. Jis gali žinoti, kad jums rūpi, bet neprivalo žinoti, kiek. Vyrai nenori konkuruoti dėl jūsų dėmesio su kitais vyrais. Jie nori konkuruoti dėl jūsų laiko, nes nelaukiate jo po 24 valandas kiekvieną savaitės dieną. Kai jis negali jūsų kontroliuoti psichologiškai ar visą laiką likti asmeniniame jūsų gyvenime, jūs tapsite kur kas įdomesnė kandidatė bendram gyvenimui.

 

Taip pat skaitykite

faktai apie vyrus
15 faktų apie vyrus (1)2013-09-18
Nors apie vyrus - jų savybes, charakterio ir elgesio ypatybes rašoma kone visuose žurnaluose ir interneto puslapiuose, tačiau moterims vis tik vertėtų susipažinti su esminiais faktais apie stipriąją lytį.
vyras berniukas
Vyrai-berniukai (1)2013-07-04
Solidus vyras, kuris galėtų nupirkti pusę gėlių parduotuvės, priskina savo mylimajai kuklių gėlyčių iš daržo. Jaunuolis, kuriam nupirkus vieną gėlytę teks visą dieną badauti, nuperka savo mylimajai pačią brangiausią puokštę. Abu elgiasi kaip berniukai...
tvirta vyro nugara
Klausimai-atsakymai apie jo orgazmą (2)2013-03-18
Ar apipjaustymas turi įtakos orgazmui? Ar vyrams pasitaiko anorgazmija? Orgazmas ir ejakuliacija – tai vienas ir tas pats? Kiek orgazmų iš eilės galima laikyti norma? Ar vyro orgazmas, kaip ir moters, priklauso nuo pozos?
vyras nuliudes prie moters lovos
Drovus vyras lovoje2013-03-08
Drovus vyras lovoje – kaip „kinder siurprizas“. Tačiau, kad sužinotumėte, ar maloniai jis nustebins, teks pavargti. Beje, imtis šio sunkaus darbo verta tik toms, kurios nemano, kad žengti pirmuosius žingsnius – ne moterų darbas.
susmastes vyras
Kurioje šalyje gyvena labiausiai ištvirkę vyrai? (2)2012-10-13
Paskelbtas naujas tarptautinis "seksualinių santykių indeksas“, kuriuo remiantis paaiškėjo, kad labiausiai ištvirkusiais vyrais pripažinti britai, praneša "The Mirror".

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...