Straipsnis

2011-08-06

Kaip atitolinti ejakuliaciją?

laikmatis

Daugumai vyrų labai svarbu mokėti kontroliuoti ejakuliaciją, kad seksas tęstųsi tiek, kiek panorės. Tačiau tai pavyksta pasiekti ne visiems. Pirmas dalykas yra suvokti, kad viską valdo žmogaus mintys. Todėl nerimas ar partnerio pyktis nieko gero nežada. Svarbiausia abiems dirbti kartu ir žiūrėti į tai pozityviau.

Visos užlaikymo technikos remiasi keliais principais. Visų pirma - detalus savo kūno pažinimas. Reikia jausti, kada susijaudinimas labai stiprus ir mokėti lėtinant judesius jį prislopinti. Antra - varpos jautrumo sumažinimas. Šiuo atveju, lytinis aktas trunka ilgiau, kadangi norint pasiekti kulminaciją, reikia papildomos stimuliacijos.

Technika: pradėti-sustoti

Pagrindinis šios technikos principas: stimuliuoti varpą iki pat ejakuliacijos ir staigiai sustoti, kad susijaudinimas sumažėtų. Taip bandydami 3-4 kartus nutolinti ejakuliaciją vidutiniškai po 5 savaičių pajusite, jog galite vis geriau tai kontroliuoti ir mėgautis lytiniu aktu ilgesnį laiką.

Suspaudimo technika

Pajutus, jog ejakuliacija už kelių grybšnių, nustokite stimuliuoti ir užspauskite apimdami aplinkui varpą dviem pirštais jos apačią. Labai svarbu tinkamai užspausti šlaplės vamzdelį einantį apačioje išilgai varpos koto. Būkite atsargūs ir nelaukite per arti ejakuliacijos, nes gali būti per vėlu!

Reguliari masturbacija

Reguliariai masturbuojantis labiau priprantama prie varpos stimuliacijos, todėl lytinio akto metu galima tęsti ilgiau.

Prezervatyvai

Dažniausia per greitos ejakuliacijos priežastis būna labai jautri varpa, kurią stimuliuojant sunku atsilaikyti. Todėl prezervatyvų naudojimas gali būti efektyvus sprendimo būdas. Negana to, yra ir specialiai tam skirtų, kurie mažina jautrumą.

Šie sprendimo būdai yra patys paprasčiausi bei elementariausi, tačiau dažniausiai ir veiksmingiausi. Jeigu norite išsamesnių žinių šioje srityje, yra begalės įvairios literatūros. Knyga "Buliaus galia" - viena iš tokių, kuri susilaukia nemažai teigiamų atsiliepimų.

Plačiau apie priešlaikinę ejakuliaciją.

 

Taip pat skaitykite

faktai apie vyrus
15 faktų apie vyrus (1)2013-09-18
Nors apie vyrus - jų savybes, charakterio ir elgesio ypatybes rašoma kone visuose žurnaluose ir interneto puslapiuose, tačiau moterims vis tik vertėtų susipažinti su esminiais faktais apie stipriąją lytį.
vyras berniukas
Vyrai-berniukai (1)2013-07-04
Solidus vyras, kuris galėtų nupirkti pusę gėlių parduotuvės, priskina savo mylimajai kuklių gėlyčių iš daržo. Jaunuolis, kuriam nupirkus vieną gėlytę teks visą dieną badauti, nuperka savo mylimajai pačią brangiausią puokštę. Abu elgiasi kaip berniukai...
tvirta vyro nugara
Klausimai-atsakymai apie jo orgazmą (2)2013-03-18
Ar apipjaustymas turi įtakos orgazmui? Ar vyrams pasitaiko anorgazmija? Orgazmas ir ejakuliacija – tai vienas ir tas pats? Kiek orgazmų iš eilės galima laikyti norma? Ar vyro orgazmas, kaip ir moters, priklauso nuo pozos?
vyras ant moters
Prailginkite seksą - 6 greiti patarimai JAM (7)2012-05-10
Pateiksime jums keletą paprastų patarimų, kaip prailginti laiką lovoje ir nustebinti savo merginą jau šį vakarą. Jai tai tikrai patiks! Tai "greiti“ sprendimai, todėl nereikalauja JOKIŲ papildomų pastangų...
vyriskos rankos
Vyrų orgazmas2011-07-27
Vyrų ejakuliacija/orgazmas įvyksta tuomet, kai išsiveržia sėkla (sperma). Seksualinės stimuliacijos metu, sėkla renkasi ejakuliaciniame vamzdelyje, kur trachėja susijungia su sėklinėmis puslelėmis bei prostatos liauka.

Komentarai (4)

AutoriusKomentaras
Julius
Svečias
2014-01-18 18:44
Kiek man zinoma tai vieninteliai sertifikuoti tokio pobudzio vaistai Lietuvoje. Neuzsimena todėl kad straipsnis senas, o vaistas naujas. Galetu ateity ir apie ji cia parasyt. Galva guldau kad kazkam butu nereali pagalba (bet nesulauksit, visur su(...) politika).
Donce
Svečias
2014-01-17 19:52
Sutiksiu su Vincu. Patarimai tikrai neblogi, bet tinka ne visiems. Man pvz teko gerti vaistus "Priligy". Apie prezervatyvus autorius/autorė užsiminė, o apie gydymą vaistais - nė žodeliu. Blogai. Yra vyrų, kuriems tai vienintelis problemos sprendimo būdas.
Vincas
Svečias
2012-10-27 22:02
Tavo vietoje truputi atidziau apziureciau tinklapi, nes Milda raso savo bloge, o cia matyt autoriu ne vienas yra puslapyje, todel gali buti jog galbut ir ne moteris cia raso...

O visi sitie patarimai yra pakankamai veiskmingi jeigu nekamuoja rimtesnis sutrikimas.
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-01-18 14:08
Niekada, oi niekada netikeciau pamokymais moters, kuri nezino apie ka sneka. Ir jokios nepagarbos autorei, ne ne ne. Tiesiog is moters girdeti pamokymus vyrams jog svarbu daryti taip anaip. Tai noreciau suzinoti, gal kartais jus ir peni turite? Zinote kas tai yra ir kaip vyksta visas procesas?
Nebent cia sita rasliave suraite vyras.

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...