Straipsnis

2011-12-11

Moters lūpos išduoda jos gebėjimus patirti orgazmą?

seksualios moters lupos

Vieno Škotijos universiteto psichologijos profesorius teigia, jog iš moters lūpų galima įžvelgti jos gebėjimą pasiekti orgazmą. Tyrimo metu buvo apklaustos 258 Škotijos moterys, kurių amžiaus vidurkis siekė 27 metus. Nustatyta, jog moterys, turėjusios ryškesnius per vidurį viršutinės lūpos esančius gumbelius/iškilimus, daug lengviau ir dažniau buvo patyrusios makšties orgazmą. Tai profesoriui leido patikėti, jog egzistuoja ryšys tarp moters lūpų ir seksualinio jautrumo.

Tačiau nereikia pergyventi, jeigu turite plonas lūpas. Nepaisant to, kad putlesnės lūpos dažnai susijusios su seksualiniu meistriškumu, pabrėžiama labiau atkreipti dėmesį į tą mažą gumbelį viduryje viršutinės lūpos negu į bendrą jų formą.

Abejonės

Žinoma, yra nemažai skeptikų, kurie abejoja tyrimo tikslumu. Negalima atmesti galimybės, jog moterys, turinčios didesnius gumbelius viduryje viršutinės lupos, galbūt yra patrauklesnės, todėl turi daugiau lytinių santykių nei kitos. Tokiu atveju būtų paneigta idėja, kad tas gumbelis kaip nors veikia moters neurologinius procesus.

Kad ir kaip ten būtų, tokiuose tyrimuose labai sunku įrodyti vieną nenuginčijamą tiesą. Tačiau turbūt visi sutiks, kad kienviena natūrali mūsų kūno dalelė yra svarbi visumos dalis.

 

Taip pat skaitykite

seksas ir menesiai
Seksualumas priklauso nuo metų mėnesio (1)2015-09-09
Ar pastebėjote, kaip skirtingais metų laikais keičiasi jūsų trauka priešingai lyčiai? Nebijokite, jūs tokie ne vieni. Kol žmonės užsiima seksu, mokslininkai atlieka tyrimus: koks metų mėnuo tinkamiausias sekso žaidimams?
moters krutine
Moters krūtinė ir jos charakteris2014-12-12
Italų seksologas Pjeras Lorenconis tvirtina, kad jis gali pasakyti viską apie moterį pagal jos krūtinės formą ir dydį: "Moters krūtinė atskleidžia jos charakterį lygiai taip pat, kaip ir zodiako ženklas"
moterys
22 moterų skirtumai nuo vyrų (1)2014-08-10
Moteris - tai paslaptinga ir išmintinga būtybė. Psichologai, norėdami atskleisti moteriško žavesio paslaptis, atliko apklausą, po kurios paaiškėjo 22 pagrindiniai moterų skirtumai nuo vyrų.
vyro kuno linijos
Tyrimas: kodėl moteris "traukia" raumeningi kūnai? (1)2013-03-22
Seksualinis potraukis visuomet buvo paslaptis. Ne tik mokslininkai, bet ir menininkai nuo senų laikų bando atrasti tą stebuklingą formulę. Tik nesenai atliktas tyrimas suteikė svarių paaiškinimų, kodėl ne mažai moterų "traukia" raumeningi vyrai.
seksovi moters klubai
G-taško injekcijos: ar ryžtumėtės? (4)2012-10-28
Ar sutiktumėte injekcijai į makštį, jeigu tai garantuotų didesnį seksualinį malonumą bei stipresnius orgazmus? Anot "Fabulous" žurnalo, vakarinėje Jungtinių Amerikos Valstijų pakrantėje daugelis moterų tiesiog plūsta pas savo asmeninius daktarus norėdamos gauti tokias injekcijas.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...