Straipsnis

2014-09-10

Moterų klaidos lovoje: vyrų žvilgsnis

moterų klaidos lovoje

Visi mes darome klaidų. Tačiau yra tokių klaidų, kurios kartojamos nuolatos ir labai erzina antrąją pusę. Įvairaus amžiaus ir profesijų vyrai dalyvavo apklausoje, kurioje buvo užduotas vienas klausimas: „Kokias klaidas lovoje daro jūsų partnerės?“. Daugeliu atveju atsakymai sutapo. Štai pagrindinės klaidos, kurių turėtų vengti bet kuri moteris:

1. „Ji pradeda kikenti, kai aš jai aiškinu, kokias mano kūno vietas liesti, kad greičiau susijaudinčiau“.

Šis teiginys teisingas. Moteris turi žinoti kaip sudėtas vyro organizmas. Bent jau reikėtų žinoti elementariausius dalykus. Vyrų erogeninės zonos praktiškai vienodos. Jei žinosite jo jautrias kūno vietas, stimuliuosite erogenines zonas, tai pasak vyrų, būsite pati geriausia meilužė.

2. „Aš paklausiau savo merginos, ar ji patyrė orgazmą? Ji atsakė neigiamai. Paklausus kodėl, atsakė, kad malonumą ji patiria mylėdamasi kitokiomis pozomis. Tada paklausiau, kodėl ji man apie tai nepasakė. Ji atsakė, kad aš pats turėjau susiprasti.“

Apie savo troškimus ir pageidavimus reikia būtinai kalbėti. Juk partneris ne aiškiaregis, jis neskaito jūsų minčių. Partneris nežino kodėl jūs vis labiau tampate dirgli, nepatenkinta lovoje. Ir jis, ir jūs jaučiate spaudimą. O tokia situacija gali labai greitai suardyti jūsų santykius.

3. „Su visomis merginomis, kurias aš turėjau, būdavo ta pati situacija: santykių pradžioje jos visos nori aistringo sekso, tačiau po ilgesnio bendravimo laiko, noras užsiimti seksu kažkodėl dingsta.“

Moterys jau tokios yra. Kai seksas pavirsta rutina, joms dingsta noras. Moterims labiau reikalinga ne fizinė, o psichologinė stimuliacija. Pabandykite į savo seksualinį gyvenimą įnešti šiek tiek naujovių: išbandykite naujas pozas, mylėkitės žvakių šviesoje, keiskite vietas, įsijunkite muziką... Fantazijoms ribų nėra, svarbu, kad abiems partneriams būtų malonu ir priimtina.

4. „Kuo skiriasi moteris nuo spagečių lėkštės? Spagečiai bent jau juda...“

Nors ir negražus pokštas, tačiau labai atitinka šią problemą. Kai kurios merginos mano, kad iniciatyvą turi rodyti vyrai. Tačiau jos klysta. Nei vienam vyrui nepatinka visada vadovauti lovoje. Kartai dėl moters pasyvumo, vyrai pradeda dairytis į šonus. Pasistenkite laikas nuo laiko lovoje atlikti lyderio vaidmenį. Pamatysite, kaip bus sužavėtas jūsų vyras.

5. „Mergina atsisako kai kurių pozų, kadangi jai atrodo, kad matosi pilvo riebaliukai arba krūtinė atrodo negražiai?“

Iš tiesų vyrai nekreipia jokio dėmesio į tokius dalykus. Tai, ką moterys vadina papildomais kilogramais, vyrai laiko moteriškumu, šarmu. Dažnai būna taip: mergina skuba kuo greičiau pasislėpti po antklode, kad tik mylimasis jos nepamatytų nuogos. Tokiu atveju nesitikėkite gero sekso. Gera meilužė yra ta moteris, kuri pasitiki savimi. Jauskitės seksuali, geidžiama, ir jūs tokia būsite!

Taip pat skaitykite

santykiai ir meilė
Kaip atsikratyti vyro?2015-06-01
Meilė ir seksas – tikriausiai, patys nuostabiausi dalykai, kuriuos gali patirti du žmonės. Santykių pradžioje mums atrodo, kad romantika, įsimylėjimas, atodūsiai mėnesienoje ir mėgavimasis kiekviena praleista akimirka kartu tęsis amžinai, ir niekada nesibaigs.
erzina vyra
Kas erzina vyrus moterų elgesyje?2015-02-23
Kartais taip norisi sužinoti, apie ką kalba vyrai, kai šalia nėra moterų. Nekyla jokių abejonių, kad jie jas myli. Tačiau vyrai ir moterys – skirtingų lyčių būtybės, todėl dažnai tarp jų iškyla įvairių nesusipratimų.
santykiai per atstuma
Patarimai: kaip susitikinėti su mergina per atstumą2014-09-29
Santykiai per atstumą gana nemažas išbandymas abiems partneriams. Norint išsaugoti tokius santykius, reikia įdėti daug pastangų, apsišarvuoti kantrybe ir supratingumu. Žemiau išvardinti patarimai labiau pritaikyti vyrams, tačiau moterims taip pat ne pro šalį jais pasidomėti.
vyras ir moteris
Vyrams apie Moteris (1)2014-01-27
Turbūt ne paslaptis, kad patys juokingiausi anekdotai yra tie, kuriuose daugiausiai tiesos. Taip yra ir su juokais apie vyrų ir moterų santykius, kuomet teigiama, kad moteris suprasti arba labai sunku, arba visai neįmanoma.
itartina megina
Su kokiomis merginomis geriau neprasidėti? (3)2013-06-26
Kartais, kad ir kokia nuostabi būtų mergina, geriau apie artimesnius santykius su ja nė negalvoti. Ir ne todėl, kad su ja kažkas negerai. Priežastis - jos atliekamame vaidmenyje vyro gyvenime. Štai sąrašas tų merginų, su kuriomis vyrui nepatartina suartėti.

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
HUbis
Svečias
2014-09-10 17:15
Prasktiskai visi kaip pirstu i aki !

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...