Straipsnis

2015-06-01

Kaip atsikratyti vyro?

santykiai ir meilė

Meilė ir seksas – tikriausiai, patys nuostabiausi dalykai, kuriuos gali patirti du žmonės. Santykių pradžioje mums atrodo, kad romantika, įsimylėjimas, atodūsiai mėnesienoje ir mėgavimasis kiekviena praleista akimirka kartu tęsis amžinai, ir niekada nesibaigs.

Tačiau laikai keičiasi, keičiamės ir mes. Ateina momentas, kai pradedate jausti, kad kažkas ne taip – jums nebejuokingi mylimojo pokštai, pradeda erzinti jo nekalti įpročiai, ir netgi, būdama šalia jo, jūs jaučiatės kaip nesava.

Jūs pajuntate, kad meilė praėjo. Tačiau jūs – taktiška mergina, ir nežinote kaip gražiau jam pasakyti, kad viskas baigta. Kokiu gi būdu galima atsikratyti nepageidaujamo vyro?

Jei jūs ištekėjusi, ir jūsų partneris tik meilužis, tai anksčiau ar vėliau turėsite pasirinkti, kas svarbiau – vyras ar meilužis. Jei jūs vieniša, taip pat nereikėtų ilgai laukti. Kuo greičiau tai padarysite, tuo ramiau gyvensite.

Pati geriausia išeitis iš šios situacijos – atvirai pakalbėti su savo partneriu ir švelniai jam paaiškinti, kad aistra atvėso, ir jūs nebegalite būti kartu. Tai reiktų padaryti kuo taktiškiau, kad neįžeistumėte vyriškojo savo meilužio ego, kadangi jis ir taip kankinsis.

Jei jūs abu esate inteligentiški žmonės ir gerbiate vienas kitą, tai galėsite išsiskirti be jokių pykčių ir nesusipratimų. O jei jis nenorės jūsų paleisti? Yra keletas moteriškų gudrybių, kurios padės išsisukti iš nepaprastos situacijos.

Pabandykite jį išprovokuoti, kad jis jus paliktų pirmas. Pavyzdžiui, kartas nuo karto galite iškelti nedidelius skandalus, kurie išvestų jį iš pusiausvyros. Tegul jis supranta, kad jūs – tai ne ta moteris, apie kurią jis svajojo, ir jus palikti – pati geriausia išeitis.

Taip pat galite pabandyti dingti kuriam laikui. Neatsakinėkite į jos telefono žinutes ir elektroninius laiškus. Leiskite jam suprasti, kad be jo jūs visai neliūdite, greičiau atvirkščiai, jums bus geriau be jo.

Jei jūsų santykiai tęsiasi gana ilgai, tai išsiskyrimas jums abiems bus tikru išbandymu. Todėl jums labai reikia atsargiai pasverti visus už ir prieš, ar tikrai norite išsiskirti su šiuo vyriškiu, o gal tai tik trumpalaikis nesusipratimas ir viskas greitai praeis.

Jei vis tik nusprendėte, kad jums reikia pasukti skirtingais keliais, tai patariama neatidėlioti, ir kuo greičiau viską užbaigti. Santykiai, kuriuose nėra tikros meilės ir švelnumo, o tik apsimetinėjama, nei vienam iš partnerių laimės neatneš. Stenkitės, tokią naujieną pasakyti kuo švelniau, neįžeisdama partnerio. Juk jūs kažkada šį vyrą mylėjote.

Jei pajutote, kad santykiai nebeturi prasmės, galite juos drąsiai nutraukti ir ieškoti naujos meilės. Nes kai žmogus gyvena be meilės, jo gyvenimas atrodo beprasmiškas, nykus ir be spalvų.

Taip pat skaitykite

erzina vyra
Kas erzina vyrus moterų elgesyje?2015-02-23
Kartais taip norisi sužinoti, apie ką kalba vyrai, kai šalia nėra moterų. Nekyla jokių abejonių, kad jie jas myli. Tačiau vyrai ir moterys – skirtingų lyčių būtybės, todėl dažnai tarp jų iškyla įvairių nesusipratimų.
santykiai per atstuma
Patarimai: kaip susitikinėti su mergina per atstumą2014-09-29
Santykiai per atstumą gana nemažas išbandymas abiems partneriams. Norint išsaugoti tokius santykius, reikia įdėti daug pastangų, apsišarvuoti kantrybe ir supratingumu. Žemiau išvardinti patarimai labiau pritaikyti vyrams, tačiau moterims taip pat ne pro šalį jais pasidomėti.
vyras ir moteris
Vyrams apie Moteris (1)2014-01-27
Turbūt ne paslaptis, kad patys juokingiausi anekdotai yra tie, kuriuose daugiausiai tiesos. Taip yra ir su juokais apie vyrų ir moterų santykius, kuomet teigiama, kad moteris suprasti arba labai sunku, arba visai neįmanoma.
itartina megina
Su kokiomis merginomis geriau neprasidėti? (3)2013-06-26
Kartais, kad ir kokia nuostabi būtų mergina, geriau apie artimesnius santykius su ja nė negalvoti. Ir ne todėl, kad su ja kažkas negerai. Priežastis - jos atliekamame vaidmenyje vyro gyvenime. Štai sąrašas tų merginų, su kuriomis vyrui nepatartina suartėti.
mergina ir vaikinas
Kodėl moterys būna neištikimos? (1)2013-06-14
Neištikimybės etiketė dažniausiai yra klijuojama vyrams. Tačiau moterys į kairę dairosi ne rečiau, nei jie. Kas paskatina moterį įsigyti meilužį, būnant šeimoje? Kokių priemonių turi imtis vyras, norėdamas išlaikyti savo damą šalia?

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...