Straipsnis

2015-02-23

Kas erzina vyrus moterų elgesyje?

erzina vyra

Kartais taip norisi sužinoti, apie ką kalba vyrai, kai šalia nėra moterų. Nekyla jokių abejonių, kad jie jas myli. Tačiau vyrai ir moterys – skirtingų lyčių būtybės, todėl dažnai tarp jų iškyla įvairių nesusipratimų. Vyrai moteris erzina savo išmėtytomis kojinėmis, o jos stipriąją lytį – nuolatiniais vaikščiojimais po parduotuves.

Buvo atlikta apklausa, kurios metu paaiškėjo 10 pagrindinių dalykų, kurie labai erzina vyrus moterų elgesyje. Taigi vyrus erzina, kai...

10. ...moteris apsimeta nekalta.

Tai neišsemiama tema tarp moterų. Vyrai stengiasi kuo gražiau apeiti šią temą, niekada neminėdami apie savo buvusias. Aplodismentai atviroms ir tyroms, o kitos turėtų liautis meluoti apie praeitį. Moterys taip pat turi teisę į audringą gyvenimą kaip ir vyrai.

9. ...moteris kritikuoja kitas moteris.

Vyrai niekaip nesupranta, kodėl daugelis moterų negali pasakyti komplimento kitai moteriai. Jos narsto jas po kaulelį, aptarinėja už akių viską – nuo svorio iki šukuosenos. Tiktai moteris gali pastebėti, žiūrint iš jos pusės, faktą, kad kita mergina avi batelius visiškai nederančius prie jos rankinės.

Laimei, yra moterų, kurios sugeba visiškai ramiai pagirti kitą moterį, kad ji yra graži ir seksuali. Tačiau daugelis vis tik bijo atkreipti savo vyrų dėmesį, pasak jų, į patrauklesnes „pateles“.

8. ...kai moteris pavyduliauja.

Dažnai pasitaiko tokių atvejų, kai vyrui pakanka tik paminėti kokį nors moters vardą ir jo mylimoji užsiplieskia kaip degtukas.

Galite tai vadinti kaip tik norite, tačiau daugelis moterų visur įtarinėja vyrus ir jais nepasitiki, ypač kai paliečiama tema apie neištikimybę. Todėl praėjus kitai moteriai pro šalį – nepriklausomai nuo jos išvaizdos ir figūros – moteris patiria įtampą.

Tokia paranoja gali būti pateisinta tik tuo atveju, jei vyras pats suteikia dingstį abejoti jo ištikimybe.

7. ...kai moteris nuolatos reikalauja palaikymo.

Kai kurios damos patiria rimtų problemų, susijusių su nepasitikėjimo ir saugumo jausmo trūkumu. Jos trokšta, kad vyras kiekvieną minutę jas palaikytų, apkabintų, bučiuotų, sakytų, kokios jos ypatingos, unikalios ir nepakartojamos. Tokios moterys iš vyrų tikisi tik moralinio, psichologinio ir emocinio palaikymo.

6. ...kai moteris kalba mįslėmis.

Senas, kaip pasaulis, klausimas: „Apie ką tu galvoji?“ yra puikus pavyzdys to, kai moteris nori patikrinti savo vyrą, stengdamasi ištraukti iš jo tikruosius jausmus ir mintis. Moterys dažnai užduoda keistus, abstrakčius klausimus, sukeldamos vyrams sumišimą ir susierzinimą.

5. ...kai moteris įsibrauna į asmeninę vyro erdvę.

Moterys instinktyviai ir nuolatos apglostinėja, koreguoja ir šokinėja aplink vyrus. Tą patį jos daro su vyriškais daiktais.

Kitais žodžiais tariant, jei moteris iš dvylikto karto nesugebės užrišti kaklaraiščio (mat ji primygtinai užsimanė jį jam užrišti), tai ji išvers visą spintą, kad tik surastų megztinį ir juo pervilktų nelaimingąjį.

4. ...kai moteris elgiasi pernelyg emocingai.

Moteris gali pravirkti dėl bet kokios priežasties: žiūrėdama filmą su nelaiminga pabaiga (arba netgi laiminga), nulūžus nagui arba dėl nevykusios šukuosenos. O vyrams tuo momentu tenka suimti save į rankas ir jas guosti, kas juos labai erzina.

Tai nereiškia, kad visi vyrai – bejausmiai gyvūnai, tiesiog tuo metu jie gali pasakyti tik viena: „Na, neverk mieloji“. Apskritai, raudančios moterys sukelia vyrams sumišimą ir neviltį.

3. ...kai moteris per daug ilgai vaikštinėja po parduotuves.

Pasak vyrų, kai moterys rimtai susiruošia apsipirkti, joms neužtenka 24 valandų per parą, kadangi jos nori viską apžiūrėti ir pasimatuoti. Moteris gali valandų valandas praleisti vienoje batų parduotuvėje, net negalvodama apie maistą, vandenį arba kitus svarbius dalykus.

Baisiausia tai, kad moterys vedasi kartu ir vyrus! Ir jie, vargšai nelaimėliai beprasmiškai tipena iš paskos, kol moteris matuojasi naują paltuką, dažnai užmesdama žvilgsnį į etiketę...

2. ...kai moteris nuolatos plepa.

Daugelis vyrų pastebi, kad į klausimą „Kaip tau sekasi?“, moteris kalba 45 minutes beprasmiškus dalykus, kol atsako į klausimą.

Tačiau tai nereiškia, kad vyrams nerūpi, ką kalba jo antroji puselė, tiesiog jie nenori gilintis į šias begalines ir kartais beprasmiškas detales.

1. ...kai moteris naudoja seksą kaip priemonę, kad galėtų paveikti vyrą.

Moterys, ir gana dažnai, norėdamos parodyti savo pranašumą, baudžia vyrus visiems gerai žinoma bausme – atsisakydamos su juo pasimylėti. Galima sakyti, kad tai pats stipriausias ginklas moters ir vyro kare. Nors šis ginklas ir turi didžiulę galią, tačiau moteris, per dažnai juo naudodamasi, gali netekti vyro pagarbos. Juk visiems aišku, kad toks būdas naudojamas tik iš moters bejėgiškumo.

Išvada tokia, kad moterys turi būti stiprios, labiau savarankiškos asmenybės ir stengtis neerzinti savo vyrų. Juk nesunku įsidėmėti šiuos kelis dalykus ir jų laikytis. Tada ir vyrai labiau žavėsis savo moterimis, ir jos bus laimingesnės.

 

Taip pat skaitykite

santykiai ir meilė
Kaip atsikratyti vyro?2015-06-01
Meilė ir seksas – tikriausiai, patys nuostabiausi dalykai, kuriuos gali patirti du žmonės. Santykių pradžioje mums atrodo, kad romantika, įsimylėjimas, atodūsiai mėnesienoje ir mėgavimasis kiekviena praleista akimirka kartu tęsis amžinai, ir niekada nesibaigs.
santykiai per atstuma
Patarimai: kaip susitikinėti su mergina per atstumą2014-09-29
Santykiai per atstumą gana nemažas išbandymas abiems partneriams. Norint išsaugoti tokius santykius, reikia įdėti daug pastangų, apsišarvuoti kantrybe ir supratingumu. Žemiau išvardinti patarimai labiau pritaikyti vyrams, tačiau moterims taip pat ne pro šalį jais pasidomėti.
vyras ir moteris
Vyrams apie Moteris (1)2014-01-27
Turbūt ne paslaptis, kad patys juokingiausi anekdotai yra tie, kuriuose daugiausiai tiesos. Taip yra ir su juokais apie vyrų ir moterų santykius, kuomet teigiama, kad moteris suprasti arba labai sunku, arba visai neįmanoma.
itartina megina
Su kokiomis merginomis geriau neprasidėti? (3)2013-06-26
Kartais, kad ir kokia nuostabi būtų mergina, geriau apie artimesnius santykius su ja nė negalvoti. Ir ne todėl, kad su ja kažkas negerai. Priežastis - jos atliekamame vaidmenyje vyro gyvenime. Štai sąrašas tų merginų, su kuriomis vyrui nepatartina suartėti.
mergina ir vaikinas
Kodėl moterys būna neištikimos? (1)2013-06-14
Neištikimybės etiketė dažniausiai yra klijuojama vyrams. Tačiau moterys į kairę dairosi ne rečiau, nei jie. Kas paskatina moterį įsigyti meilužį, būnant šeimoje? Kokių priemonių turi imtis vyras, norėdamas išlaikyti savo damą šalia?

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...