Straipsnis

2014-09-29

Patarimai: kaip susitikinėti su mergina per atstumą

santykiai per atstuma

Santykiai per atstumą gana nemažas išbandymas abiems partneriams. Norint išsaugoti tokius santykius, reikia įdėti daug pastangų, apsišarvuoti kantrybe ir supratingumu. Žemiau išvardinti patarimai labiau pritaikyti vyrams, tačiau moterims taip pat ne pro šalį jais pasidomėti.

1. Išmok sakyti komplimentus telefonu

Nebijok pasirodyti sentimentalus, pasistenk merginai sakyti kuo daugiau meilių žodelių. Kai partneriai bendrauja gyvai, kiekvienas jų mato pašnekovo veido išraišką, žvilgsnį, gestus ir jaučia intonaciją. O bendraujant telefonu viso to nėra, kadangi žmogus kalbėdamas savo įprasta maniera atrodo šaltas ir atsiribojęs, nei tai iš tikrųjų yra. Tad įjunk žalią šviesą ir praturtink savo žodyną tokiais žodeliais kaip katytė, gėlytė, saulytė ir panašiai. Tik pasistenk, kad tokių tavo pokalbių neišgirstų draugai ir kolegos.

2. Pasirūpink nemokamu ryšiu

Banalu, bet faktas. Dabar yra daugybė programų, pavyzdžiui, Skype, kurių dėka galima nemokamai bendrauti ir matyti per video kamerą savo pašnekovą. Taip susidaro įspūdis, kad žmogus su tavimi yra tame pačiame kambaryje. Galite net užsiimti virtualiu seksu. Pasirodo, kad yra net tokių daikčiukų – ypatingų vibratorių, kuriuos per internetą gali valdyti kitas partneris.

3. Dažniau susitikinėkite neutraliose teritorijose

Ji gyvena Kaune, o tu – Stambule. Kodėl kitą kartą jums nesusitikus Helsinkyje? Taip nei vieno iš jūsų nekamuos blogos mintys, pavyzdžiui, „Jis atskrenda kada nori, o aš turiu laukti kol jis teiksis pasirodyti“ arba „Ar iš viso verta taip mums tampytis šen-ten, persėdimai lėktuvu, brangios kelionės ir t.t.?“ O jei susitiksite neutralioje vietoje, abu būsite lygūs, jokių „svečių“ ir „šeimininkų“. Tai jus tik dar labiau suartins, kadangi abu draugiškai stengsitės pažinti svetimos šalies kultūrą.

4. Tegul ji tave supranta

Skonio, kalbos ir išvaizdos egzotika mus žavi tik pirmą pažinties laiką. Vėliau šie visi dalykai pradeda mus erzinti. Tačiau mes kaip įmanydami stengiamės išsirinkti sau porą panašią į mus... Bet ne visada pavyksta. Tad jei nori ir toliau tęsti pažintį su žavinga užsieniete, daryk ką tik nori, bet išmok jos kalbą. Taip tik dar labiau pritrauksi ją prie savęs. Be to, bendraudamas su mergina nevartok tokių žodžių kaip „pas mus“ ir „pas jus“, leisk jai suprasti, kad tu toks pats kaip ir visi kiti. Tik geresnis!

5. Nesitikėk per daug iš susitikimo po gana ilgos pertraukos

Susitikę ir išsiilgę pulsite vienas kitam į glėbį. Tačiau neaišku ar viskas bus taip kaip buvo anksčiau. Tam reikia būti pasiruošus. Ir visiškai nesvarbu, kad ji iš brunetės patapo blondine arba užsidėjo briketus. Čia visų svarbiausia kvapas. Pasirodo, kad žmogus per savo uoslę gauna tik 2% informacijos apie aplinkinį pasaulį, tačiau šie 2% būtent ir nulemia mūsų intymų artumą.

Todėl norėdamas vėl iš naujo pajausti, kad ši daili blondinė yra tavo mergina, tau reikia ją „užuosti“. Beje, tai taikoma ir jai. Jei receptoriai sugebės atpažinti jau žinomus kvapus - jums pasisekė. Jei ne, bus sudėtingiau. Kuo trumpesnis buvo išsiskyrimas, tuo daugiau šansų, kad jūsų partnerės feromonai išliko, kurie viską sustatys į savo vietas.

6. Būk pasiruošęs ir kitokiems sunkumams

Seksas po ilgo išsiskyrimo taip pat gali sukelti rūpesčių. Čia irgi didelį vaidmenį vaidina kvapas. Specialistai pataria kaip galima arčiau išlaikyti fizinį kontaktą, iki kol atsidursite lovoje. Pasivaikščiokite susikibę už rankų, apsikabinkite, lieskite vienas kitą kuo dažniau, tai padės atsipalaiduoti.

7. Geriau susitikinėti kartą į mėnesį, nei savaitę į metus

Psichologai dažnai naudoja terminą – abipusis pripažinimas. Tai reiškia, kad žmogus patiria malonumą, kai gauna kokią nors informaciją apie kitą žmogų. Sukaupęs kuo daugiau informacijos, jis būna draugiškai nusiteikęs to žmogaus atžvilgiu. Todėl abipusis pripažinimas yra gana ilgas procesas, kuris tęsiasi visą gyvenimą. Abipusio pripažinimo dėka atsiranda motinos meilė kūdikiui, kuriami šeimyniniai ir draugiški santykiai. Tačiau kad pripažinimas vyktų sėkmingai, jis turi būti nepertraukiamas.

Gamta taip jau sudėliojo, kad mes sugebame pamiršti tai ką mylime. Pavyzdžiui, 5-6 mėnesių kūdikis savo mamą pamiršta per 3-4 savaites, dvimetis prisimena ją 2-3 mėnesius. Kuo vyresni daromės, tuo rečiau prisimename savo artimuosius ir draugus. Išsiskyrimas pusei metų – prasta mintis.

Tad jei norite išsaugoti santykius, geriau susitikinėkite kartą ar du į mėnesį. Taip, tai brangu, kvaila, romantiška iki apsivėmimo, tačiau tai veikia.

8. Neversk jos pavyduliauti

Pavydumas dažnai išardo daugelį laimingų santykių. Nors kartais juos ir sustiprina, tačiau kai kalbama apie santykius per atstumą, jis pavirsta grynais nuodais. Tokie santykiai gali būti pagrįsti vien tik pasitikėjimu, arba vien tik melu. Abu partneriai gali pasikliauti tik vienas kito žodžiu, kadangi neturi galimybės įsitikinti ar jis sako tiesą.

Psichologai nepataria savo merginai pasakoti, pavyzdžiui, kaip tu pietavai su savo buvusiąja, kaip su tavimi flirtavo tavo kolegė arba ką tu pasakojai savo kolegoms kai buvai striptizo klube. Žinoma, tu gali elgtis atvirkščiai, bet pagalvok kaip jausis tavo mergina, kuri jau kelintą savaitgalį praleidžia vienui viena skaitydama tavo laiškus ir ilgėdamasi tavęs.

Pavydas, kurio negalima kontroliuoti, gali pavirsti baisiausia kankyne. Jei partneriai per atstumą, pradeda abejoti vienas kito ištikimybe, tai tokie santykiai dažniausia baigiasi išsiskyrimu.

9. Nepaversk savo gyvenimo laukimu

Žinoma, gali atsisakyti visų gyvenimo malonumų, susikurti altorių iš jos apatinio trikotažo ir fotografijų, liūdėti ir ilgomis naktimis žiūrėti į „jūsų“ žvaigždę, į kurią, galbūt, ji taip pat dabar žiūri. Tačiau kuo daugiau save grauši, tuo greičiau viskas pasibaigs. Tavo psichika juk ne geležinė: jei mergina nuspręs, kad tu per daug dažnai ją terorizuoji, ji imsis atsakomų priemonių, pavyzdžiui, telefone jau nebeišgirsi jos meilaus ir lipšnaus balso. Užsiimk tave dominančia veikla, dažniau būk tarp žmonių. Turėsi ne tik ką papasakoti savo merginai, bet smagiai praleisi laiką bei atsipalaiduosi nuo tave kankinančių minčių.

10. Jei tik turi galimybę neturėti santykių per atstumą – neturėk jų

O jei tau tikrai svarbūs šie santykiai, viską mesk ir važiuok pas ją. Arba parsivežk ją į savo gimtinę. Santykiai per atstumą – tikrai ne silpnų nervų žmonėms. Juk kur kas maloniau kasdien matyti jo šypseną, užuosti jo kvapą, girdėti jo balsą.

 

Taip pat skaitykite

santykiai ir meilė
Kaip atsikratyti vyro?2015-06-01
Meilė ir seksas – tikriausiai, patys nuostabiausi dalykai, kuriuos gali patirti du žmonės. Santykių pradžioje mums atrodo, kad romantika, įsimylėjimas, atodūsiai mėnesienoje ir mėgavimasis kiekviena praleista akimirka kartu tęsis amžinai, ir niekada nesibaigs.
erzina vyra
Kas erzina vyrus moterų elgesyje?2015-02-23
Kartais taip norisi sužinoti, apie ką kalba vyrai, kai šalia nėra moterų. Nekyla jokių abejonių, kad jie jas myli. Tačiau vyrai ir moterys – skirtingų lyčių būtybės, todėl dažnai tarp jų iškyla įvairių nesusipratimų.
vyras ir moteris
Vyrams apie Moteris (1)2014-01-27
Turbūt ne paslaptis, kad patys juokingiausi anekdotai yra tie, kuriuose daugiausiai tiesos. Taip yra ir su juokais apie vyrų ir moterų santykius, kuomet teigiama, kad moteris suprasti arba labai sunku, arba visai neįmanoma.
itartina megina
Su kokiomis merginomis geriau neprasidėti? (3)2013-06-26
Kartais, kad ir kokia nuostabi būtų mergina, geriau apie artimesnius santykius su ja nė negalvoti. Ir ne todėl, kad su ja kažkas negerai. Priežastis - jos atliekamame vaidmenyje vyro gyvenime. Štai sąrašas tų merginų, su kuriomis vyrui nepatartina suartėti.
mergina ir vaikinas
Kodėl moterys būna neištikimos? (1)2013-06-14
Neištikimybės etiketė dažniausiai yra klijuojama vyrams. Tačiau moterys į kairę dairosi ne rečiau, nei jie. Kas paskatina moterį įsigyti meilužį, būnant šeimoje? Kokių priemonių turi imtis vyras, norėdamas išlaikyti savo damą šalia?

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...