Straipsnis

2013-06-26

Su kokiomis merginomis geriau neprasidėti?

itartina megina

Kartais, kad ir kokia nuostabi būtų mergina, geriau apie artimesnius santykius su ja nė negalvoti. Ir ne todėl, kad su ja kažkas negerai. Priežastis - jos atliekamame vaidmenyje vyro gyvenime.

Štai sąrašas tų merginų, su kuriomis vyrui nepatartina suartėti. Ypač, jei jis nori išsaugoti reputaciją, sąskaitą banke, darbą ir savo draugus.

Vyro draugo sesuo

Mergina, kuri seniai pažįsta vyrą, dažnai prie jo labai prisiriša. Tačiau, jei tai geriausio draugo sesuo, tai po sėkmingų kelių mėnesių draugystės, vyrui, geriausiu atveju, teks persikraustyti į kitą miesto galą.

Kai mergina iš draugo sesers tampa širdies drauge, draugų santykiai pakrypsta visai kita linkme ir dažniausiai į blogąją pusę. Draugai, kurie anksčiau atvirai aptarinėjo merginas, dabar tuo užsiimti nebegalės, nes atsiras interesų konfliktas. O po pirmo nederamo poelgio, draugas užsimanys rimtai pasikalbėti.

Vyro sekretorė

Yra daugelis priežasčių, dėl kurių nederėtų užmegzti romano su savo sekretore. Tai gali sukelti daug nemalonumų abejom pusėm. Net jei iš pradžių viskas klostysis gerai, vėliau vis tiek iškils problemų. Tarnybinis romanas pradės smarkiai trukdyti darbui, ypatingai, jei vyras - viršininkas. Kiti darbuotojai ims apkalbinėti ir stebėti kiekvieną žingsnį. O blogiausia, kad kai santykiai nutrūks, sekretorė pradės kitiems viską pasakoti, gal net naudoti buvusį romaną kaip spaudimo priemonę.

Buvusi mergina

Visi vyrai yra girdėję, kad niekada negalima susitikinėti su savo buvusia mergina. Tapus vienišam, buvusi draugė atrodo vis patrauklesnė ir seksualesnė. O jei ji ateis ir pagamins vyrui jo mėgstamiausią patiekalą, o kitą dieną sutvarkys namus, tai vyras bus lengvai papirktas. Jis užsimanys kažko pastovesnio ir pamirš priežastį dėl kurios jie išsiskyrė. Tačiau pradėjus santykius iš naujo, greitai išlys tos pačios problemos.

Laisvo elgesio mergina

Situacija: vyras sėdi naktiniame klube priešais merginą, kurios nuostabi krūtinė pastoviai šmėžuoja jam prieš akis. Toks vaizdas išmuša iš vėžių, ar ne? Tačiau geriau pasimėgauti vienu nakties nuotykiu, o susitikus ją kitą dieną, tiesiog pasisveikinti ir nueiti savais keliais.

Buvusi draugo mergina

Kai vyras tampa draugo santykių žlugimo liudininku, jis nevalingai pradeda galvoti apie savo draugo buvusią merginą. Juk tiek laiko praleista drauge, netgi su ja jau yra užsimezgę tam tikri santykiai, tik žinoma, ne intymūs. Todėl natūralu, kad kyla mintis - o kaip viskas būtų buvę tarp mūsų? O kadangi ji dabar laisva, tai kyla pagunda tai išbandyti. Tačiau geriau to nedaryti. Jei vyras brangina savo ir draugo draugystę, jis turi vengti bet kokių santykių su jo buvusia mergina.
Priešingu atveju, jo aplinkoje neišvengiamai atsiras kalbančių, kad yra blogas draugas, kaip galėjo taip pasielgti ir panašiai. Ir nesvarbu, kaip senai iširo draugo santykiai, jis susirado kitą ar ne, bet kokiu atveju prie buvusios draugo merginos geriau nelįsti.

Mergina barakuda

Turtingi vyrai dažnai prie savęs pritraukia moteris-barakudas, kurias domina tik vyro materialinė padėtis ir žinoma begalinis noras sulaukti dėmesio. O dėmesys - tai brangios dovanos ir pilnas išlaikymas. Tik vyrui uždirbus nemenką sumą pinigų, ji iš karto ims planuoti kaip ją išleisti. Todėl vyras, vertinantis savo nuosavybę, turėtų labiausiai vengti tokių merginų.

Striptizo šokėja

Tai dar blogiau, nei laisvo elgesio mergina. Ne, striptizo šokėja nenusirenginėja, kad susimokėtų už mokslą. Taip, ji gali būti labai graži, tačiau greitai vyras taps praktiškai jos asmens sargybiniu, įsivaizduodamas, kad galės apsaugoti ją nuo visų kitų vyrų.

Net vyrui, kuris yra įsitikinęs, kad jis nepavydus, patartina iš pradžių palaukti ir pažiūrėti, kaip ji elgsis šokdama privatų šokį kitam vyrui, kuris pasiūlys sumokėti papildomai už "laimingą pabaigą".

Kuo ilgiau vyrai būna vieniši, tuo labiau jiems norisi pabendrauti su išvardintų kategorijų moterimis. Tačiau reiktų prisiminti, kad negalima aklai sekti savo instinktais ir stačia galva nerti į tokius santykius, kurie vėliau sugadins gyvenimą.

 

Taip pat skaitykite

santykiai ir meilė
Kaip atsikratyti vyro?2015-06-01
Meilė ir seksas – tikriausiai, patys nuostabiausi dalykai, kuriuos gali patirti du žmonės. Santykių pradžioje mums atrodo, kad romantika, įsimylėjimas, atodūsiai mėnesienoje ir mėgavimasis kiekviena praleista akimirka kartu tęsis amžinai, ir niekada nesibaigs.
erzina vyra
Kas erzina vyrus moterų elgesyje?2015-02-23
Kartais taip norisi sužinoti, apie ką kalba vyrai, kai šalia nėra moterų. Nekyla jokių abejonių, kad jie jas myli. Tačiau vyrai ir moterys – skirtingų lyčių būtybės, todėl dažnai tarp jų iškyla įvairių nesusipratimų.
santykiai per atstuma
Patarimai: kaip susitikinėti su mergina per atstumą2014-09-29
Santykiai per atstumą gana nemažas išbandymas abiems partneriams. Norint išsaugoti tokius santykius, reikia įdėti daug pastangų, apsišarvuoti kantrybe ir supratingumu. Žemiau išvardinti patarimai labiau pritaikyti vyrams, tačiau moterims taip pat ne pro šalį jais pasidomėti.
vyras ir moteris
Vyrams apie Moteris (1)2014-01-27
Turbūt ne paslaptis, kad patys juokingiausi anekdotai yra tie, kuriuose daugiausiai tiesos. Taip yra ir su juokais apie vyrų ir moterų santykius, kuomet teigiama, kad moteris suprasti arba labai sunku, arba visai neįmanoma.
mergina ir vaikinas
Kodėl moterys būna neištikimos? (1)2013-06-14
Neištikimybės etiketė dažniausiai yra klijuojama vyrams. Tačiau moterys į kairę dairosi ne rečiau, nei jie. Kas paskatina moterį įsigyti meilužį, būnant šeimoje? Kokių priemonių turi imtis vyras, norėdamas išlaikyti savo damą šalia?

Komentarai (3)

AutoriusKomentaras
Algis
Svečias
2014-01-22 16:34
Normaliu doru budu uzsidirbti visada yra, o jeigu mokykloje suda malei ir vos profke baigiai, tai cia turbut geriausias ir blogiausiu variantu ;)
Aurelija
Svečias
2014-01-22 15:54
Gal is pradziu reiketu pasidometi pries rasant tokius dalykus? Ne visos striptizo sokejos pasiruosusios susokti privatu soki su laiminga pabaiga, ir tikrai yra merginu dirbanciu si darba tik tam, kad susimoketu uz mokslus ir pragyventu sioje salyje. Labai siauras mastymas ir poziuris...
Virginijus
Svečias
2013-06-30 20:59
Nu daug maz su viskuo sutinku, bet manau ner tikslo tokias mineti kaip prostitute ar striptizo sokeja, koks asilas gali su tokiom sueiti? Jau jeigu nekreipiant demesi apie ju susitersima, ju prigimtis visai ne seimai sukurta... Juk su tualeto sepeciu nieks dantu nevalo o naudoja pagal paskirti, tai ir jas reik naudoti pagal paskirti... Nesakau kad tokiu buti neturetu, bet pasikartosiu - naudoti pagal paskirti!

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...