Straipsnis

2015-07-20

Pirmas pasimatymas pagal fengšui

feng shui

Pagaliau. Jis jus pakvietė į pirmą pasimatymą restorane. Jūs maloniai susijaudinusi, išsimatavote visą garderobą ir apskambinote visas drauges „pasikonsultuoti“ ką apsirengti, kaip elgtis ir panašiai.

Tačiau jei norite, kad jūsų pasimatymas praeitų įdomiai ir linksmai, o po jo, sektų tęsinys, įdėmiai perskaitykite fengšui specialistų rekomendacijas.

KAIP ATRODYTI?

Plaukai

Jei jūsų plaukai ilgi, geriau jų neriškite. Nedarykite įmantrių šukuosenų, kadangi pagal fengšui jos nesiderina nei su romantika, nei su aistra. Ir nepadauginkite plaukų priemonių, idealiausias variantas tiesiog išsiplauti plaukus šampūnu.

Kosmetika

Prisiminkite: svarbiausia natūralumas ir paprastumas. Todėl, ruošdamasi į pasimatymą nesidažykite ryškiomis spalvomis. Pasirinkite kuo natūralesnę kosmetiką. O idealiausia kosmetika pagal fengšui yra „trys viename“: akims, skruostams ir lūpoms. Ji patogi tuo, kad puikiai tilps į nedidelę rankinę. Beje, šis aksesuaras taip pat rekomenduojamas fengšui specialistų.

Apranga

Ji turi būti pasiūta iš natūralių medžiagų: šilko, lino, zomšos, aksomo ar medvilnės. Manoma, kad didžiulę sėkmę atneša rūbai su blizgučiais.

Spalvos

Sėkmingiausios – pastelinės. Labai tinka rožinė spalva, ir kuo švelnesnė, tuo geriau. Apskritai, rožinė fengšui moksle laikoma meilės spalva. Be to, nebūtina, kad jūsų vyriškis viską matytų. Rožinis apatinis trikotažas padarys jam gerą įspūdį, lygiai taip pat, kaip ir rožinis švarkelis, skarelė arba pėdkelnės. Pagal fengšui, jei koks nors rožinis daiktas liečia moters kūnas, tai ji spinduliuoja išskirtinę energiją.

Sėkmę taip pat neša žemės spalvos: auksinė, ruda, kavos. Palanki ir raudona spalva. Rytuose ji simbolizuoja laimę.

Jei jums patinka medžiagos su paveikslėliais, apsirenkite suknelę su gėlėmis, žirniukais arba banguotomis linijomis. Nemėgstate suknelių, užsidėkite džinsus ir palaidinę su kalnų, vandens ar abstrakčių daiktų kontūrais. Reikėtų vengti rūbų su griežtomis geometrinėmis linijomis, kadangi tai gali sugadinti ką tik užsimezgusį romaną.

Papuošalai

Puoškitės viskuo kas blizga. Ypač tinka auskarai, pakabukai, apyrankės ir segtukai į plaukus su kristalais. Sėkmę neša papuošalai iš koralų ir plunksnų. Tačiau reikėtų atsisakyti papuošalų iš medžio, kadangi jie gali daryti blogą įtaką dar neprasidėjusiems santykiams.

Aksesuarai

Puiku, jei jūsų rankinė, skarelė, pirštinės, skėtis arba dar koks nors kitas aksesuaras papuošti poriniais atvaizdais, pavyzdžiui, dvejomis širdelėmis, dvejomis saulėmis, dviem paukščiais, dvejomis gėlėmis.

KUR EITI?

  • Būtų gerai, jei baras arba restoranas būtų kuo arčiau vandens. Vandens raibuliavimas ir švelnus čiurlenimas suteiks jūsų pokalbiui sklandumo ir lengvumo. Nepageidautina, kad ežero vanduo, tvenkinys, upelis būtų dešinėje pusėje nuo pagrindinio įėjimo.
  • Tiesiog nuostabu, jei ant restorano sienų kabo paveikslai, vaizduojantys kalnus arba vandenį.
  • Jums labai pasisektų, jei staltiesės ir servetėlės būtų rožinės spalvos, o ant stalo degtų žvakė.
  • Staliuką reikėtų rinktis kampe, tačiau ne prie durų.
  • Niekada nesėskite šalia veidrodžio.
  • Geriausias stalas pasimatymui – kvadratinis su užapvalintais kampais. Tokio stalo energetika yra pastovi ir jus kartu sujungia. Nesėskite prie kampo, tai gali sukelti ginčus. Apvalaus stalo energija privers jus greitai pavalgyti ir bėgti kuo greičiau į paruoštą miegamąjį.

KĄ VALGYTI IR GERTI?

Visuose produktuose yra arba vyriška (jan), arba moteriška (in) energija. In-maistas – moliuskai ir balti ryžiai. Jan-maistas – aštrus, sūrus ir sotus. Idealiame maiste yra abi energijos, tačiau jus aplankys sėkmė, jei pasirinksite in-maistą.

Nesirinkite šaltų gėrimų, jie atšaldo jausmus. Geriausias pasirinkimas – raudonas šiltas vynas.

KAIP PAROŠTI MIEGAMAJĮ?

Taigi, romantiška vakarienė baigėsi. Jūs pasivaikščiojote. Jis jus palydėjo iki namų, ir jūs nekaltu tonu pasiūlėte jam išgerti „puodelį kavos“. Ką tai reiškia, žino, net pats nesupratingiausias vyras pasaulyje. Čia svarbiausia teisingai paruošti miegamąjį, arba pirmas pasimatymas gali tapti paskutiniu.

  1. Lova neturėtų stovėti priešais duris, kadangi tokia padėtis gerokai sumažina vyro aistrą. Perstumkite ją arba užtverkite kokia nors gražia užuolaidėle. Geriausia lovos padėtis – įstrižai durų.
  2. Visi smailūs baldų arba sienų kampai turėtų būti kuo toliau nuo lovos. Jie, tarsi, užnuodytos strėlės, žlugdo romantinius santykius.
  3. Jokių saulės spindulių lovoje! Jei gatvės šviestuvo arba lempos šviesa krenta ant lovos, o dar jei ir „kerta“ ją per pusę, tai su savo naujuoju partneriu greitai susipyksite ir pyksitės taip be galo be krašto.
  4. Jei norite, kad meilės energija sklistų be jokių kliūčių, niekada nemiegokite galva į sieną, už kurios yra tualetas. Pasistenkite taip pat nemiegoti kambaryje, po kuriuo yra tualetas.
  5. Kur yra jūsų galva, kai gulite? Tai labai svarbus klausimas, kuris gali įtakoti jūsų intymųjį gyvenimą. Geriausia būtų, jei jūsų galva būtų nukreipta pietryčių link.
  6. Norite, kad jūsų santykiai tęstųsi ilgai ir būtų tvirti? Įsigykite lovą su galvūgaliu. Tačiau ne bet kokiu, o būtinai tokiu, kuris remtųsi į sieną!

Taip pat skaitykite

santykiai
8 klausimai prieš vedybas2015-12-05
Prieš apsisprendžiant tuoktis, psichologai paruošė aštuonis klausimus, kurie padės apsisaugoti nuo nemalonių staigmenų ir išvengti abiem sugadinto gyvenimo.

meiles stadijos
Visos meilės stadijos2015-11-04
Apie meilę kalbama visur: televizijoje, internete, knygose ir žurnaluose. Psichologai šį nuostabų jausmą be jokio gailesčio išnarstė po kaulelį ir sugriovė visus mūsų stereotipus.
porele
9 būdai kaip susipažinti ekspromtu2015-07-06
Kur dabar galima susipažinti su vyru? Daugelis moterų į šį klausimą atsakytų: „Šiais naujausių technologijų laikais – tik internetu“. O kur dingo tokios pažintys kaip flirtas sporto klube, bare ar netgi gatvėje?
moteris flirtuoja
5 flirto tipai2015-03-02
Džefris Holas, mokslininkas iš Kanzaso universiteto, sukvietė 5100 moteris ir vyrus, ir stebėjo jų elgesį, kaip jie užmezga pažintis. Šio tyrimo metu paaiškėjo, kad yra penki skirtingi flirto tipai: Fizinis, Tradicinis, Mandagus, Jausmingas, Žaismingas.
sudetingi santykiai
Kaip pamiršti seną meilę2014-09-19
Viena iš skausmingiausių išsiskyrimo problemų – nesugebėjimas akimirksniu ištrinti malonių akimirkų iš atminties. Fantastiniuose filmuose herojai gali kada tik panorėję ištrinti savo atmintį. O ką daryti realiame gyvenime, kaip atsikratyti kankinančių prisiminimų?

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...