Straipsnis

2013-05-29

Moterų kerštas neturi ribų

pikta moteris

Kerštas, kaip ir moterys, būna kvailas, protingas ir išmintingas. Kerštaudamos moterys būna šaltakraujiškos ir negailestingos. Ir kuo skaudžiau vyras išdavė moterį, tuo labiau ji norės atkeršyti.

Kaip kerštauja kvaila moteris

1.  Išsiskyrimo metu ją ištinka isterijos priepuolis, pasipila kaltinimai, keiksmažodžiai, grasinimai. Jeigu jai po ranka pasitaikys šluota, vyrui geriau pasisaugoti.

2. Sukarpo visus vyro rūbus, po to išmeta juos pro langą.

3. Skambina jo žmonai (jei jis vedęs) ir prišneka įvairių kvailysčių, pavyzdžiui, kad jos vyras ožys ar kaip ji gali su juo gyventi?!

4. Atvažiuoja pas vyrą į darbą ir iškelia skandalą. O kad kolegos dar ilgai prisimintų šią dieną, ji surašo visas vyro ydas ir pakabina skelbimų lentoje.

5. Socialiniuose tinkluose rašo bjaurius komentarus šalia jo fotografijų.

6. Įtraukia buvusįjį į juodąjį sąrašą, paskui išbraukia, vėl įtraukia - priklausomai nuo nuotaikos, mėnulio fazės arba PMS.

7. Prisigėrusi skambina vyrui 4 valandą ryto ir iškankintu balsu primena, kad jis prarado tai, ką turėjo geriausia - suprask, ją. Tada vėl užeina isterijos priepuolis, kurį šį kartą sukelia alkoholis. Ryte nusiperka marškinėlius su užrašu: "Visos moterys kaip moterys, o aš karalienė!" ir su jais nusifotografavusi nusiunčia savo buvusiajam sms žinutę.

8. Kitą dieną moteris pradeda naują gyvenimą ir jau vakare nueina į naktinį klubą, kuriame nieko nesusiranda. Tačiau pakeliui namo jai pavyksta suvilioti pažįstamą kiemsargį ir pasiūlyti stabilius ir ilgalaikius santykius. Ryte moteris į socialinius tinklus prideda jų abiejų nuotraukų ir užrašo: "Pagaliau aš laiminga".

Kaip keršija protinga moteris

1. Išsiskyrimo metu moteris tyli, pasakyti kažką gero neapsiverčia liežuvis. Rankas stengiasi laikyti po stalu. Kojas taip pat.

2. Pro langą netyčia numeta dviejų metrų kaktusą ant jo mašinos, o paskui ilgai ir nuoširdžiai atsiprašinėja. Bando nuplauti suterštas mašinos vietas brangiu šampūnu, taip norėdama išpirkti savo kaltę.

3. Skambina jo žmonai ir sako, kad jo vyras geras ir patikslindama detales, paaiškina dėl ko jai su juo pasisekė. Kad būtų aiškiau, pateikia net kelis pavyzdžius.

4. Atvažiuoja pas vyrą į darbą ir pakviečia jo sekretorę išgerti kavos. Juk ji nori tiesiog pabendrauti. O vyras, visas pamėlęs iš siaubo, mojuoja ranka ir klausia "Ar pakeliui tau nupirkti bandelę?" Nelaukdama bandelių, moteris meiliai apkabina sekretorę ir nueina nežinoma kryptimi.

5. Nelenda į socialinius tinklus, kadangi dabar jai ne tas galvoje.

6. Neskambina, nerašo jam. O po pusės metų užlipusi karjeros laiptais, nusiperka naują automobilį ir išteka už nuostabaus vyro. Tada socialiniuose tinkluose atsiranda daugybė jos vestuvių nuotraukų, o vyrą, kaip ir pridera, priima į draugus.

O kaip kerštauja išmintinga moteris? Tokia moteris niekada nekerštaus, todėl, kad vyras pats save nubaudė, ją palikdamas. O ji tiesiog jį užmirš ir gyvens toliau.

 

Taip pat skaitykite

santykiai ir meilė
Kaip atsikratyti vyro?2015-06-01
Meilė ir seksas – tikriausiai, patys nuostabiausi dalykai, kuriuos gali patirti du žmonės. Santykių pradžioje mums atrodo, kad romantika, įsimylėjimas, atodūsiai mėnesienoje ir mėgavimasis kiekviena praleista akimirka kartu tęsis amžinai, ir niekada nesibaigs.
erzina vyra
Kas erzina vyrus moterų elgesyje?2015-02-23
Kartais taip norisi sužinoti, apie ką kalba vyrai, kai šalia nėra moterų. Nekyla jokių abejonių, kad jie jas myli. Tačiau vyrai ir moterys – skirtingų lyčių būtybės, todėl dažnai tarp jų iškyla įvairių nesusipratimų.
santykiai per atstuma
Patarimai: kaip susitikinėti su mergina per atstumą2014-09-29
Santykiai per atstumą gana nemažas išbandymas abiems partneriams. Norint išsaugoti tokius santykius, reikia įdėti daug pastangų, apsišarvuoti kantrybe ir supratingumu. Žemiau išvardinti patarimai labiau pritaikyti vyrams, tačiau moterims taip pat ne pro šalį jais pasidomėti.
vyras ir moteris
Vyrams apie Moteris (1)2014-01-27
Turbūt ne paslaptis, kad patys juokingiausi anekdotai yra tie, kuriuose daugiausiai tiesos. Taip yra ir su juokais apie vyrų ir moterų santykius, kuomet teigiama, kad moteris suprasti arba labai sunku, arba visai neįmanoma.
itartina megina
Su kokiomis merginomis geriau neprasidėti? (3)2013-06-26
Kartais, kad ir kokia nuostabi būtų mergina, geriau apie artimesnius santykius su ja nė negalvoti. Ir ne todėl, kad su ja kažkas negerai. Priežastis - jos atliekamame vaidmenyje vyro gyvenime. Štai sąrašas tų merginų, su kuriomis vyrui nepatartina suartėti.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...