Straipsnis

2015-02-02

Seksas su užsieniečiu - paslaptys ir ypatumai

seksas su uzsienieciu

Nesenai grįžote iš atostogų ir pajutote, kad jūsų širdis sužeista. Kas jis? Japonas, italas ar anglas? Kuo jis jus sužavėjo ir sugundė? Ar skiriasi seksas su kitos šalies vyru? Žemiau išvardintos skirtingų tautybių vyrų seksualinės paslaptys.

ANGLAS

Jūsų laukia tradicinis seksas: misionieriaus poza. Atrodytų tarp jūsų viskas gerai, tačiau kažko trūksta. Seksas su anglu kiek nuobodokas. Be to, anglų vyrai kartais pasižymi seksualiniais nukrypimais. Pavyzdžiui, mėgsta pasimatuoti moteriškas kelnaites. Arba mylėtis prie filmo "Vėjo nublokšti."

Vedybų perspektyvos: perspektyvos yra. Tačiau reikia padaryti du svarbius dalykus: nepasakoti anekdotų, kuriuose minimi žodžiai: Avižiniai dribsniai, sere!" ir nupirkti kuo daugiau "stringų" būsimam vyrui.

JAPONAS

Šios tautybės vyras turi dvi priešingybes: jis nemėgsta, kai jūs visiškai nusirengiate, tačiau tuo pačiu metu jį audrina mintis nuo to, kas slypi po jūsų kelnaitėmis. Seksas vyks pagal visą programą. Tačiau nebus visiškai išpildyta: trūks glamonių. Tai nereiškia, kad jūs jam nepatinkate. Jis tiesiog nepratęs rodyti savo jausmų.

Vedybų perspektyvos: kodėl gi ne, visiškai įmanoma! Tačiau jums teks išmokti nekalbėti. Visiškai. Pirma, japonai patys mažai kalba. Antra, jūsų nuomonė niekam nerūpi. Iš tiesų, jūs turėsite rimtai padirbėti su savimi. Ar tikrai esate pasiruošusi?

AMERIKIETIS

Seksas su amerikiečiu bus nuostabus. Jums ypač pasisekė, jei vyrukas kilęs iš holivudinio rajono, kuriame, yra nemažai gyvų pavyzdžių apie teisingą elgesį sekse. Jūs užmerkiate akis ir suprantate, kad jis elgiasi kaip Johny Depp'as arba Brad'as Pitt'as. O štai ir Bruce Willis'as jaunystėje! O dabar Bruce'as Willis'as kiek vyresnis.

Vedybų perspektyvos: žiūrėkite filmus ir elkitės taip, kaip elgiasi šios aktorės: Angelina Jolie, Jeniffer Lopez ir Kim Basinger. Sąrašas gali būti papildytas ir pakeistas. Tada, galbūt, ir ištekėsite už jo. Ir jūsų gyvenimas bus kaip kine...

ITALAS

Iš pradžių jis jus pakankins klasikiniu gundymu menu: deginantis žvilgsnis prie romantiškos vakarienės. Jei jis pradės dainuoti serenadas po langais, turėkite omenyje, kad šis periodas gali tęstis gana ilgai. Tad nieko nelaukusi, imkitės veikti. Tikrai nesigailėsite. Jis ne tik aistringas jus viliodamas, bet ir nuostabus meilužis lovoje. Ryte jūs jausitės pakylėta. Tačiau nesitikėkite, kad jis jums ir toliau asistuos. Mauras jau atliko savo darbą, t.y. atėjo, pamatė ir nugalėjo.

Vedybų perspektyvos: jei sugebėsite jį priversti jus įsimylėti - tai jau pusė darbo. Jums taip pat reikės pasistengti, kad jus pamiltų jo motina, tėvas, artimieji ir tolimi giminaičiai ir netgi naminiai gyvūnai. Sugebėsite - jūsų viršus.

VOKIETIS

Buityje - jis pedantas. O sekse viskas bus greitai ir kokybiškai. Įsidėmėkite, kiekvieną kartą - greitai ir kokybiškai. Gali būti, kad po penkių-septynių bendrų naktų, jūs tiesiog pamiršite, kad su kažkuo mylitės. Be to, vokietis ne romantikas, bet sentimentalus. Tai reiškia, kad po greito ir kokybiško sekso, jis gali pravirkti kaip mažas kūdikis. Būtent tada suprasite, kad įsimylėjote.

Vedybų perspektyvos: gana didelės. Jūsų užduotis - išmokti gerai iškepti dešreles ant grilio ir papilnėti kokiais penkiais kilogramais.

ISPANAS

Romantiškuose santykiuose juos dažnai painioja su italais - o tai netiesa. Ispanai nemėgsta ilgų įžangų. Tad, jei susitikote ryte, galite būti tikra, kad per pietus atsidursite lovoje. Arba nebūtinai lovoje, kadangi ispanui vieta seksui nėra svarbi. Su juo jūs išbandysite seksą paplūdimyje, skersgatvyje ir parduotuvių kabinose. Tuo pačiu - susipažinsite su neturistine Ispanijos puse.

Vedybų perspektyvos: įsidėmėkite, jei jis jūsų nepakvietė į savo namus, o vedžiojosi jus po įvairias vietas, tai gali būti, kad tų namų jis iš viso neturi. Taigi, pirma, viską apie jį išsiklausinėkite, o tik paskui tekėkite.

PRANCŪZAS

Jame slypi plona riba tarp elegancijos ir iškrypėliškumo. Jis jus ilgai ir saldžiai kankins lovoje, ir švelniai rūpinsis už jos ribų. Atostogų metu - jūs žvaigždė, fėja ir gulbė-karalienė. Tačiau gali būti, kad jus po truputį pradės erzinti jo maniera karpytis nagus viešose vietose. O apskritai - viskas pas jus bus tiesiog nuostabu. Tik tas nagų karpymas...

Vedybų perspektyvos: jei jūs pasiruošusi susitaikyti su jo narcisizmu - kelias laisvas. Jis lengvai jums pasipirš. Tačiau, lygiai taip pat ir išsiskirs, tarkim, po trijų mėnesių. Žinoma, jei jūs pirma to nepadarysite.

RUSAS

Švelnus ir aistringas, romantiškas ir vyriškas. Mėgsta daryti malonius siurprizus ir dovanoti dovanas. Nihilistas ir tinginys. Lovoje galvoja tik apie save ir po sekso iš karto užmiega. Nėra ko stebėtis. Jis turi kartu ir gerų, ir blogų savybių.

Vedybų perspektyvos: ar panaši jūs į Angelina Jolie, ar sugebėsite pakerėti jo motiną - visa tai nesvarbu. Svarbiausia - siela. Ir beje, jūs turite mokėti kepti skanius pyragėlius, atrodyti kaip manekenė... ir vis tik patikti jo mamai!

 

Taip pat skaitykite

Buciniai
50 įvairių bučinių variantų2015-01-27
Bučiniai yra vienas maloniausių ir mieliausių veiksmų, tinkančių visoms progoms. Kiek jų variantų žinote? Tris? Keturis? Mes jums paruošėme jų net 50!
santuoka ir seksas
Visi santuokinio sekso džiaugsmai2013-08-07
Žiūrint iš šono, dažnai atrodo, jog santuokinis seksas yra nuobodus, o ilgainiui tampa tik pareiga. Tačiau vedybinis seksas žmonėms gali duoti tai, ko nesusituokusios poros net neįsivaizduoja.
seksuali moteris guli lovoje
Jei pirmas pasimatymas baigėsi seksu2013-04-30
Kaip beprieštarautų mūsų mamos ir senelės, seksas per pirmą pasimatymą dar nereiškia, jog reikia ant savo durų pakabinti raudoną žibintą ir užsidėti kekšės etiketę.
vyras ir moteris buciuojasi lovoje
"Karštas" seksas2013-04-07
Nepaisant visų kalbų, kad vis daugiau jaunų moterų griauna sau gyvenimus atidėliodamos vedybas ir pasirinkdamos vienkartinius santykius, naujo tyrimo rezultatai rodo ką kitą: dauguma vyrų ir moterų, kai kalbama apie jų lytinį gyvenimą, vis dar vertina emocinį ryšį.
vyras ir moteris ant sofos
Santuokinis seksas: vieni privalumai! (1)2013-02-09
Ne kartą turbūt teko girdėti juokaujant, kad vienintelis santuokinio sekso privalumas tas, kad jis yra. Tačiau seksologai tvirtina, kad seksualinis sutuoktinių artumas turi daugybė privalumų.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...