Straipsnis

2013-04-30

Jei pirmas pasimatymas baigėsi seksu

seksuali moteris guli lovoje

Kaip beprieštarautų mūsų mamos ir senelės, seksas per pirmą pasimatymą dar nereiškia, jog reikia ant savo durų pakabinti raudoną žibintą ir užsidėti kekšės etiketę.

Pirmas pasimatymas tiesiog nuostabus. Prabangus restoranas, vakarienė, simpatiškas, puikus, ir protingas pašnekovas. Tik pasimatymas pasibaigė ne romantišku bučiniu prie tavo durų, o sujaukta patalyne ir paskubomis išgertu kavos puodeliu.

Kas vyksta toliau? Tokiu atveju, daugelis merginų sėdės ir žiūrės į savo telefoną, laukdamos kol jis paskambins...

Jei vyrai, pasak mokslininkų, didesnę savo gyvenimo dalį galvoja apie seksą, tai moterys visą tą laiką išeikvoja laukdamos skambučių iš žaviojo princo. Moterys skaičiuoja dienas, valandas ir minutes nuo tada, kai vyras pasakė: "Aš paskambinsiu...". O nesulaukusios kaltina save, kad padarė kažką ne taip.

Kaip reaguoti, jei pirmas pasimatymas baigėsi seksu? Tik jokiu būdu neskambinkite pirma! Tegul jis pirmas imasi iniciatyvos. O kad neišprotėtumėte nuo laukimo, užsiimkite kokia nors veikla. Ir atsiminkite, niekas neturi teisės jums priekaištauti. Jūs esate suaugusi ir pati atsakote už savo veiksmus ir klaidas.

Vyrai mėgsta pasigirti, kiek moterų jie suvedžiojo. Ir nenusiramins tol, kol neužkariaus neprieinamų moterų. Po to, jos jiems tiesiog nebeįdomios. Tiesą sakant, ne viskas taip vienareikšmiška. Seksas per pirmą pasimatymą ne visada reiškia santykių pabaigą. Jei moteris patraukli, protinga ir iš tikrųjų patiko naujam pažįstamui, tai kartu praleista naktis gali išsirutulioti į rimtesnius santykius. Tačiau, jeigu, jūs jam nereikalinga, tai kam jis reikalingas jums?

Pirmas pasimatymas - tai nežinomo gėrimo degustacija. Tik ar tas gėrimas nepavirs nuodais?

Kaip kovotojai ringe, taip vyras ir moteris tyrinėja vienas kito silpnybes ir stipriąsias puses. Tačiau pasitaiko tokių atvejų, jog moteris taip susižavi vyru, jog puola jam į glėbį nesulaukusi antrojo pasimatymo.

Seksas per pirmą pasimatymą gali būti neblogas katalizatorius tolimesniems santykiams. Tačiau, jeigu abu atsidūrėte lovoje, nespėjus ataušti vakarienei, vyras gali pasidaryti grubus, priekaištauti, netgi jus įžeidinėti. Tada pats laikas jam pasakyti: "Tavo laikas baigėsi. Sekantis."

Gerai, jei moteris sugeba permatyti vyrą kiaurai ir negaišti savo laiko bendravimui, kuris neturi jokių perspektyvų. Jei pajutote tikrą susiliejimą tarp dviejų žmonių, o ne šampano burbuliukų sukeltą aistrą, dėl tokio poelgio visiškai neverta jaudintis. Kadangi anksčiau ar vėliau būtumėte vis tiek atsidūrę vienoje lovoje.

O jei vis tik kaltas šampanas ir faktas, kad jau nebeprisimenate, kada paskutinį kartą jūsų miegamajame lankėsi vyriškis? Tiesiog atsipalaiduokite ir mėgaukitės šiuo momentu. Ir nereikia dėl to savęs graužti. Juk moterys turi savo troškimus ir pageidavimus. Joms, kaip ir vyrams, taip pat reikalingas fizinis artumas.

Jeigu užkibote ant eilinio donžuano kabliuko, nereikėtų dėl to labai pergyventi. Jis tiesiog savimyla ir egoistas. Kažin ar jis galėtų pasiūlytų kartu paklausyti Mendelsono maršą. Antras pasimatymas būtų tikras fiasko. Todėl geriau jam pasakyti: "Viso geriausio".

Galimas ir toks variantas, kad jūsų kavalierius pasirodė mandagus ir gerai išauklėtas jaunuolis. Tačiau ryte iš žavaus princo pavirto į varlę. Deja, jūs taip ir netapsite karaliene, o šis vyras - eilinė jūsų klaida. Ir niekas čia nekaltas. Tiesiog jūs netinkate vienas kitam ir turite pasukti skirtingais keliais.

Daugelis moterų, paragavusių uždrausto vaisiaus per pirmą pasimatymą, jaučiasi tarsi neklaužados moksleivės. Ir pridėjusios ranką prie širdies, pasižada daugiau taip nesielgti. Tačiau, jei ir vėl moteris pajaus pagundą ir bus pasiruošusi pakartoti savo "klaidą", tai kodėl gi ne? O jeigu ji nenorės, tai protingas vyras supras ir nevers jos to daryti.

 

Taip pat skaitykite

seksas su uzsienieciu
Seksas su užsieniečiu - paslaptys ir ypatumai2015-02-02
Nesenai grįžote iš atostogų ir pajutote, kad jūsų širdis sužeista. Kas jis? Japonas, italas ar anglas? Kuo jis jus sužavėjo ir sugundė? Ar skiriasi seksas su kitos šalies vyru? Žemiau išvardintos skirtingų tautybių vyrų seksualinės paslaptys.
Buciniai
50 įvairių bučinių variantų2015-01-27
Bučiniai yra vienas maloniausių ir mieliausių veiksmų, tinkančių visoms progoms. Kiek jų variantų žinote? Tris? Keturis? Mes jums paruošėme jų net 50!
santuoka ir seksas
Visi santuokinio sekso džiaugsmai2013-08-07
Žiūrint iš šono, dažnai atrodo, jog santuokinis seksas yra nuobodus, o ilgainiui tampa tik pareiga. Tačiau vedybinis seksas žmonėms gali duoti tai, ko nesusituokusios poros net neįsivaizduoja.
vyras ir moteris buciuojasi lovoje
"Karštas" seksas2013-04-07
Nepaisant visų kalbų, kad vis daugiau jaunų moterų griauna sau gyvenimus atidėliodamos vedybas ir pasirinkdamos vienkartinius santykius, naujo tyrimo rezultatai rodo ką kitą: dauguma vyrų ir moterų, kai kalbama apie jų lytinį gyvenimą, vis dar vertina emocinį ryšį.
vyras ir moteris ant sofos
Santuokinis seksas: vieni privalumai! (1)2013-02-09
Ne kartą turbūt teko girdėti juokaujant, kad vienintelis santuokinio sekso privalumas tas, kad jis yra. Tačiau seksologai tvirtina, kad seksualinis sutuoktinių artumas turi daugybė privalumų.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...