Straipsnis

2015-04-20

28 būdai sugadinti intymų vakarą

porelė lovoje

Pasirodo egzistuoja nemažai būdų, kurie gali sugadinti jūsų intymų vakarą. Štai 28 netinkami poelgiai, kurių turėtumėte vengti, kad jie nesugriautų romantiško vakaro planų.

1. Per ilgas sėdėjimas internetiniuose puslapiuose

Stanfordo universiteto medikai atliko bandymus ir nustatė, kad tie žmonės, kurie praleidžia daugiau nei 5 valandas prie interneto, mylisi du kartus rečiau nei tie, kurie sutelpa į 5 valandų grafiką.

2. Autoatsakiklis

Visu garsu įjungtas autoatsakiklis, į kurį, būtent tuo metu, paskambina jūsų mama.

3. Orgazmo siekimas

Orgazmas moterims patinka, tačiau jis nėra būtinas. Kadangi moterys sugeba patirti seksualinį pasitenkinimą dar iki kulminacijos.

4. Testosterono perteklius

Kad sekso gigantai trykšta testosteronu – tik iliuzija. Netikėkite tais, kurie reklamuoja testosterono injekcijas, padėsiančias užtikrinti seksualinį malonumą. Harvardo biologijos universiteto tyrėjai atliko tyrimus, suleisdami testosterono dozes pelėms ir žiurkėms: pradžioje, patinui iš tiesų pasireiškia padidintas lytinis aktyvumas. Tačiau vėliau, dėl testosterono blokados smegenyse, graužikui „įsijungia“ motiniškas instinktas – ir vietoj to, kad jis asistuotų patelėms, jis pradeda jas globoti – maitinti krūtimi ir laižyti. Ką apie tai mano žiurkių patelės, neaišku, tačiau kažin ar partnerei patiktų, jei vyras pradėtų iš patalynės sukti vystyklus...

5. Bandymai prisiminti kaip vokiečių kalba vadinasi „baklažanas“

Tas, kas pasakė, kad norint pristabdyti orgazmą, reikia galvoti apie ką nors kita – buvo neteisus. Atvirkščiai. Kol galvosite apie gėlytes, bitutes ar mokesčius, orgazmas kaip mat įvyks. Bet, jei suspaudę dantis, pradėsite įtemptai galvoti kaip atlaikyti šią naktį, tai jūsų smegenys pradės viską kontroliuoti, ir galimas daiktas, kad joms tai pavyks. O baklažanas vokiečių kalba bus essbarer Nachtschatten, kas išvertus reiškia – valgomas juodas šešėlis.

6. Vandens lova

Tai blogiausia vieta užsiimti seksu visame pasaulyje. Ji taip įlinksta ir banguoja, kad mylėtis ant tokios lovos tai tas pats, kas bandyti su šakute pasmeigti žirnį lėkštėje.

7. Patalynė, ant kurios likusios ankstesnio sekso žymės

Jei anksčiau turėjote santykių su blondine ir ji ant patalynės paliko savo raudono lūpdažio antspaudus ar netyčia nukritusį priklijuojamą nagą, neškite ją kuo greičiau valyklą. Kadangi kai pas jus ateis brunetė, ji turi matyti švariausiai iškrakmolytą patalynę. Moteris žavi nauja ir švari patalynė.

8. Vaikų buvimas šalia

Esmė ne tame, kad jie tuoj atbėgs į kambarį ir paprašys pieno. Tiesiog vien mintis, kad vaikai yra kitame kambaryje sukelia nepatogumo jausmą.

9. Televizorius, per kurį rodo apie ką tik įvykusį žemės drebėjimą Ekvadore

Juk viskas kas dabar vyksta, vyksta ne ekrane, o lovoje. Ir televizorius čia visai nereikalingas. Jei jau norite, kad kambaryje būtų kažkoks garsas, tai įsijunkite muziką arba užsileiskite porno filmuką.

10. Sugedę dantys

Orbit čia tikrai nepadės. Švedų daktaras Augustas Mele savo veikale „Dar vienas erektilinės disfunkcijos aspektas“ teigia, kad vyrai, kurie turi problemų su erekcija, dažniau turi sugedusius dantis, nei tie vyrai, kurie yra sveiki. Pasak jo, erekcijos susilpnėjimas sukelia limfinės sistemos anomalijas, kurios išprovokuoja daugelį uždegiminių procesų burnos ertmėje.

11. Brangi lova su gražiais metaliniais papuošimais galvūgalyje

Tokie papuošimai būna įvairių formų: auksiniai arba sidabriniai kamuoliukai, kubeliai ar diskeliai. O juose dažnai įsipina ilgi plaukai, kuriuos norint išpainioti, išsipeša plaukų kuokštas su visomis šaknimis.

12. Fimozė

10% vyrų periodiškai serga lengva fimozės forma – apyvarpės susiaurėjimas. Rezultatas: skausmas erekcijos metu ir susilpnėjęs seksualinis potraukis. Pasitikrinkite, jei galvutę sunku apnuoginti, kreipkitės į gydytoją.

13. Herpis

Herpis gali atsirasti ne tik ant lūpos, bet ir smagiai įsitaisyti lytiniuose organuose. Todėl, kol šis uždegimas nepraeis, geriausia susilaikyti nuo bet kokio kontakto. Jei palietėte šią pūslę pirštais, kuo skubiau nusiplaukite rankas.

14. Perdėtas pasitikėjimas savimi

Kažin ar čia reikia kokių nors komentarų...

15. Uodai

Išalkusi uodo patelė sugeba užuosti įkaitusį ir suprakaitavusį kūną 300 metrų atstumu. Palyginimui – žmogus gali užuosti kiaulienos kvapą – tik 25 metrų atstumu. Pasirodo netgi mažas uodas gali sugadinti seksą.

16. Kai po ranka nėra lubrikanto

Kaip sakoma, per kančias į žvaigždes. Tačiau, čia šitas posakis netinka. Geriau, prailginkite glamones arba naudokite seiles. Žinoma, geriausia būtų, jei įsigytumėte lubrikanto ir turėtumėte jį visada šalia.

17. Paplitusi klaidinga nuomonė

Pamirškite viską, ką skaitėte žurnaluose. Jie tiesiog saugojo jus nuo tikrosios tiesos. Iš tikrųjų, dydis yra svarbu. To nepripažinti, reiškia rizikuoti savo pilnaverčiu, sodriu ir turtingu savo lytiniu gyvenimu. Reikia išmokti naudotis tuo dydžiu, kurį dabar turite.

18. Ir dar viena klaidinga nuomonė...

Kuo daugiau centimetrų, tuo geriau. Tarkim, penio ilgis 30 cm. Pirmiausia, 30 ir daugiau centimetrų ilgio penį turi tik vienas vyras iš milijono. Antra, esmė slypi ne centimetruose. Moterys, iš tikrųjų, nelabai jaučia penio ilgį. Čia svarbiau penio diametras. Svarbu: kuo moteris labiau išskėtusi kojas, tuo plačiau išsitempia makšties raumenys. Ir atvirkščiai, jei penio diametro nepakanka, tai reikėtų rinktis tokias pozas, kuriose moters kojos sandariai suspaustos, taip jaučiamas tvirtesnis penio įsiskverbimas.

19. Poza „Kukutis, mojuojantis sparnais“

Ši poza atrodo taip – moteris guli ant nugaros, o vyras palinkęs virš jos, remiasi keliais į lovą, pakėlęs kulnus, išrietęs nugarą ir balansuojantis ištiestomis rankomis. Kukučiui tai padaryti vieni niekai, tačiau žmogui gana sudėtinga. Arba reikia gerai įvaldyti jogą, arba, geriausia, jei šią pozą paliksite ramybėje ir susirasite patogesnę. Kitu atveju, gali nutikti taip, kad vyras neišlaikęs pusiausvyros nukris moteriai ant krūtinės, ko pasekoje, pasekmės bus ne iš pačių maloniausių.

20. Nėštumo baimė

Šią baimę turi ne vien tik moterys. Pasak seksologų, 15% vyrų bijodami, kad jų partnerė netyčia pastos, geriau iš viso atsisako sekso. Ir teisingai daro, nėra reikalo, kur papuola barstyti savo brangų turtą...

21. Silpna garso izoliacija

Pabandykite įsijausti į moters vaidmenį. Jūs aistringai mylitės, dejuojate, aimanuojate, rėkiate iš džiaugsmo ir staiga už sienos išgirstate ramų, išmintingą ir truputį pavargusį balsą, sakantį: „Brangioji, kur padėjai druską?“ Po tokios patirties, tikrai duosite tylėjimo įžadus visus ateinančius metus...

22. Rožių kvapas

Kai kurie kvapai sustiprina moterišką jautrumą. Pavyzdžiui, agurkai, uogienė, šokoladas ar vanilė. O kiti aromatai, priešingai, gali užblokuoti moterišką seksualumą. Pavyzdžiui, rožių, ką tik nupjautos žolės arba žuvies kvapas. Nors kiekvienas žmogus kvapus užuodžia individualiai. Sena kaip pasaulis patarlė: kas tinka vienam, netinka kitam.

23. Sulaužyta galūnė

Medicina jau senai pripratusi prie laikinos potencijos nebuvimo po įvairių lūžių. Įprastai tai tęsiasi nuo 2-3 savaičių. Ir tai nebūtinai turi būti lūžusi ranka ar koja. Kartais pakanka lūžusio kojos ar rankos piršto.

24. Koitofobija

Tai lytinių santykių baimė, kurią sukelia išankstinės vidinės nuostatos: masturbacija, baimė užsikrėsti venerinėmis ligomis, pastoti ir t.t. Ši baimė dažniau pasireiškia moterims, nei vyrams. Iš tiesų koitofobiją galima išgydyti. Tik reikalingas ilgas gydymas: atidus dėmesys moteriai, atsisakymas kai kurių savo norų, švelnumas, nuolatinės konsultacijos su psichologu, raminamųjų vaistų vartojimas ir sveikas psichologinis klimatas santykiuose kelerius metus iš eilės duos teigiamos naudos. Nors kita grupė žmonių sakytų, kad geriau jau susirinkti savo daiktus ir bėgti kuo toliau nuo tokios asmenybės.

25. Juokas

Lovoje galima demonstruoti visas, žmogui priimtinas, emocijas: susižavėjimą, liūdesį, pyktį, įniršį, džiaugsmą, siaubą ir t.t. Tačiau juokui čia ne vieta. Tai sekso žudikas.

26. Artimųjų portretai ant sienos

Turbūt sutiksite, kad greitai praeitų noras seksui, jei matytumėte ant sienos kabantį savo partnerės motinos portretą ir stebintį ką jūs veikiate su jos dukra.

27. Vardų painiojimas

Na, nejau taip sunku įsiminti merginos vardą? Jei vyras sumaišo vardus ir šalia gulinčią merginą pavadina buvusios vardu, tai reiškia, kad jis jos dar nepamiršo, arba naujoji jo pažįstamoji jam visai nesvarbi.

28. Cistitas

Jei mergina, svečiuodamasi pas vaikiną, 10 – 15 kartų laksto į tualetą ir grįžta įtartinai blizgančiomis akimis, tai jis susidūrė su rimta problema. Cistitas – tai šlapimo takų uždegimas. Jo metu moteris greičiau susijaudina, nei įprastai. Jai gana lengva patirti orgazmą. Tiksliau tariant, jai iš viso nereikia vyro, kad pasiektų orgazmą, jai pakaks ir jo tualeto... Be to, jei vyras neužsidės prezervatyvo, jis labai greitai užsikrės cistitu. O vyrų cistitas nuo moterų skiriasi tuo, kad jų lytiniai organai nepajautrėja, tačiau gydymas užsitęsia gerokai ilgiau. 

Taip pat skaitykite

santykiai
8 klausimai prieš vedybas2015-12-05
Prieš apsisprendžiant tuoktis, psichologai paruošė aštuonis klausimus, kurie padės apsisaugoti nuo nemalonių staigmenų ir išvengti abiem sugadinto gyvenimo.

meiles stadijos
Visos meilės stadijos2015-11-04
Apie meilę kalbama visur: televizijoje, internete, knygose ir žurnaluose. Psichologai šį nuostabų jausmą be jokio gailesčio išnarstė po kaulelį ir sugriovė visus mūsų stereotipus.
feng shui
Pirmas pasimatymas pagal fengšui2015-07-20
Pagaliau. Jis jus pakvietė į pirmą pasimatymą restorane. Jūs maloniai susijaudinusi, išsimatavote visą garderobą ir apskambinote visas drauges „pasikonsultuoti“ ką apsirengti, kaip elgtis ir panašiai.
porele
9 būdai kaip susipažinti ekspromtu2015-07-06
Kur dabar galima susipažinti su vyru? Daugelis moterų į šį klausimą atsakytų: „Šiais naujausių technologijų laikais – tik internetu“. O kur dingo tokios pažintys kaip flirtas sporto klube, bare ar netgi gatvėje?
moteris flirtuoja
5 flirto tipai2015-03-02
Džefris Holas, mokslininkas iš Kanzaso universiteto, sukvietė 5100 moteris ir vyrus, ir stebėjo jų elgesį, kaip jie užmezga pažintis. Šio tyrimo metu paaiškėjo, kad yra penki skirtingi flirto tipai: Fizinis, Tradicinis, Mandagus, Jausmingas, Žaismingas.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...