Straipsnis

2014-02-22

Sekso nebuvo, bet nėščia!

netiketas nestumas

Viename Britų Medicinos žurnale („British Medical Journal“) buvo paskelbtos ilgalaikio tyrimo apie jaunų amerikiečių moterų reprodukcinę sistemą išvados. Viena iš įdomiausių buvo apie netikėtus nėštumus. Pasirodo, iš visų per 14 metų laikotarpį (nuo 1995 iki 2009) tyrime dalyvavusių moterų 1 iš 200 teigė, kad tapo nėščia neturėjusi lytinių santykių. Kitaip sakant, tapo nėščios būdamos vis dar nekaltos.

Šiuo metu tyrėjai, galvodami, kad apklausos dalyvės galėjo tyčia meluoti apie lytinius santykius arba neteisingai suprasti klausimą, šiek tiek pakeitė klausimyną. Klausimas, ar buvote nėščia ir nekalta tuo pat metu, pakeistas į keletą atskirų: apie nėštumo istoriją bei lytinius santykius. Sulyginus atsakymus su laikotarpiais, bus galima daryti tikslesnes išvadas.

Nors ir mažai tikėtina, tačiau pastoti būnant nekaltai teorinė galimybė egzistuoja. Tai gali nutikti tuo atveju, jei vyro sėkla išsiveržė ant rankos, šlaunies ar šalia makšties ir pateko į vidų. Išsiveržus sėklai, spermatozoidams išlikti gyvybingiems ilgesnį laiką yra sudėtinga, tačiau visko juk pasitaiko. Galbūt, apklausos dalyvės seksualinių žaidimų su laiminga pabaiga nelaikė lytiniais santykiais, todėl ir rezultatai buvo labai netikėti.

Šiaip ar taip, tyrimas tik dar kartą įrodo, jog lytinis švietimas apie saugų seksą dar tik pradinėje stadijoje ir tikrai nėra pasiekęs bent didžiosios dalies tikslinės auditorijos.

Taip pat skaitykite

pora seksliai nusiteikus
Hiperseksualumas2014-04-01
Ką reiškia šis terminas? Atsakymų yra daug ir įvairių. Tačiau tiksliausiai jis apibūdinimas medicinos enciklopedijoje: hiperseksualumas – tai padidėjęs noras seksui, kurio metu žmogus niekaip negali pasitenkinti, nežiūrint į tai, kad dažnai mylisi ir turi ne vieną partnerį.
seksas
10 sveikatos problemų, kurias gali išspręsti seksas (1)2013-12-20
Kodėl mes mylimės? Vieni atsakytų, kad patirti malonumą, kiti - kad susilaukti palikuonių. Tačiau seksas reikalingas ne vien tik dėl šių dviejų priežasčių. Jis gali išspręsti daugybę psichologinių ir fizinių problemų.
sekso poza 69
Pozos "69" pliusai ir minusai (1)2013-09-26
Kiekviena pora turi savo mėgstamas sekso pozas. Tačiau jei būtų surengtos pozų varžybos, ko gero poza "69" laimėtų pirmąją vietą. O kaipgi kitaip? Juk tai dvigubas malonumas. Tačiau ji turi vieną mažytį "bet"... Tik apie viską iš eilės.
vyras ir moteris voliojasi lovoje
Sekso skirtingu paros laiku ypatumai (1)2013-03-05
Ne paslaptis, kad moterys skirtingai priima tas pačias glamones, priklausomai nuo paros laiko. Todėl jums bus naudinga susipažinti su savo kūno reakcija pagal valandas, ir atsižvelgti į šiuos niuansus užsiimant seksu.
moters siluetas su antrankiais
Priklausomybė nuo sekso (11)2011-10-07
Šiais laikais vis daugiau žmonių yra kamuojami seksualinės priklausomybės. Jau dabar šią priklausomybę galima įvardinti kaip socialinę problemą, kuri turi nemažai panašumų su alkoholizmu, narkotinių medžiagų vartojimu ar azartiniais lošimais.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...