Straipsnis

2012-10-29

Trumpai apie nekaltybės praradimą

apsikabinusi porele lauke

Pirmasis lytinis kontaktas įvyksta 14-15 metų.

Iš tikrųjų šiame amžiuje absoliuti dauguma paauglių tik pradeda pokalbius apie seksą. O berniukai mėgsta dar ir pasigirti nebūtais dalykais, kad įrodytų savo vyriškumą. Vidutinis amžius, kai pradedamas lytinis gyvenimas – nuo 16,2 iki 17,4 metų visoje planetoje. Pirmoji seksualinė patirtis tiesiogiai yra susijusi su šeimos intelektualumu, išsilavinimu ir gerbūviu. Kuo aukštesni šie rodikliai, tuo vėliau prarandama nekaltybė.

Su metais mergystės plėvė storėja ir kuo ilgiau neprarandama nekaltybė, tuo ilgiau užtrunka procesas.

Anatominė mergystės plėvės sandara, dydis ir tankumas skiriasi individualiai. Ir tikrai tai nepriklauso nuo amžiaus. Jei ji buvo elastinė 18 metų, ir 28 metų su ja bus viskas gerai.

Ankstyvas lytinis gyvenimas kenkia sveikatai.

Mergystės plėvė – visų pirma barjeras įvairioms infekcijoms, kol dar nesusiformavo apsauginė mikroflora (iki 17-18 metų). Vaginoje iki to laiko labai plonas epitelio sluoksnis – jis lengvai traumuojamas sekso metu. O tai gali sukelti įvairius uždegimus ar daryti įtaką vaisingumui.

Vėlai pradėtas lytinis gyvenimas kenkia sveikatai.

Savo laiku, net ir dauguma gydytojų manė, kad migrena ir spuogai – tai užsitęsusios mergystės rezultatas. Gali būti, kad šie negalavimai yra susiję su hormonų veikla, tačiau tai tikrai nepriklauso nuo mergystės plėvės. Dažniausiai, tai tik psichologiniai susirgimai.

Toms, kurios neturi lytinio gyvenimo, nereikia vaikščioti pas ginekologą.

Ir pas ginekologą, ir pas urologą reikia lankytis pastoviai. Atminkite, kad pradiniame etape lengvai išgydomos net ir sunkiausios ligos. Tai galioja ir vyrams.

Defloracija labai skausmingas ir kraujingas procesas.

inoma, visko būna, pradedant net ir dėl fizinių savybių. Tačiau normalioje situacijoje, jei mergina tikrai susijaudinusi, kraujo ir skausmo gali nebūti iš viso. Tai susiję su tuo, kad gerai sujaudinta vagina gamina labai daug natūralių gleivių.

Pirmasis partneris turi būti vyresnis ir patyręs.

Kaip ir bet kuriuo atveju – pageidautina, tačiau nebūtina. Patyrusiam partneriui užteks proto, kaip stipriai sujaudinti merginą. Tačiau tai jokiais būdais nesusiję su amžiumi. Čia jau reikia išmanumo.

Nekaltybę geriausiai prarasti vonioje.

Šiltas vanduo lengvai atpalaiduoja raumenis ir nervus, sumažina spazmus ir skausmingus pojūčius. Tačiau vanduo nuplauna vienintelius natūralius vaginos ir penio skysčius. Stipriai chloruotas vanduo taip pat sunkina įsiveržimą.

Pirmas seksas su prezervatyvu skausmingesnis.

Šiuolaikiniai prezervatyvai padengti specialiais kremais, kurie palengvina slydimą. Jei pridėti dar ir natūralias gleives, bus idealus variantas. Penetracija išeis minkšta ir neskausminga.

Pirmą naktį negalima pastoti.

Dar ir kaip galima. Moteriškas organizmas gali pradėti vaiką jau nuo 11-12 metų ir plėvė šiuo atveju netrukdo. Žinomi atvejai, kai merginos pastodavo ir po oralinių glamonių, ir netgi be partnerio.

Ekspertai tvirtina, kad stresinėse situacijose, veikiant aukštai temperatūrai, moteriška ejakuliacija gali pradėti dalintis pati. Kiaušinėlyje, pasiruošusiam apvaisinimui, yra 23 chromosomos, kurios gali dėl aukščiau išvardintų priežasčių dalintis, taip suformuodamos 46 reikalingas chromosomas. Tad po tokio proceso kiaušinėlyje gali pradėti formuotis embrionas.

 

Taip pat skaitykite

seksas su uzsienieciu
Seksas su užsieniečiu - paslaptys ir ypatumai2015-02-02
Nesenai grįžote iš atostogų ir pajutote, kad jūsų širdis sužeista. Kas jis? Japonas, italas ar anglas? Kuo jis jus sužavėjo ir sugundė? Ar skiriasi seksas su kitos šalies vyru? Žemiau išvardintos skirtingų tautybių vyrų seksualinės paslaptys.
Buciniai
50 įvairių bučinių variantų2015-01-27
Bučiniai yra vienas maloniausių ir mieliausių veiksmų, tinkančių visoms progoms. Kiek jų variantų žinote? Tris? Keturis? Mes jums paruošėme jų net 50!
santuoka ir seksas
Visi santuokinio sekso džiaugsmai2013-08-07
Žiūrint iš šono, dažnai atrodo, jog santuokinis seksas yra nuobodus, o ilgainiui tampa tik pareiga. Tačiau vedybinis seksas žmonėms gali duoti tai, ko nesusituokusios poros net neįsivaizduoja.
seksuali moteris guli lovoje
Jei pirmas pasimatymas baigėsi seksu2013-04-30
Kaip beprieštarautų mūsų mamos ir senelės, seksas per pirmą pasimatymą dar nereiškia, jog reikia ant savo durų pakabinti raudoną žibintą ir užsidėti kekšės etiketę.
vyras ir moteris buciuojasi lovoje
"Karštas" seksas2013-04-07
Nepaisant visų kalbų, kad vis daugiau jaunų moterų griauna sau gyvenimus atidėliodamos vedybas ir pasirinkdamos vienkartinius santykius, naujo tyrimo rezultatai rodo ką kitą: dauguma vyrų ir moterų, kai kalbama apie jų lytinį gyvenimą, vis dar vertina emocinį ryšį.

Komentarai (4)

AutoriusKomentaras
INa
Svečias
2013-06-14 23:58
Dar didesnės nesąmonės neskaičiau apie savaiminį apsivaisinimą be partnerio. Įdomu pamatyti tokius ekspertus. Pripliurpiate internete kaži kokio šlamšto, mažai žinantis medicinines vingybes žmogus gali patikėti, bet kuo. Gal savo tokiu teiginiu galėtumėte paaiškinti Marijos pastojimą? Kvailiai
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-04-28
Pranešimai: 4
2013-04-28 17:18
net nezinau, nebijojau skausmo tiesiog tai padaryti su mylimu zmogumi svarbiausia :)
Jurga
Svečias
2013-04-02 13:54
Gal ir kiek sumazintum, bet jau rizikuoji nekaltybe netycia prarast su vibratorium :)
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-03-31
Pranešimai: 1
2013-03-31 02:56
Laba diena, norėčiau Jūsų paklaust. Jei prieš praradant nekaltybe aš su vibratorium prabandyčiau. Gal sumažinčiau skausmą

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...