Straipsnis

2015-02-07

Sekso poza viską pasakys apie vyrą

sekso poza

Pasirodo sekso pozos gali neblogai apibūdinti jūsų partnerį. Tad mylėdamasi su savo vyru atidžiai stebėkite jo elgesį. Tai, kaip jis elgiasi lovoje, gali daug ką pasakyti apie jo charakterį.

UNIVERSALUS TIPAS

Jam patinka visos pozos! Lovoje jis – vyriškas, stiprus, drąsus, nenusakomas? Ir tuo pačiu metu – švelnus, dėmesingas, rūpestingas ir drovus?

Tada jums pasisekė. Šalia jūsų universalus meilužis. Lovoje jam svarbiausia – suteikti malonumą savo partnerei. Jis ir jus patenkins, ir savęs nepamirš. Tačiau poza sekse jam neturi didelės reikšmės. Tinka visos.

Didžiausias universalaus meilužio trūkumas – nepastovumas. Jis dažnai keičia savo aistros objektus ir visada pasiruošęs nustebinti naują partnerę savo sugebėjimais.

DRESUOTOJAS

Šio tipo vyras mėgsta pozą „Stok ir nešk“. Tai poza, kai jūs abu stovite, o jūs kabate ant jo, apsikabinusi kojomis jo juosmenį. Jis suima jus rankomis ir pradeda greitai ir aistringai judėti. Tokioje pozoje vyras gali aistringai reikšti savo emocijas. Toks vyras mėgsta mylėtis priešais veidrodį, kad galėtų mėgautis savimi.

Priešais jus – narcizas. Dažniausiai tokie vyrai užsiima fitnesu, kultūrizmu arba žaidžia tenisą. Juos visada supa didelis būrys gražuolių. Dresuotojas jus privers nuolat juo gėrėtis, sakyti jam komplimentus ir maitinti jį baltyminiu maistu.

MISIONIERIUS

Turbūt jau iš pavadinimo aišku, kad tokio vyro mėgstama poza yra misionieriaus, kai jis guli ant moters. Mylėdamasis tokioje pozoje, vyras gali aistringai bučiuoti jums kaklą arba švelniai kandžioti jūsų ausį. Jį jaudina tai, kad gali jus valdyti: juk jis yra ant viršaus ir gali jums komanduoti, kaip tinkamas.

Toks žmogus papratai būna pavydus, godus ir linkęs gauti malonumą tą pačią akimirką. Jis blogas meilužis. Greičiausiai, jis daug rūko ir turi polinkį į alkoholį.

PATINAS

Mėgstamiausia „šuns“ poza. Jis yra iš užpakalio, o moteris priešais jį ant kelių. Mylėdamasis tokia poza, jis vis siekia timptelėti jums už plaukų arba pliaukštelėti per sėdmenis.

Jei jis be žodžių ir negailestingai atlieka judesius – priešais jus pavojingas žmogus. Jam svarbu patirti malonumą, ypač kai jaučia, kad jus valdo. Nors jis gali labai stipriai mylėti savo moterį, tačiau atsitraukti galimybės tikrai neturėsite.

Jei jūsų vyras sekso metu mėgsta sukti klubais, judinti juos į šonus, mosuoti rankomis ir kažką kalbėti, tai prieš jus – nepataisomas romantikas. Su juo malonu bendrauti, tačiau jis turi galybę kitų moterų. Romantikas vengia atsakomybės ir bando išvengti bet kokių sunkumų.

RIESTAINIS

Mėgstama jo poza – "šaukšteliai". Jis jus pasuka ant šono, pats atsigula iš užpakalio ir prisispaudžia visu kūnu. Jis mėgaujasi giliu ir lėtu prasiskverbimu, o tuo metu jis jus stipriai apkabina ir šnabžda į ausį švelnius žodžius.

Šis vyras yra labai šeimyniškas. Jis mėgsta lėtą gyvenimo tempą, sekse viskas nuspėjama ir aišku. Su tokio tipo vyriškiu jūs jausitės rami visą gyvenimą, kuriame viskas bus iš anksto žinoma ir suplanuota.

 

Taip pat skaitykite

seksas
Jis dažnai nori sekso. Ką daryti?2015-09-17
Ar būna per daug sekso? „Ne“, - atsakys išsiskyrusios moterys, darboholikų žmonos ir metroseksualų draugės, kurios yra įsitikinusios, kad Naujieji metai geriau nei meilės naktys, kadangi būna dažniau.
moteris
10 labiausiai vyrus erzinančių dalykų2015-08-07
Šiame straipsnyje vyrai dalinasi savo mintimis, kadangi labai nori, kad moterys žinotų, koks jų elgesys erzina juos sekso metu.
sekso klaidos
Vyrų klaidos lovoje2014-11-24
Kaip ir kiekvienoje gyvenimo srityje, taip ir sekse pasitaiko klaidų. Kad jos nesikartotų, reikia nebijoti apie nepatinkančius dalykus kalbėti su savo partneriu. Tačiau moterys, užuot kalbėjusios apie problemas su mylimuoju, dažnai mieliau tai aptaria su savo draugėmis.
straipsnis vyrams
24 dalykai, kuriuos turi išbandyti kiekvienas vyras2014-10-28
24 įvairūs dalykėliai, kuriuos tikrai turėtų išbandyti kiekvienas vyras... gal atsiras tokių, kurie galėtų drąsiai teigti, kad visas sąrašas senai ištestuotas?
moteris jaudina vyra
100 būdų priversiančių vyrą pamesti galvą (2 dalis)2014-02-15
Kaip ir žadėjome, tęsiame neįprastų ir ekstremalių būdų, kaip sujaudinti savo mylimąjį, sąrašą. Primename, jog dauguma šių patarimų yra itin ekstremalūs, todėl prieš juos panaudodamos, turite būti tikros, ar tai bus priimtina jūsų vyrui!

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...