Straipsnis

2014-10-28

24 dalykai, kuriuos turi išbandyti kiekvienas vyras

straipsnis vyrams

1. Ejakuliacijos sulaikymas. Jūs nebūtinai turite ištyrinėti tantros gudrybes, tačiau turite mokėti sulaikyti ejakuliaciją, kad jūsų partnerė galėtų patirti malonumą. Patikėkite, moteris bus jums labai dėkinga, jei 5 minutes prailginsite iki 15.

2. Mažiausiai trys pozos turi būti jūsų sąraše. Jūsų partnerė puikiai žino, kad ant lubų nieko gero nėra. Gal pats laikas ją apversti ant pilvuko...?

3. Masažas. Moterys dievina masažus. Šiek tiek masažavimo aliejaus, žvakių šviesos ir jūsų moteris bus palaimoje. Nesiskaito, jei nupirkote savo mylimajai masažo kuponą.

4. Priversti savo moterį „paraudonuoti“. Tai vienintelis būdas įsitikinti, kad seksas su jumis jai vis dar teikia malonumą. Aimanavimai tamsoje dar nieko neįrodo. Kitas reikalas, jei moters krūtinės oda paraudonuoja – tai puikus rodiklis, kad jūs padarėte savo darbą ir privedėte savo partnerę prie orgazmo.

5. Prezervatyvas su reljefu. Jūs būtinai tai turite išbandyti. Žinoma, jums nei šilta, nei šalta, tačiau jūsų partnerė patirs naujų malonių pojūčių.

6. Sutvarkyti miegamąjį. Pirmiausia išmeskite jos flanelinę pižamą ir minkštų rožinių žaisliukų kolekciją. Kažkas netvarkoje su moterimi, kuri miega apsupta pliušinių drambliukų. Na, nebent jūs kartu žaidžiate mokytoją ir mokinę...

7. Masturbacija stebint vienas kitą. Sekso ekspertai tikina, kad tai padeda geriau pažinti partnerį. Be to, stebėdami vienas kitą turėsite galimybę susipažinti su visomis smulkmenomis ir pasikelti kvalifikaciją.

8. Oralinis seksas. Ši sekso rūšis reikalauja atidumo ir pasiaukojimo. Kartas nuo karto turėtumėte ją patenkinti oraliniu būdu nieko neprašydami mainais. Patikėkite, merginos akyse tapsite mielu ir rūpestingu vaikinu.

9. Seksas per pietus. Moterys tiesiog dievina kai vyras nebe mieguistas ir dar ne pavargęs, šiek tiek svetimas ir dalykiškas sugrįžta namo vien dėl to, kad su jumis pasimylėtų. Be to, juk ir jums naudinga prasiblaškyti nuo dienos rūpesčių.

10. Sekso žaisliukai. Tai puikūs dalykėliai įnešantys į jūsų intymų gyvenimą naujovių. Jei niekada nesusigundėte valgomomis kelnaitėmis, nebandėte „dirbtinos makšties“, nepatyrėte faloimitatoriaus teikiamo malonumo, tai kur jūs buvote visą šį laiką?

11. Fotosesija. Dar vienas svarbus įvykis vyro gyvenime: jūsų rankose fotokamera, o priešais akis – apsinuoginusi jūsų partnerė. Moteriai nereikės gėdytis svetimo fotografo lakstančio apie ją fotostudijoje. Prieš savo vyrą galite pozuoti kaip tik norite, net pačiais gėdingiausias būdais. Patarimas. Nerodykite nepadorių savo nuotraukų draugams arba mamai.

12. Pagalvė. Ar niekada negalvojote ją pakišti po partnerės užpakaliuku? Šis būdas padeda suspausti klitorį, kas padidina moteriai malonumą, o jums leidžia giliau įkišti varpą. Be to, pagalvė sušils ir jūs greičiau užmigsite.

13. Pornografiniai filmukai. Būkite atsargūs: jūsų kolekcija gali susilpninti jos susijaudinimą, o ne sužadinti. Specialistai teigia, kad moteris nelabai jaudina vizualūs vaizdai ir jos mieliau pasitelkia savo vaizduotę. Geriau nerizikuokite, o leiskite jai pačiai išsirinkti ką žiūrėti. Ir neišsigąskite, kai ji susidomės, pavyzdžiui, grupinio išprievartavimo scena. Juk tai geriau, nei eilinė erotinė melodrama.

14. Mazo. Nebūtina naudoti antrankius, antkaklius ar policijos lazdą. Tegul ji jus tiesiog suriša, kad pajaustumėte ką reiškia būti bejėgiui įnoringos moters rankose.

15. Greitas seksas. Ar feministės jus jau įtikino, kad lova skirta tik sekso maratonams, kur pagrindinis prizas – moters orgazmas? Pamirškite. Greitas seksas taip pat gali moteriai suteikti orgazmą, ypač jei jis spontaniškas.

16. Išspirti pagaliau iš lovos jos numylėtinį jorkšyro terjerą. Dar Napoleonas sakė, kad didžiausi jo priešai buvo ne austrai ir anglai, bet mopsas, priklausęs jo žmonai. Jei nepadeda jokie prašymai, maldavimai ir įkalbinėjimai, pagrasinkite jį uždusinti kaklaraiščiu...

17. Maudynės! Žvakės, vonios putos ir vynas gali jus abu maloniai atgaivinti. Senovės kinai sakė, kad vanduo sugeba perduoti žmonių mintis ir energiją vienas kitam. O dar kūnų susilietimas... Ilgam atsiminsite šį vakarą!

18. Praleisti visą dieną lovoje. Aukščiausias hedonizmo taškas. Problema slypi tik tame, kad kažkam iš jūsų dviejų (juk tikrai ne jums!) visgi teks atsikelti iš lovos, pagaminti pietus ir atnešti juos į lovą.

19. Laiptinė, liftas, stogas... Automobilis, sandėliukas, lėktuvo tualetas.. Ar bandėte kada nors pasimylėti panašiose vietose, ar nuobodžiai pavydite tiems, kurie tai sugeba įgyvendinti.

20. Sado. Kažkur jūsų viduje miega mačo, prievartautojas ar blogiukas. Išleiskite jį laukan. Žinoma, merginos mušti nereikia. Tačiau jei ji nieko prieš, gali suvaidinti, kad nenori su jumis mylėtis. Keletas imtynių veiksmų ir finalas garantuotas!

21. Uogienė ir medus. Šiuos saldumynus galima puikiai nulaižyti nuo rankų, kojų ir pilvo. Geriau, žinoma, jei tos rankos ir kojos priklauso jūsų mylimai moteriai, o ne atsitiktinai sutiktajai.

22. Krūtinė. Jos nereikia spausti kaip espanderio arba graužti kaip išbadėjusiam žiurkėnui. Gal jums atrodys ir naujiena, tačiau saikingas spenelių stimuliavimas moterį net gali privesti prie orgazmo.

23. Petingas. Praskaidrina nuobodų laiką viešose vietose, pavyzdžiui, kino salėje, teatre arba restorane. Tinka visos partnerės kūno dalys. Tikslas – sukelti orgazmą, kad nepastebėtų aplinkiniai.

24. Prisipažinti meilėje. Tai turite padaryti ne mekendami ir ne žiūrėdami kažkur pro šoną. Jei jums tai sunkiai sekasi, pasitreniruokite prieš veidrodį, tik, žinoma, jei jūsų negąsdina tokius žodžius ištarti savo fizionomijai.

 

Taip pat skaitykite

seksas
Jis dažnai nori sekso. Ką daryti?2015-09-17
Ar būna per daug sekso? „Ne“, - atsakys išsiskyrusios moterys, darboholikų žmonos ir metroseksualų draugės, kurios yra įsitikinusios, kad Naujieji metai geriau nei meilės naktys, kadangi būna dažniau.
moteris
10 labiausiai vyrus erzinančių dalykų2015-08-07
Šiame straipsnyje vyrai dalinasi savo mintimis, kadangi labai nori, kad moterys žinotų, koks jų elgesys erzina juos sekso metu.
sekso poza
Sekso poza viską pasakys apie vyrą2015-02-07
Pasirodo sekso pozos gali neblogai apibūdinti jūsų partnerį. Tad mylėdamasi su savo vyru atidžiai stebėkite jo elgesį. Tai, kaip jis elgiasi lovoje, gali daug ką pasakyti apie jo charakterį.
sekso klaidos
Vyrų klaidos lovoje2014-11-24
Kaip ir kiekvienoje gyvenimo srityje, taip ir sekse pasitaiko klaidų. Kad jos nesikartotų, reikia nebijoti apie nepatinkančius dalykus kalbėti su savo partneriu. Tačiau moterys, užuot kalbėjusios apie problemas su mylimuoju, dažnai mieliau tai aptaria su savo draugėmis.
moteris jaudina vyra
100 būdų priversiančių vyrą pamesti galvą (2 dalis)2014-02-15
Kaip ir žadėjome, tęsiame neįprastų ir ekstremalių būdų, kaip sujaudinti savo mylimąjį, sąrašą. Primename, jog dauguma šių patarimų yra itin ekstremalūs, todėl prieš juos panaudodamos, turite būti tikros, ar tai bus priimtina jūsų vyrui!

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...