Straipsnis

2014-02-15

100 būdų priversiančių vyrą pamesti galvą (2 dalis)

moteris jaudina vyra

Kaip ir žadėjome, tęsiame neįprastų ir ekstremalių būdų, kaip sujaudinti savo mylimąjį, sąrašą. Primename, jog dauguma šių patarimų yra itin ekstremalūs, todėl prieš juos panaudodamos, turite būti tikros, ar tai bus priimtina jūsų vyrui!

Pirmus 50 rasite čia.

51. Tegul jis kuo detaliau papasakoja savo sekso fantaziją, apie kurią iki šiol gėdijosi kalbėti.
52. Jūs taip pat jam papasakokite savo fantaziją su visomis smulkmenomis.
53. Atvažiuokite į jo ofisą baigiantis darbui - visiškai nuoga, tik su pėdkelnėmis, bateliais ir paltu.
54. Kai jis vairuos mašiną, atsekite jam kelnes ir švelniai masažuokite jo penį. Tik prieš tai įvertinkite oro sąlygas ir vairavimo situaciją. Geriau jau būti nepatenkintam, bet gyvam, nei patenkintam, bet mirusiam.
55. Suorganizuokite "sekso" savaitgalį - jūs turite būti tik dviese. Mylėkitės, valgykite, gerkite vyną ir vėl mylėkitės... Po to pažiūrėkite televizorių ir vėl užsiimkite aistringu seksu...
56. Pavartykite erotikos prekių katalogą ir kiekvienas išsirinkite jums patikusį žaisliuką. Taisyklė: kad ir ką beišsirinktumėte, tai būtina išbandyti - ar tai būtų vibratorius 30 cm ilgio ar pripučiama lėlė su vibruojančiu peniu...
57. Nupirkite keletą pornografinių/erotikos žurnalų, kartu juos pavartykite, paskaitykite. Jei rasite kažką įdomaus - iš karto išbandykite.
58. Jei retai užsiimate oraliniu seksu, darykite tai kuo dažniau - net jei iš pradžių čiulpsite tik galvutę.
59. Jei norite priprasti prie spermos skonio, paprašykite, kad vyras pasimasturbuotų, o spermą nuleistų į šampano taurę. Tada šiek tiek jos paragaukite, pagalvokite koks maisto produktas primena jos skonį. Jūs NEPRIVALOTE pamėgti šį skonį, tačiau įsidėmėkite: su amžiumi sperma moterims pradeda patikti, jos viską nulaižo iki lašelio ir prašo dar.
60. Kai jūsų partneris maudysis duše, prisijunkite ir jūs.
61. Vidury nakties, kai vyras stipriai miegos, atsigulkite ant jo taip, kad jūsų lytinės lūpos atsidurtų ties jo veidu ir karštai jį "pabučiuokite". Stebėkite/pajauskite jo reakciją, kai jis nubus...
62. Taip pat vidury nakties, sutepusi pirštą lubrikantu įkiškite į jo analinę angą ir švelniai pamasažuokite prostatą. Pasistenkite jo nepažadinti. Tuo pačiu metu švelniai glamonėkite jo penį. Kiek galima kuo švelniau. O ryte paklauskite, ar jis nesapnavo erotinių sapnų?
63. Paskirkite jam pasimatymą įsivaizduojamajame mieste. Jūs turite atrodyti kaip laisvo elgesio mergina - juodi seksualūs apatiniai, ryškiai padažytos blakstienos ir lūpos, ir kiti dalykėliai... Išsinuomokite kambarį viešbutyje - elkitės su savo brangiuoju kaip tikra prostitutė.
64. Surenkite "erotinį atvirumo vakarą" - fantazuokite, tarsi būtumėte rojuje, kur viskas skirta malonumams. Fantazuokite abu, bandykite vienas kitą sujaudinti, pavyzdžiui: "...ji lėtai sėdosi ant didžiulio bronzinio minotauro falo..."
65. Vyras atsipalaidavęs guli ant lovos, o jūs atliekate jam analinės stimuliacijos seansą. Viena ranka lėtai glamonėkite jo penį, o kitą, gerai suteptą lubrikantu, švelniai kiškite į analinę angą. Pasižiūrėkite, kiek pavyks sukišti pirštų. Vieną? Du? Tris? Glamonėkite jo penį vis greičiau ir greičiau.
66. Išbandykite visas sekso pozas, net jeigu jos jums pasirodys beprasmiškomis.
67. Paprašykite, kad vyras įvestų savo penį į jūsų makštį, tačiau nieko nedarytų. O jūs savo makšties raumenimis suspauskite jį kiek galima stipriau. Darykite tai kurį laiką. Tai atleiskite raumenis, tai vėl suspauskite. Taip susijaudinsite ne tik jūs, bet ir jūsų partneris.
68. Jei nepavyko įgyvendinti šio eksperimento, tai reiškia, kad jums reikės pasitreniruoti. Kasdien atlikite pratimus - suspauskite makštyje ploną švarią morką arba šratinuką, kol pajausite, kad galite tai atlikti pakankamai tvirtai.
69. Išbandykite standartinė 69 pozą. Nors šioje pozoje tik retkarčiais pavyksta patirti orgazmą abiems partneriams vienu metu, tačiau užsiėmimas gana malonus.
70. Sušlapinkite rankšluostį karštame vandenyje ir priglauskite prie jo tarpvietės, po to iš karto kitą rankšluostį - išmirkytą labai šaltame vandenyje. Toks eksperimentas sukelia ne tik erotinius pojūčius, bet ir labai naudingas prostatai - stimuliuoja jos veiklą ir padeda atsikratyti skysčių pertekliaus. Tai dviguba nauda - pasirūpinsite savo mylimojo sveikata ir suteiksite jam malonumą.
71. Pasitrinkite į jo penį kuria nors savo kūno dalimi - kojų padais, šlaunimis, rankomis, krūtimis... Esmė - nustebinti savo mylimąjį.
72. Jei jūsų plaukai ilgi, apsukite jais penį ir pabandykite jį masturbuoti - plaukai veikia kaip papildomas stimuliatorius.
73. Užsiimkite analiniu seksu. Prieš tai pažaiskite erotinius žaidimus, glamonėkite vienas kitą, labai svarbu, kad atsipalaiduotumėte. Negailėkite lubrikanto. Suspauskite vyro penį lygiai taip pat, kaip ir darėte su makštimi. Tik nepersistenkite, nes galite jį išstumti.
74. Pozuokite nuoga - tegul jis jus fotografuoja. Nepastebėsite, kaip jūsų mylimasis stipriai susijaudins.
75. Kai jis išvyks į komandiruotę, pasirūpinkite, kad savo lagamine jis rastų nešvankių pasiūlymų, pageidautina su iliustracijomis.
76. Taip pat į lagaminą galite įdėti rožinės spalvos voką, kuriame jis ras kelnaites, persmelktas jūsų makšties kvapo.
77. Atsigulkite į lovą su korsetu, pėdkelnėmis ir aukštakulniais...
78. ... arba ilgaauliais virš kelių ir ilgomis odinėmis pirštinėmis.
79. Papuoškite vakare savo vyrą kokiu nors personažu.
80. Tegul jūsų vyriškis eidamas į darbą kišenėje randa jūsų stringus.
81. Paguldykite jį ant lovos ir nubučiuokite kiekvieną jo kūno kertelę.
82. Išbandykite seksą baseine (naudokite lubrikantą arba vazeliną).
83. Užsiimkite seksu ant užpakalinės automobilio sėdynės (visiems bus geriau, jei automobilis stovės garaže).
84. Pasakykite, kad jums patinka, kai jus glamonėja, net jei ir nesiruošiate mylėtis, pavyzdžiui, kai skaitote knygą, žiūrite televizorių ar klausotės muzikos.
85. Leiskite suprasti, kad jums patinka, kai jis tenkina jus burna - tai ne tik malonu, bet ir puiki patirtis jam. Pavyzdžiui, jūs ruošiate pietus, jis prieina prie jūsų, atsiklaupia, pakelia suknelę ir kurį laiką laižo jūsų klitorį. Kuo dažniau užsiimkite seksu neįprastose vietose.
86. Būdami virtuvėje, nulupkite bananą, įsikiškite jį į makštį taip, kad matytųsi tik jo galiukas, atsisėskite ant stalo, pražerkite kojas ir pasiūlykite savo brangiajam suvalgyti bananą. Būtų geriau, jei bananą jis valgytų labai lėtai...
87. Glamonėkite bei masturbuokite jį kuo dažniau - santykiams tai tikrai nepakenks! Tai tas pats, kaip užkąsti prieš pietus, pavyzdžiui... tegul jis savo sperma ištepa jūsų krūtis. Arba tegul sperma apšlaksto jūsų veidą, o jūs ja išsitepate lyg maitinamąja kauke.
88. Kasdien darykite mankštą. Kuo geriau jausitės fiziškai, tuo geresnis bus seksas. O jei mankštinsitės nuogi - dar ir susijaudinsite. Dvigubas malonumas!
89. Surenkite viktoriną. Užduokite vienas kitam gudrius klausimus, kurie reikalauja provokuojančių atsakymų. Jei atsakymas neteisingas - pralošęs turi atlikti kokį nors erotinį veiksmą, pavyzdžiui, moteris apnuoginti krūtinę arba pabučiuoti partnerio penį...
90. Pabandykite susirasti atokią vietelę paplūdimyje arba miške, kur galėtumėte nusirengti ir pasimylėti po atviru dangumi. Šį romantišką nuotykį atsiminsite visą gyvenimą.
91. Suteikite savo išvaizdai kokį nors seksualų niuansą. Pavyzdžiui, ant kulkšnies užsidėkite auksinę grandinėlę, pašviesinkite gaktos plaukus arba pasidarykite netikrą tatuiruotę ant krūtinės.
92. Paskambinkite jam į darbą ir pradėkite masturbuotis su telefono rageliu. Kai kurie rageliai tokie ploni, kad gali lengvai sutilpti į makštį. O jei telefono ragelį priglausite prie gaktos plaukelių, suteiksite savo mylimajam neapsakomą "garsinį efektą".
93. Vyras turi jausti, kad jis jus jaudina, o jūs norite sujaudinti jį. Darykite tai kiekvieną dieną, pavyzdžiui, jam plaunant indus, prieikite ir suspauskite jo penį.
94. Sekantį kartą, kai norėsite nusiskusti plaukelius nuo gaktos, paprašykite, kad tai padarytų jis.
95. Nupirkite jam seksualius apatinius - iš odos, latekso arba dirbtinio leopardo kailio. Pats įdomiausias daikčiukas - tai "Drambliukas" - diržas su ausytėmis ir akytėmis, o straubliukas maunamas ant penio. Taip pat galite savo vyriškiui padovanoti bikini, kuris pridengia jo kiaušinėlius, o penis lieka išorėje.
96. Rūpinkitės savo išvaizda. Jei reikia pasilaikykite lengvos dietos. Žiūrėkite ką valgote. Ir būtinai sportuokite. Turėdama gražų kūną labiau pasitikėsite savimi. O pasitikėdama savimi suteiksite savo mylimajam nepamirštamų akimirkų.
97. Nesigėdykite ir kuo dažniau kartokite, kad jis pats geriausias meilužis.
98. Netyčia "pamirškite" šį sąrašą ant darbalaukio - tegul jis jį pamato ir perskaito...
99. Jūs turite jaustis patraukli. Jūs esate žavi moteris ir galite suteikti neapsakomą malonumą savo vyrui. Nepamirškite, kad santykiuose būna tokių akimirkų, kai norint kažką gauti, reikia iš pradžių kažką duoti...
100. Pasimylėkite su juo būtent DABAR! Ir neatsikalbinėkite: "Pavargau, skauda galvą..." Neatidėliokite. Tiesiog nuo šiandien pradėkite naują laimingą intymų gyvenimą!

 

Taip pat skaitykite

seksas
Jis dažnai nori sekso. Ką daryti?2015-09-17
Ar būna per daug sekso? „Ne“, - atsakys išsiskyrusios moterys, darboholikų žmonos ir metroseksualų draugės, kurios yra įsitikinusios, kad Naujieji metai geriau nei meilės naktys, kadangi būna dažniau.
moteris
10 labiausiai vyrus erzinančių dalykų2015-08-07
Šiame straipsnyje vyrai dalinasi savo mintimis, kadangi labai nori, kad moterys žinotų, koks jų elgesys erzina juos sekso metu.
sekso poza
Sekso poza viską pasakys apie vyrą2015-02-07
Pasirodo sekso pozos gali neblogai apibūdinti jūsų partnerį. Tad mylėdamasi su savo vyru atidžiai stebėkite jo elgesį. Tai, kaip jis elgiasi lovoje, gali daug ką pasakyti apie jo charakterį.
sekso klaidos
Vyrų klaidos lovoje2014-11-24
Kaip ir kiekvienoje gyvenimo srityje, taip ir sekse pasitaiko klaidų. Kad jos nesikartotų, reikia nebijoti apie nepatinkančius dalykus kalbėti su savo partneriu. Tačiau moterys, užuot kalbėjusios apie problemas su mylimuoju, dažnai mieliau tai aptaria su savo draugėmis.
straipsnis vyrams
24 dalykai, kuriuos turi išbandyti kiekvienas vyras2014-10-28
24 įvairūs dalykėliai, kuriuos tikrai turėtų išbandyti kiekvienas vyras... gal atsiras tokių, kurie galėtų drąsiai teigti, kad visas sąrašas senai ištestuotas?

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...