Straipsnis

2011-11-05

Seksas ten, kur kiti gali pamatyti...

porele mylisi automobilyje

Užsiiminėjimas seksu viešumoje yra labai dažna fantazija ir visame pasaulyje yra ne mažai porų, kurios tą propaguoja. Apie tai atlikta ne mažai apklausų, kurių beveik visi rezultatai rodo tą patį - vidutiniškai kas šeštas apklausos dalyvis yra mylėjęsis viešoje vietoje.

Kodėl taip elgiamasi? Galima įvardinti kelis pagrindinius porų bruožus, kurie lemia tokį jų elgesį:

  • Adrenalino fanatikai. Tiek vyrus, tiek moteris "užveda" mintis, kad kas nors gali juos pastebėti „kompromituojančioje situacijoje“. Kai kurioms poroms jau nuo tokios minties smarkiai padidėja adrenalino kiekis, kuris padidina jų susijaudinimą, o tai seksą padaro labiau jaudinančiu ir stimuliuojančiu. Būtent ši priežastis yra viena iš dažniausių paaiškinimų, kodėl poros tam ryžtasi.
  • Aistringi nekantruoliai. Poros aistra vienas kitam gali būti paprasčiausiai per didelė, kad galėtų laukti, todėl jie nori turėti vienas kitą tą konkrečią akimirką. Sunku pasakyti, kas čia vaidina didesnį vaidmenį: aistra ar nekantrumas, tačiau bendro derinio rezultatas tiks vienas - seksas viešoje vietoje.
  • Pagyrūnai. Yra ir tokių, kurie užsiima seksu viešose vietose, pavyzdžiui, lėktuvo prausykloje, tik dėl to, kad vėliau galėtų pasigirti neeiliniu atsiminimu. Nepaisant to, jeigu jau ryžtamasi tokiam išdykavimui, vadinasi esama ir šiek tiek daugiau nei pagyros, ar ne taip? Kalbant apie seksą lėtuve, tai turbūt ne kartą esate girdėję istorijų, jog mylintis tokiame aukštyje patiriama ypatingų pojūčių. Gal yra bandžiūsų?

Tai kokios tos viešos vietos, kuriose užsiiminėjama sekso žaidimais? Galima įvardinti keletą pačių populiariausių:

  • Liftas
  • Paplūdimys
  • Persirengimo kabinos
  • Biblioteka
  • Automobilis
  • Viešas tualetas
  • Baseinas

Ar teko išbandyti bent vieną iš šių? O gal, kas esate bandę nepaminėtą? Būtu labai įdomu išgirsti!

Ar viešas seksas yra draudžiamas?

Poroms, užsiimančioms seksu viešumoje, verta atminti, kad Lietuva kaip ir daugelius kitų valstybių turi savo įstatymus , draudžiančius nepadorų elgesį viešose vietose, todėl neabejotinai bet koks aktas bus sustabdytas. Negana to, yra pavojus būti areštuotiems policijos pareigūnų arba gauti baudą. Taigi, jei užsiimate viešu seksu, darykite tai kuo labiau sumažindami riziką būti pastebėtiems kitų žmonių, o ypač nepilnamečių.

Ar jūsų partneris tam pasiruošęs?

Turbūt dauguma sutiktų, kad vyrai yra pagarsėję dėl savo seksualinio entuziazmo. Jaudinančio seksualinio pasitenkinimo pažadėjimas daugelį vyrų paskatins užsiimti tokiu aktu, nepaisant pasekmių. Seksualiai pasitikinti ir laisva moteris taip pat gali norėti paeksperimentuoti, tačiau esmė tame, kad viešas seksas skirtas ne kiekvienam, todėl neverskite savo partnerio to daryti.

Jei nesate tikras dėl savo partnerio nuomonės apie viešą seksą, galite išbandyti keletą būdų tai išsiaiškinti. Pirmas būdas yra stebėti viešą meilės jausmų demonstravimą. Jūsų partnerio noras viešai rodyti savo jausmus, pavyzdžiui, vaikščioti susikibus rankomis ar bučiuotis, dažniausiai yra geriausi indikatoriai, rodantys ar norės ir nebijos užsiimti seksu viešoje vietoje. Antrasis yra tiesiog paklausti. Ar tai bus išreikšta kaip tiesioginis klausimas, ar bus išsiaiškinta pokalbio apie seksualines fantazijas metu, šis būdas niekada nėra blogas, nes bendravimas yra sėkmingų santykių pagrindas. Trečias būdas yra nueiti į mielą atokią vietelę, kuri nebus tokia vieša, kad jus galės kas pastebėti, tačiau mažiau privati nei jūsų miegamasis ir išbandyti, kaip reaguojama į seksą tokioje vietoje. Pradėkite neskubėdami, ypač jei nesate tikri ar jūsų partneriui ši idėja patinka.

Toms poroms, kurios iš prigimties siekia nuotykių, veiksmų ėmimasis pusiau viešoje vietoje gali būti vienintelė kliūtis, todėl niekada nesužinosite, jei nepabandysite. Kad ir koks viešas seksas gali būti jaudinantis, jis turi ir neigiamų pusių. Pavyzdžiui, jūs turite įsitikinti, kad aplink nėra vaikų! Taip pat, vis dažniau užsiiminėdami viešu seksu, nepamirškite, kad kuo daugiau rizikos imsitės, tuo didesnė tikimybė, kad įkliūsite policijai. Būkite atsargūs ir mėgaukitės!

 

Taip pat skaitykite

virtualus seksas
Virtualaus sekso pliusai ir minusai2013-10-21
Virtualus seksas - tai ne tik bendravimas su kitos lyties atstovu internetu. Pats seniausias virtualaus bendravimo būdas yra seksas telefonu. Taip pat ir apsikeitimas erotinio pobūdžio sms žinutėmis.
aistringas seksas automobilyje
Seksas mašinoje2013-09-12
Daugelis porų dažniausiai mylisi lovoje ir misionieriaus poza. Tačiau yra nemažai aštrių pojūčių mėgėjų, kurie tik ir trokšta išbandyti kažką nestandartiško ir keisto. Šis straipsnis ir yra skirtas atsakyti į panašius klausimus ir išsiaiškinti sekso mašinoje privalumus bei trūkumus.
ryskios moters lupos
Oralinis seksas - popiuliariausias tarp jaunimo!2012-10-11
Neseniai Amerikoje atliktais tyrimo duomenimis, paaiškėjo, kad nepilnametėms amerikietėms labiau priimtini oralinio sekso malonumai nei tradicinio, rašoma leidinyje „Journal of Sexual Medicine“.
seksas tarp krutu
Seksas tarp krūtų (4)2012-10-04
Narvasadata arba seksas tarp krūtų - tai surogatinės sueities būdas, kai vyro varpa yra trinama tarp moters krūtų. Kamasutroje toks mylėjimosi būdas rekomenduojamas tuomet, kai norima išvengti nėštumo.
vyras buciuoja nuoga moteri
Tantrinis seksas (3)2012-02-16
Vakarų šalys tantrą atrado palyginus nesenai. Žodis „tantra“ reiškia „išreikšti, išplėsti, parodyti ir apjungti“. Šiame kontekste laikoma, kad seksas praplečia sąmoningumą ir apjungia vyro ir moters priešingumus į harmoningą visumą.

Komentarai (2)

AutoriusKomentaras
Avataras
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-12-08
Pranešimai: 12
2011-12-08 10:20
gera vieta parkas ant suoliuko...
ant daugiabučio stogo :)
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2011-11-08
Pranešimai: 4
2011-11-08 14:06
Labai teisingai pastebėta, jog mintis, kad gali būti užkluptas dar labiau sujaudina ir seksą padaro dar saldesniu. O seksas viešoje vietoje galbūt tuom ir traukia, tuo adrenalino išsiveržimu ir galvojimu būsi užkluptas ar ne.

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...