Straipsnis

2013-09-12

Seksas mašinoje

aistringas seksas automobilyje

Daugelis porų dažniausiai mylisi lovoje ir misionieriaus poza. Tačiau yra nemažai aštrių pojūčių mėgėjų, kurie tik ir trokšta išbandyti kažką nestandartiško ir keisto. Vieni mėgsta mylėtis vandenyje, kiti - viešose vietose, treti - mašinoje. Kuo ypatingas seksas mašinoje? Kodėl jis taip traukia daugelį porų? Ar verta jį išbandyti? Šis straipsnis ir yra skirtas atsakyti į panašius klausimus ir išsiaiškinti sekso mašinoje privalumus bei trūkumus.

Kas jau yra išbandę seksą mašinoje tikrai sutiks, kad pojūčiai yra visiškai kitokie nei mylintis įprastu būdu. Be to, toks seksas reikalauja abiejų partnerių, ypač moters, lankstumo. Taip pat yra nemaža rizika, kad jus kažkas užklups. Bet apie viską iš eilės.

Norint užsiimti seksu mašinoje, labai svarbu - užtamsinti automobilio langai. Kitu atveju, būsite stebimi it akvariume plaukiojančios žuvys. Be reikalo šypsotės! Smalsautojai niekada nemiega ir gali jus užklupti net naktį. Pavyzdžiui, nemažai panašių atvejų yra nutikusių ir Lietuvoje, kuomet į policiją kreipiamasi ar net patys policininkai užtinka besimylinčias poreles. Toks elgesys LR įstatymais yra laikomas nedideliu chuliganizmu. Už tai gręsia bauda nuo 100 iki 300 litų arba administracinis areštas iki 30 parų. Žinoma, tokios bausmės palyginus su galiojančiomis Rumunijoje, kur gali gauti net iki 7 metų nelaisvės, arba Ispanijoje - iki 75 tūkst. eurų, tėra menkniekis, tačiau ar verta rizikuoti? Gal geriau susilaikyti ir pasimylėti labiau tam tinkamoje vietelėje?

Bet jei jau labai norisi ir negalite apsieiti be sekso, tai pasistenkite bent jau mašiną pastatyti atokioje vietoje: taip būsite apsaugoti nuo pravažiuojančių smalsuolių, o juos apsaugosite nuo avarinių situacijų.

Seksologai mano, kad daugelį žmonių jaudina vien mintis, kad juos gali kažkas užklupti, tačiau tai nereiškia, kad jie iš tikrųjų to nori. Be to, tai gali būti nepriimtina ir juos pamačiusiems aplinkiniams.

Dar keli patarimai tiems, kas vis tik ruošiasi pasimylėti mašinoje

Išjunkite mobiliuosius telefonus, juk nenorite, kad jie imtų skambėti pačiu svarbiausiu momentu. Visada pasitikrinkite, ar užteks benzino sugrįžti atgal į namus: nes nuvažiuoti į atokią vietelę ir pasilinksminti galima greitai, o jei pasibaigs benzinas, taip ir turėsite sėdėti miške ar laukuose. Tada galėsite džiaugtis vienas kitu kiek tik panorėsite...

Gerai, jei sugalvojote pasimylėti mašinoje žaliuojant berželiams arba po liepos dangumi. Tačiau jausmai šėlioja ir žiemą. Tada ir iškyla dilema: išjungti variklį ir besimylint sušalti į ragą, ar palikti įjungtą ir kvėpuoti išmetamosiomis dujomis? Ką pasirinkti, priklausys tik nuo jūsų pačių.

Ir jokiais būdais nepamirškite užtraukti rankinį stabdį. Juk nenorite, pačiu svarbiausiu momentu nuriedėti nuo kelio. Pagalvokite, kaip reikės aiškintis policijai...

Ir pabaigai - mašinoje vietos nedaug, o jus supa daugybė prietaisų ir įrangos, kurie gali sukelti nemažai problemų ir sugadinti visą malonumą. Tad vertėtų pagalvoti:

  • kaip galva neatsitrenkti į vairą;
  • kuris sutiks atsigulti į nepatogią padėtį;
  • kaip nestuktelėti galva ar kitomis kūno dalimis į mašinos lubas;
  • kuriam iš partnerių būti ant viršaus;
  • kuris matysis geriau, jei abu būsite sėdimoje pozoje;
  • ar bus lengva patenkinti moterį, jei tuo ji užsiima pirmą kartą.

Taigi, norėdami su savo partneriu pasimylėti mašinoje, pasverkite visus už ir prieš, ir tik tada priimkite sprendimą.

 

Taip pat skaitykite

virtualus seksas
Virtualaus sekso pliusai ir minusai2013-10-21
Virtualus seksas - tai ne tik bendravimas su kitos lyties atstovu internetu. Pats seniausias virtualaus bendravimo būdas yra seksas telefonu. Taip pat ir apsikeitimas erotinio pobūdžio sms žinutėmis.
ryskios moters lupos
Oralinis seksas - popiuliariausias tarp jaunimo!2012-10-11
Neseniai Amerikoje atliktais tyrimo duomenimis, paaiškėjo, kad nepilnametėms amerikietėms labiau priimtini oralinio sekso malonumai nei tradicinio, rašoma leidinyje „Journal of Sexual Medicine“.
seksas tarp krutu
Seksas tarp krūtų (4)2012-10-04
Narvasadata arba seksas tarp krūtų - tai surogatinės sueities būdas, kai vyro varpa yra trinama tarp moters krūtų. Kamasutroje toks mylėjimosi būdas rekomenduojamas tuomet, kai norima išvengti nėštumo.
vyras buciuoja nuoga moteri
Tantrinis seksas (3)2012-02-16
Vakarų šalys tantrą atrado palyginus nesenai. Žodis „tantra“ reiškia „išreikšti, išplėsti, parodyti ir apjungti“. Šiame kontekste laikoma, kad seksas praplečia sąmoningumą ir apjungia vyro ir moters priešingumus į harmoningą visumą.
vyrai ejakuliuoja ant moters
Ar žinote, kas yra "Bukkake"?2011-11-28
Bukkake yra fotografija ar video, kuriame pavaizduota keletas vyrų, ejakuliuojančių ant vienos moters. Fotografijose scena dažniausiai yra priartinta, o filme daug mažiau dėmesio yra skiriama veiksmams iki kulminacijos. Sėklos išsiskyrimas visada yra dėmesio centre.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...