Straipsnis

2013-11-18

Geriausios pozos, kai jo dydis XXL

xxl penis

Kai kalba eina apie seksą, dauguma merginų sako, kad jų partnerio penio dydis nesvarbus. Iš tiesų, dydis - svarbus. Bet šį kartą kalbėsime ne apie tai, apie ką jūs ką tik pagalvojote...

Didžiulis partnerio penis sekso metu gali sukelti nemalonius ir netgi skausmingus pojūčius. Todėl, jei jūs abu norite mėgautis sekso teikiamais malonumais, turite pasirinkti tinkamą pozą. Štai keletas patogiausių, kurios padės išspręsti daugelį problemų ir suteiks jums neužmirštamų akimirkų.

 


Kauboja
Beveik klasikinė moters viršuje poza, tik partnerė remdamasi rankomis turėtų atsilošti atgal.

 

Azijietiškas rodeo nusisukus
Moteris sėdi ant partnerio atsukusi jam nugarą, jo kojos sulenktos per kelius. Ji šiek tiek palinksta į priekį ir lengvai atsiremia į kelius.

 

Juosmens šokis klūpint
Partneris atsigula ant lovos krašto, jo kojos sulenktos ir remiasi į grindis. Partnerė atsisėda ant jo atbula "jojikės" poza, jos kojos taip pat sulenktos, tačiau atremtos į lovą ir stipriai išskėstos į šonus.

 

Klupinti amazonė (nusisukus)
Partnerė atsisėda ant partnerio nugara į priekį. Partneris sulenkia kelius ir tvirtai prispaudžia juos prie pilvo. Nors poza atrodo neįprasta, tačiau yra pati patogiausia ir maloniausia iš čia visų išvardintų.

 

Akrobatiškas
Partneris atsigula ant nugaros, iš pradžių moteris atsisėda ant jo nugara į priekį, tada atsigula ant jo iš viršaus.

 

Lėtas šokis
Stovima poza, vertikalus "misionieriaus" pozos variantas.

 

 

Apsauginis
Stovima poza, nugara į partnerį. Tai neabejotinai viena iš seksualiausių ir aistringiausių stovimų pozų.

 

Stok ir nešk
Partneris stovėdamas nugara atsiremia į sieną. Partnerė tiesiog "pakimba" ant jo, o jis ją prilaiko rankomis už sėdmenų.

 


 

Išbandykite šias pozas ir išsirinkite jums labiausiai patikusias. Nebijokite eksperimentuoti. Tik taip galėsite mėgautis saldžiais meilės vaisiais.

 

Taip pat skaitykite

seksas
Jis dažnai nori sekso. Ką daryti?2015-09-17
Ar būna per daug sekso? „Ne“, - atsakys išsiskyrusios moterys, darboholikų žmonos ir metroseksualų draugės, kurios yra įsitikinusios, kad Naujieji metai geriau nei meilės naktys, kadangi būna dažniau.
moteris
10 labiausiai vyrus erzinančių dalykų2015-08-07
Šiame straipsnyje vyrai dalinasi savo mintimis, kadangi labai nori, kad moterys žinotų, koks jų elgesys erzina juos sekso metu.
sekso poza
Sekso poza viską pasakys apie vyrą2015-02-07
Pasirodo sekso pozos gali neblogai apibūdinti jūsų partnerį. Tad mylėdamasi su savo vyru atidžiai stebėkite jo elgesį. Tai, kaip jis elgiasi lovoje, gali daug ką pasakyti apie jo charakterį.
sekso klaidos
Vyrų klaidos lovoje2014-11-24
Kaip ir kiekvienoje gyvenimo srityje, taip ir sekse pasitaiko klaidų. Kad jos nesikartotų, reikia nebijoti apie nepatinkančius dalykus kalbėti su savo partneriu. Tačiau moterys, užuot kalbėjusios apie problemas su mylimuoju, dažnai mieliau tai aptaria su savo draugėmis.
straipsnis vyrams
24 dalykai, kuriuos turi išbandyti kiekvienas vyras2014-10-28
24 įvairūs dalykėliai, kuriuos tikrai turėtų išbandyti kiekvienas vyras... gal atsiras tokių, kurie galėtų drąsiai teigti, kad visas sąrašas senai ištestuotas?

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...