Straipsnis

2012-05-13

Pagrindinės priežastys neištikimybei

neistikimas vyras

Neištikimybės santykiuose turėtų nebūti, tačiau ji vis dėlto yra. Kokie yra to motyvai?

Jos nuomonė

  1. Susvetimėjimas. Atstumta fiziškai bei emociškai pradedi to ieškoti kitur.
  2. Žalingi bei pavojingi įpročiai. Jei partneris įniktų į narkotikus ir atmestų bet kokią pagalbą, tai galiausiai santykius sugriautų.
  3. Buvo neištikimas - "reikia" atkeršyti!
  4. Vidutinio amžiaus krizė.

Jo nuomonė

  1. Vienas žymus aktorius yra pasakęs: "parodykite man karščiausią meginą žemėje ir aš jums parodysiu vaikiną, kuriam atsibodo su ja mylėtis". Todėl nors ir partnerė yra nuostabi, tiesiog reikia "naujos" ir nebūtinai geresnės ar blogesnės - tiesiog nepažįstamos.
  2. Nes visi esame žmonės! Monogamija nėra natūrali. Ji nėra nereali, tačiau mes nesame taip sukurti, mes esame sukurti būti "pasileidusiais" ir vis tiek turėti kažką, kas lauktų namuose. Jaučiame, kad turime daryti taip, kaip nusprendė gamta.
  3. Sutinkate savo mylimą žvaigždę ir ji "pasirašo". Nesvarbu kokia ištikima yra moteris - jei ji susitiktų su kokiu garsiu bei išvaizdžiu Holivudo aktoriumi ir jis jos norėtų - jis ją turėtų. Aišku ir paprasta.
  4. Mes manome, kad galime išsisukti. Ne, mes tai ŽINOME! Kelionė verslo reikalais, jokių asmeniškumų: ji nežino mobilaus telefono numerio, pavardės, adreso ir t.t. Ji negali jūsų susekti ir išduoti žmonai ar draugei. Šis sekso aktas yra tarsi sniego žmogus: visi žino, kad jis tikriausiai egzistuoja, tačiau nėra jokių patikimų įrodymų tam patvirtinti.

Tai dažniausios priežastys, tačiau kiekviena situacija yra unikali ir nebūtinai tai turėtų galioti visiems! Neištikimybė labai dažnas atvejis santykiuose, tačiau garbingiausia yra nutraukti esamus santykius prieš pradedant naujus - iš pagarbos tiek savo partneriui, tiek ir sau.

 

Taip pat skaitykite

santuoka
Kada ir kodėl ištekėti2013-08-18
"Santuoka - tai tarsi apgulta tvirtovė: tie, kurie yra viduje, trokšta iš jos pabėgti, o tie, kurie lauke, nori į ją įsiveržti" - sakė prancūzų rašytojas Hervé Bazin'as. Tačiau kalbant atvirai, visos moterys be išimties nori ištekėti.
porele ant smelio
Kaip susigyventi, jei esate visiškai skirtingi?2013-06-11
Pelėda ir vieversys. Realistas ir romantikas. Optimistas ir pesimistas. Jūs tokie skirtingi ir vis tiek kartu? Nenuostabu, juk priešingybės traukia. Tai liudija ne tik tokie pavyzdžiai ir senolių išmintis, bet ir mokslininkų tyrimai.
sexy porele
Kaip atskirti meilę nuo susižavėjimo?2013-06-07
Daugelis paklaustų, ar tai tikrai svarbu? Taip. Nes sugebėjimas atskirti šiuos du jausmus, gali padėti išvengti didelės klaidos. Kiekvienais metais tūkstančiai porų žvilgančiomis akimis ateina į bažnyčią ir pasižada vienas kitą mylėti iki gyvenimo pabaigos.
jauna porele
Šiuolaikinė šeima: kas liko praeityje2013-05-21
Mes gyvename permainų laikais. Nebeliko šeimos ideologijos - vieną kartą ir visiems laikams. Kartais atrodo, kad vertybės kaip ištikimybė, sąžiningumas, atsidavimas, jau nieko nereiškia. Dauguma tradicinės santuokos požymių išnyko.
horoskopas ir seksualiniai faktai
Ištikimybė ir santykiai pagal zodiaką2013-04-24
Kol dar esate tik "kelyje" į artimus santykius, neabejotinai susidursite su ne vienu partneriu atstovaujančiu vieną ar kitą zodiako ženklą. Vienareikšmiško atsakymo į klausimą, kuris ženklas labiausiai tikėtina, kad jus išduos, tikrai nėra. Tačiau nusiminti neverta...

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
AS
Svečias
2012-05-18 12:58
O ką, moterys taip elgtis negali? Nebūkit tokie optimistai.

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...