Straipsnis

2013-04-24

Ištikimybė ir santykiai pagal zodiaką

Kol dar esate tik "kelyje" į artimus santykius, neabejotinai susidursite su ne vienu partneriu atstovaujančiu vieną ar kitą zodiako ženklą. Vienareikšmiško atsakymo į klausimą, kuris ženklas labiausiai tikėtina, kad jus išduos, tikrai nėra. Tačiau nusiminti neverta, yra tam tikrų niuansų, į kuriuos atkreipti dėmesį tikrai verta. Pabrėždami tam tikras ypatybes, trumpai apibūdinsime visus 12 zodiako ženklų .

Avinas (kovo 21 - balandžio 20)

Šis ženklas yra be galo impulsyvus ir nepriklausomas, dažniausiai prieš kažką darydamas atidžiai apsvarsto pasekmes. Tačiau jie turi nepasotinamą apetitą nuotykiams, kas gali privesti ir prie meilės romanų. Kad ir kaip būtų, sąmoningai pasirinktų išdavystę tik tuo atveju, jeigu žinotų, kad jų partneris neištikimas.

Jautis (balandžio 21 - gegužės 20)

Jaučiai pasižymi jausmingumu, patikimumu ir ištikimybe. Jie yra puikūs planuotojai bei visada pasirengę spęsdami visas problemas (įskaitant santuokos ir santykių) judėti į priekį. Kaip ir Avinas, išduotų tik tada, kai sužinotų, jog partneris neištikimas. Taip pat tokia galimybė atsirastų, jeigu aplankytų vienatvės jausmas bei dėmesio trūkumas.

Dvyniai (gegužės 22 - birželio 21)

Jie yra drąsūs ir ne ką mažiau smalsūs. Ypatingai žaismingi (ir meilėje), tačiau santykiuose nemėgsta jaustis vieniši bei labai greitai pajunta nuobodulį. Geismas jiems nėra toks svarbus, kaip intymūs pokalbiai, todėl nelinkę į fizinę neištikimybę. Dėka jaudulio troškulio, tai nėra labai ramus ženklas.

Vėžys (birželio 22 - liepos 22)

Iš visų 12 ženklų, vėžys yra labiausiai siejamas su saugumu bei meilėje paskendusiais santykiais, todėl neturi didelės motyvacijos išdavystėms. Jie yra linkę nuoširdžiai rūpintis visais, kurie jiems rūpi. Labiau į ekstravertiškumą linkęs Vėžys ieško nuotykių bei pokyčių, jis nenori gyventi vien savo svajonėse, bet siekia jų išsipildymo, kartu įtraukdamas ir kitus žmones. Jis dažnai būna įdomus pašnekovas, sugebantis aplinkiniams perteikti savo fantazijas ir svajones.

Liūtas (liepos 23 - rugpjūčio 23)

Liūtai ypatingai mėgsta jaudulį bei buvimą dėmesio centre, save laiko nepralenkiamais meilės reikaluose. Būdami perfekcionistai, ieško tobulos antros pusės. Tačiau net ir turint tokią, jeigu tik pastebės, kad mylimoji nesugeba suspėti su juo seksualiniuose bei intelektualiuose reikaluose, pradės dairytis tinkamesnės. Liūtai (kaip ir tikrieji džiunglių karaliai) labai dažnai gali pasigirti ilgu praeities santykių bei romanų bagažu. Manytume svarbu būtų paminėti ir tai, kad šis ženklas yra itin pažeidžiamas vidurinio amžiaus krizės.

Mergelė (rugpjūčio 24 - rugsėjo 23)

Po šiuo ženklu gimę žmonės dažnai yra kūrybingi, jautrūs ir, kai kalbama apie jausmus bei poreikius kitiems, linkę būti intuityvūs. Jausmų srityje pasižymi drovumu ir santūrumu, aistringu tampama retai. Taip pat yra labai užjaučiantys draugams ir mylimiesiems – visada priims išsiverkti ant peties. Išdavystę pasirinktu tik iš nevilties, kai visos galimybės išgelbėti santykius jau būtų išbandytos.

Svarstyklės (rugsėjo 24 - spalio 23)

Dėl įgimto teisingumo ir sąžiningumo, santykiuose siekia taikos ir harmonijos. Pasižymi tvirtais principais, į įsipareigojimus žiūri rimtai, todėl linkę būti patikimi ir ištikimi. Svarstyklėms reikia meilės ir dėmesio, todėl nelinkę lengvai pasiduoti vienadieniams nuotykiams.

Skorpionas (spalio 24 - lapkričio 22)

Tai yra vienas iš stipriausių zodiako ženklų -  ypatingai siekia galios. Šio ženklo žmones labai dažnai sunku perprasti, nes nelinkę atskleisti tikrųjų jausmų. Skorpionai nelinkę nusileisti jokiuose ginčuose, visada galvoja, kad yra teisūs. Stiprus fizinis apetitas kartais būna nesukontroliuojamas, todėl yra šioks toks polinkis į neištikimybę. Būdamas ypač aistringas, šis ženklas dažnai tituluojamas geriausiu meilužiu.

Šaulys (lapkričio 23 - gruodžio 22)

Šauliai paprastai yra laisvos dvasios asmenys, kurie nemėgsta taisyklių ar apribojimų, įskaitant ir monogamiškus santykius. Labai mėgsta nuotykius, ypatingai meilės. Silpnosios pusės – tai kuklumo trūkumas ir nesugebėjimas pripažinti savo klaidų. Meilėje aistringas bei greit susižavintis.

Ožiaragis (gruodžio 23 - sausio 20)

Šio ženklo atstovai mėgsta stabilumą, ypatingai santykiuose. Jie supranta, kad bet kokio tipo sėkmė reikalauja sunkaus darbo ir pasiryžimo, ko jie visai ir nebijo. Kai kyla nesklandumų santykiuose, kol viskas susitvarko, jiems niekada nestinga kantrybės. Jie pakankamai neblogai sugeba susitvarkyti su uždraustais dalykais, todėl retai kada linkę į neištikimybę.

Vandenis (sausio 21 - vasario 19)

Šis ženklas dažnai yra vėjavaikiškas ir nenuspėjamas. Būdami nepriklausomi, jie gali nesunkiai susilaikyti nuo santuokos ir įsipareigojimų, juos laikydami nuobodžiais. Tačiau dažniau gali įsipainioti į intelektualinę neištikimybę (bendraujant seksualinėmis temomis, flirtaujant) nei pereiti prie fizinių veiksmų.

Žuvys (vasario 20 - kovo 20)

Tai pats jautriausias iš visų zodiako ženklų. Jo atstovai dažnai yra kamuojami prieštaringų vidinių emocijų. Gyvendami savo mažame fantazijų pasaulyje, kartais nesusitvarko su santykiais realiame gyvenime, o jeigu jie neatitinka aukštų lūkesčių ir fantazijų, labai lengvai jais nusivilia. Žuvys ypatingai traukia paslaptingi ir uždrausti dalykai.

Atminkite, kad tai tik bendra visų zodiako ženklų apžvalga ir tikrai negali būti 100 proc. priskirta vienam ar kitam asmeniui. Visi sąžiningi santykiai reikalauja daug darbo ir pastangų lipdant juos nuo pagrindų. Šioks toks zodiako ženklų išmanymas jums padės pasirinkti ne partnerį, o atitinkamą bendravimo būdą, kuris užtikrintų santykiuose bendravimą ir sutarimą be pykčių.

 

Taip pat skaitykite

santuoka
Kada ir kodėl ištekėti2013-08-18
"Santuoka - tai tarsi apgulta tvirtovė: tie, kurie yra viduje, trokšta iš jos pabėgti, o tie, kurie lauke, nori į ją įsiveržti" - sakė prancūzų rašytojas Hervé Bazin'as. Tačiau kalbant atvirai, visos moterys be išimties nori ištekėti.
porele ant smelio
Kaip susigyventi, jei esate visiškai skirtingi?2013-06-11
Pelėda ir vieversys. Realistas ir romantikas. Optimistas ir pesimistas. Jūs tokie skirtingi ir vis tiek kartu? Nenuostabu, juk priešingybės traukia. Tai liudija ne tik tokie pavyzdžiai ir senolių išmintis, bet ir mokslininkų tyrimai.
sexy porele
Kaip atskirti meilę nuo susižavėjimo?2013-06-07
Daugelis paklaustų, ar tai tikrai svarbu? Taip. Nes sugebėjimas atskirti šiuos du jausmus, gali padėti išvengti didelės klaidos. Kiekvienais metais tūkstančiai porų žvilgančiomis akimis ateina į bažnyčią ir pasižada vienas kitą mylėti iki gyvenimo pabaigos.
jauna porele
Šiuolaikinė šeima: kas liko praeityje2013-05-21
Mes gyvename permainų laikais. Nebeliko šeimos ideologijos - vieną kartą ir visiems laikams. Kartais atrodo, kad vertybės kaip ištikimybė, sąžiningumas, atsidavimas, jau nieko nereiškia. Dauguma tradicinės santuokos požymių išnyko.
vyras ir moteris ant sofos
Laimingų santykių paslaptys (2)2013-03-23
Daugelis porų mano, kad užtenka mylėti vienas kitą ir jie visada bus laimingi. Tačiau realybė - visai kitokia. Gyvenime mums tenka susidurti su daugeliu išbandymų ir jie ne visada būna malonūs. Štai keletas paslapčių, kad santykiai būtų harmoningi ir teiktų džiaugsmą.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...