Straipsnis

2012-05-31

Pagrindinės priežastys ištikimybei

laiminga pora

Sukčiavimas beveik niekada nėra gera idėja. Kaip sako liaudies patarlė: Melo kojos trumpos. Štai svarios priežastys nesukčiauti prieš savo partnerį.

Jos nuomonė

  1. Noriu gerbti savo įžadus. Aš sutikau su „kas be nutiktų“ sąlyga.
  2. Vaikai. Aš jų neturiu, tačiau žinau porų, kurios renkasi veikti tiek savo pačių, tiek savo vaikų labui.
  3. Meilė - tai turėtų būti pagrindinė priežastis. Mano vyras yra geriausias mano draugas. Aš niekada jam nedaryčiau nieko, kas jį įskaudintų.
  4. Žolė ne visada yra žalesnė svetur! Žinoma, malonu pasvajoti apie tą džentelmeną, kuris merkia tau akį parduotuvėje, tačiau jis tikriausiai nėra niekuo geresnis nei tas, kurį tu turi namie. Be to, pastarasis bent jau ištreniruotas!
  5. Melavimas "ėda" sąžinę. Gera santuoka yra paremta abipusiu susižavėjimu ir pagarba, o ne apgavystėmis.

Jūs nebūtinai turite būti ištekėjusi, kad gerbtumėte įžadus. Jei esate susitarę būti monogamiški kaip pora, to pakanka, kad neieškotumėte kito.

Jo nuomonė

  1. Tai vadinama internetu. Jei jūs sukčiaujate ir apie tai sužino jūsų antra pusė, ji gali "sudergti" (tikimybė labai didelė) jus internete. Tai reiškia, kad bet kokie seksualinio pobūdžio video ar nuotraukos, kuriuos jūs užfiksavote, bet kokios išdykusios žinutės, bet kas, kas gali jus priversti kvailai atrodyti būsimo darbdavio akyse, bus paviešinta internete.
  2. Tai vadinama technologijomis. Ji tave suseks ir tai tikrai nebus linksma. Viskas, ką jūs darote internete yra kažkur įrašoma. Dažniausiai tai nėra problema, tačiau neištikimybės atveju, jus lengviau susekti ir įrodyti jūsų kaltę.
  3. Padaryta žala sukčiaujant visada bus didesnė nei gauta nauda bei malonumai.
  4. Fantazija dažniausiai nėra realybė. Tarkime, kad jūs 40-ies metų vaikinas ir kokia nors 19-os metų mergina jumis nusižiūrėjo ir jūsų nori. Trokšta. Ar tikrai manote, kad bus taip gerai, kaip įsivaizduojate? Deja...
  5. Jūsų antra pusė sekse neišpildo visko, ko jūs trokštate? Nepasiteisinimas - arba trokštate per daug, arba nemokate prašyti.

Pasitikėjimas ir intymumas atsiperka

Intymumo kūrimas ilguoju laikotarpiu yra didelis iššūkis, kaip ir didelis apdovanojimas. Užtrunka ne mažai laiko, kol jį sukuri. Flirtas - trumpalaikis, tačiau gilus ryšys gali tęstis visą jūsų gyvenimą. Prieš nutraukdami santykius, trumpai pagalvokite apie pasekmes! Pasitikėjimas gali būti trapus reikalas ir kai jis sudūžta, gali būti sudėtinga jį atstatyti. Kritiškai įvertinkite tai, ką turite.

 

Taip pat skaitykite

santuoka
Kada ir kodėl ištekėti2013-08-18
"Santuoka - tai tarsi apgulta tvirtovė: tie, kurie yra viduje, trokšta iš jos pabėgti, o tie, kurie lauke, nori į ją įsiveržti" - sakė prancūzų rašytojas Hervé Bazin'as. Tačiau kalbant atvirai, visos moterys be išimties nori ištekėti.
porele ant smelio
Kaip susigyventi, jei esate visiškai skirtingi?2013-06-11
Pelėda ir vieversys. Realistas ir romantikas. Optimistas ir pesimistas. Jūs tokie skirtingi ir vis tiek kartu? Nenuostabu, juk priešingybės traukia. Tai liudija ne tik tokie pavyzdžiai ir senolių išmintis, bet ir mokslininkų tyrimai.
sexy porele
Kaip atskirti meilę nuo susižavėjimo?2013-06-07
Daugelis paklaustų, ar tai tikrai svarbu? Taip. Nes sugebėjimas atskirti šiuos du jausmus, gali padėti išvengti didelės klaidos. Kiekvienais metais tūkstančiai porų žvilgančiomis akimis ateina į bažnyčią ir pasižada vienas kitą mylėti iki gyvenimo pabaigos.
jauna porele
Šiuolaikinė šeima: kas liko praeityje2013-05-21
Mes gyvename permainų laikais. Nebeliko šeimos ideologijos - vieną kartą ir visiems laikams. Kartais atrodo, kad vertybės kaip ištikimybė, sąžiningumas, atsidavimas, jau nieko nereiškia. Dauguma tradicinės santuokos požymių išnyko.
horoskopas ir seksualiniai faktai
Ištikimybė ir santykiai pagal zodiaką2013-04-24
Kol dar esate tik "kelyje" į artimus santykius, neabejotinai susidursite su ne vienu partneriu atstovaujančiu vieną ar kitą zodiako ženklą. Vienareikšmiško atsakymo į klausimą, kuris ženklas labiausiai tikėtina, kad jus išduos, tikrai nėra. Tačiau nusiminti neverta...

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-07-28
Pranešimai: 52
2012-06-02 17:29
Svarios priezastys, bet manau dazniausiai, kas nueina i sona tuo metu apie jas negalvoja. Gal vertetu ant lapelio uzsirasyti ir visada salia turetu? :))

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...