Straipsnis

2012-07-02

Kas išduoda vyro neištikimybę?

moteris ziuri pro lupa

Neištikimybę yra patyrusios daugybė moterų, todėl visos sutiks, kad tai yra vienas iš niekingiausių dalykų, kurių galima susilaukti iš vyro ar vaikino. Gera žinia ta, kad labai retai tai lieka nepastebėta. Jei manote, kad jūsų antra pusė turi romaną, yra keletas dalykų, galinčių padėti nustatyti. Žinoma, tai nebūtinai suveikia 100 proc., bet kokiu atveju, kai kuriuos požymius užmaskuoti būna pakankamai sunku, todėl reikia tik šiek tiek pastabumo!

Jis DAUG laiko praleidžia prie kompiuterio

Vienas iš lengviausių būdų susirasti moterų seksui - internetas. Taip taip, tos visos pažinčių svetainės ir socialiniai tinklai (kurie, beje, vis dažniau tampa skyrybų priežastimi) yra ta platforma, kurioje galima išpildyti savo slapčiausias fantazijas ar net ir nesusitikinėjant su merginomis dėl sekso, anonimiškai su jomis apie tai kalbėti.

Kada verta sunerimti? Juk visi mes mėgstame užsibūti prie kompiuterio... Pirmiausia atkreipkite dėmesį, kaip jis elgiasi, kai jūs netikėtai prieinate! Jeigu puola kažką perjunginėti, nusukinėti kompiuterį ar pasimeta, vadinasi kažkas tikrai ne taip.

Kaip elgtis toliau? Jokiais būdais nepulkite klausinėti Ką čia slepi? Parodyk! ir panašiai... Dažniausiai liksite nieko nepešusios, nes visi įkalčiai bus paslėpti ir galiausiai bus tik gėda. Protingiausia būtų pasinaudoti kompiuteriu, kai jo nėra šalia. Labai tikėtina, kad naršyklės istorija bus visą laiką ištrinta, viskas apsaugota slaptažodžiais ir t.t. Tai tik dar labiau sutvirtins įsitikinimus, jog vyras ar vaikinas turi paslapčių. Tokiu atveju vienintelė išeitis, gal šiek tiek šiurpoka,  yra slapčia žvilgtelti, kai jis galvoja, kad jūsų aplink nėra arba per toli, kad kažką pamatytumėte. Galimas daiktas, kad prireiks ne mažai kantrybės, kol rasite tinkamą progą, tačiau juk nėra prasmės skubėti...

Planuose atsiranda keistų/netikėtų pasikeitimų

Ar jūsų vyras/vaikinas laikosi rutinos minučių tikslumu? Staigūs planų pasikeitimai gali būti ženklas, kad jis kažką slepia. Kai kurie mėgsta būti spontaniški, tačiau jei jūsiškis turi pastovų darbą, staigūs pasikeitimas jo rutinoje gali būti ženklas, kad sukčiauja.

Netardykite jo tarsi prokurorė, tačiau bandykite išpešti šiek tiek detalių. Jei jo istorijoje galite pastebėti skylių, tuomet gal ir verta šiek tiek sunerimti. Žinoma, jei į savo planų pokyčius jis stengiasi įtraukti ir jus, tuomet galite būti rami.

Kažkas ne taip

Tiesiog jaučiate, kad ne taip kaip anksčiau: jis daugiau nei įprastai laiko praleidžia rūpindamasis savo išvaizda, nebesijuokia iš jūsų pokštų, kitaip sakant nebėra tas vyras, kurį įsimylėjote. Visa tai rodo, kad su santykiais tikrai ne viskas tvarkoje ir, galbūt, atsirado pašalinis asmuo!

Padaugėjo išlaidų

Ne paslaptis, kad dažna moteris ne tik žino, bet ir prisideda prie vyro finansų paskirstymo :) Tokiu atveju labai nesunku pastebėti, kad padaugėjo išlaidų "neaišku kam"... Tai ženklas, jeigu nėra tinkamo paaiškinimo, kur išleista, verčiantis šiek tiek sunerimti!

Dažni naktinėjimai

Turbūt kiekvienas vyras mėgsta pavakaroti su draugais ir nėra čia nieko blogo, tačiau per dažni tokie užsibūvimai gali signalizuoti blogą žinią. Nei vienam iš sutuoktinių nevalia varžyti vienas kito laisvės, todėl jokių draudimų būti negali, nes tik pabloginsite padėtį. Jeigu norite išvaikyti savo dvejones, bandykite sužinote su kokiais draugais jis buvo ir, jeigu jie tiuri antrąsias puses ir jūs su jomis bendraujate, jau žinosite, ką daryti.

Įrodymai jo telefone

Jeigu jau kilo mintis patikrinti vyro ar vaikino mobilų telefoną, vadinasi turite įtarimų ir juo nepasitikite. Turint rimtą priežastys, pavyzdžiui jau pastebėjus kitus neištikimybės požymius, trumpas telefono patikrinimas sąžinės tikrai neturėtų griaužti, o galbūt tik padės susigrąžinti pasitikėjimą. Esant bent menkiausiai neištikimybės kruopelytei, šansai netyčia palikti įrodymą telefone yra labai dideli, todėl jei po keleto revizijų nieko neradote, tuomet greičiausiai jūsų abejonės buvo nepagrįstos.

Jeigu bandant žvilgtelti į mobilaus telefono meniu radote apsaugos kodą - tai jau raudona vėliava ir tikrai verta sunerimti, nebent jis jums pasakys slaptažodį ir pats leis apžiūrėti!

Pabaigai

Neabejojame, kad šį sąrašą kiekviena dar pratęstumėte bent vienu punktu, tačiau ar pats faktas šnipinėjimas nėra žalingas tarpusavio santykiams? Atsakymas: Taip, yra! Todėl jis būtų pateisintas tik tada, kai esate 90 proc. tikros, kad jūsų vyras ar vaikinas yra neištikimas ir ieškote tik įrodymų. Kitu atveju, kai jums dar tik kyla abejonės, užtenka tam tikrais momentais išlikti budriai ir dėmesingai įvairioms smulkmenoms. Kodėl apie tai užsimename? O todėl, kad ir pats šnipinėjimas dažnai būna pašlijusių santykių ar net skyrybų priežastimi!

Geriausia išeitis visada išlieka pokalbis su antrąja puse apie iškilusias problemas ar abejones. Priešingai nei šnipinėjimo atveju, po atviro ir nuoširdaus pokalbio yra šansas atstatyti pašlijusius santykius ir vėl mėgautis bendro gyvenimo malonumais!

 

Taip pat skaitykite

vyriskis
Vyrų vartojamų frazių reikšmė2015-06-24
Stiprioji lytis turi standartines frazes, kurias naudoja, norėdama pasiekti savo tikslus, dažniausiai, kuo greičiau įsitempti moterį į lovą. Štai pačios populiariausios vyrų frazės ir jų tikroji reikšmė.
vyrai ir moterys
Ko vyras nori iš moters?2015-04-13
Atlikus vyrų apklausą, paaiškėjo, ko vyrai, iš tikrųjų, nori iš moterų. O nori jie tikrai nemažai. Sutikti su šiais teiginiais ar ne - priklauso nuo kiekvienos moters temperamento.
meiles rusys
6 meilės rūšys2015-01-04
Manoma, kad jei moteris žinos, kaip vyras supranta meilę, galės nuspėti jų santykių ateitį. Šias šešias meilės rūšis sukūrė filosofas Aristotelis. O, kiek jos atitinka jūsų santykius, galite pasakyti tik jūs.
seksualus vyras
10 seksualiausių būdų patraukti vyro dėmesį2014-09-02
Pasirodo, kad šiais laikais ne taip ir lengva patraukti vyrų dėmesį. Dabar stiprioji lytis per daug išlepinta, ir turi visai kitokią nuomonę apie moters seksualumą, nei anksčiau.
skyrybos
10 priežasčių, dėl kurių vyrai palieka moteris2014-03-11
Labai dažnai tenka skaityti straipsnius apie beširdžius vyrus, kurie palieka savo žmonas dėl jaunesnių moterų. Taip, dalis tiesos tame yra, vyrai tikrai vaikosi jaunesnių. Tačiau ar tai vienintelė priežastis? O gal moterims patinka taip galvoti, kadangi taip lengviausia pateisinti savo elgesį?

Komentarai (3)

AutoriusKomentaras
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-07-06 10:46
Gyvenimas susideda is asmenines patirties ir sugebejimo iseiti y zmones. O ne is internetiniu portalu nesamoningu svaiciojimu.
Reda
Svečias
2012-07-04 23:06
Matosi Aivaras esmes nepagavo, matyt sunkiai sekasi isiskaityti i kai kuriuos zodzius tolius kaip: daugiau nei iprastai ir tt, nu bet gal ant senatves prades labiau i smulkmenas demesi atkreipti is kuriu ir susideda gyvenimas :)
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-07-04 18:08
Visiskai nevykes straipsnis. O kad boba prie veidrodzio pastoviai praleidzia po valanda laiko neturedama berno, gal irgi reiskia kad neistikima. Kam?
Cia tokiu nesamoniu prisiskaito durnes ir paskui skyla seimos ir santykiai. Jei tarp dvieju zmoniu nera pasitikejimo, bendru pokalbiu, interesu ir supratimo bei laisves pojucio - tada net ejimas y parduotuve skalbiniu milteliu pirkti, gali atrodyti kaip ejimas pasi**sti su kita.
Zmones turetu suprasti vienas kita per tam tikra laika ir daryti isvadas. O ne semtis kazkokiu internetiniu marazmu. Dabar daug jaunu poru praleidzia galybe marias laiko feisbuke. Ir ka jiems skirtis?

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...