Straipsnis

2012-02-27

Atpažink vaikino klastą...

moteris klube

Vienos nakties nuotykis gali būti smagus ir įdomus tik tada, kai abu tam nusiteikę bei to tikisi nuo pažinties pradžios. Kai kurie vyrai padarys viską, kad tik įlįstų merginai į kelnaites, todėl priešingu atveju, pripažinkite, jog tai gali būti viena iš didžiausių klaidų moters gyvenime. Pateiksime jums keletą patarimų, kaip atpažinti vaikiną, kuris nori tik vienos nakties nuotykio.

Jis tau perka ir perka svaigiuosius gėrimus

Jeigu pasimatymo metu vaikinas iš tavęs norės tik vienkartinio pasilinksminimo, jis neabejotinai pirmiausia bandys eiti lengviausiu keliu – vaišins daugybe svaigiųjų gėrimų. Pats taip pat jų neatsisakys, nors kai kuriais atvejais gali bandyti išvengti apsvaigti ir tik lauks tinkamos progos, kada tu jau būsi „smarkiai“ atsipalaidavusi ir pasirengusi neapgalvotiems poelgiams.

Kaip patikrinti, ar tai tiesa? Bandyk atsisakyti gėrimų ir stebėk jo reakciją. Jeigu jis ir toliau bandys tave prikalbinti išgerti, tuomet gali būti tikra – jis nori tavęs atsipalaidavusios ir pasiruošusios nuotykiui. Tačiau priešingu atveju, jeigu sutiko su tavo nuomone apseiti be alkoholio, greičiausiai nori rimtesnių santykių!

Pokalbis visuomet grįžta prie tos pačios temos...

Kai kalbi su vaikinu, jis turėtų daugiau pasakoti apie save, pavyzdžiui, kas jam patinka, kur jis lankė mokyklą, ar jis čia atėjęs su draugais, ar turi brolių ar seserų ir panašiai. Informacija, kurią jis pateiks apie save turėtų būti daug asmeniškesnė, negu kokį automobilį jis vairuoja ar kokiame prabangiame name gyvena. Paprastai tie, kurie siekia tik vienos nakties nuotykio, visuomet elgiasi paslaptingai bei bando seksualizuoti padėtį. Jeigu jo kalbos pastoviai grįžta prie jo finansinės padėties ir per pirmąsias 20 minučių buvo „užkabinta tema apie seksą“, tuomet vaikinas ieško tik vienkartinio nuotykio arba neįsipareigojančių santykių.

Jis bando atskirti tave nuo kompanijos

Moterys viešose pasilinksminimo vietose dažniausiai lankose draugių kompanijose. Jeigu tokioje situacijoje vaikinas, su kuriuo nesenai susipažinai, po kurio laiko bando tave nuo jų atskirti – vadinasi jis ieško vienos nakties nuotykio. Visi vaikinai supranta, jog retai kada mergina norės išsiduoti draugėms, jog jinai galbūt šiandien pasielgs neapgalvotai. Moterys nenori būti apkalbėtos , todėl niekada nesileis į tokias avantiūras, jeigu tai gali pastebėti kompanjonės.

Jis nenori susipažinti su tavo draugais

Jeigu vaikinas nori rimtesnių santykių, jis neprieštaraus pažinčiai su jūsų draugais ir bandys juos „palenkti į savo pusę“, kad jie minėtų jį geru žodžiu. Priešingu atveju, jeigu vaikinas vengia tokios pažinties, yra šansų, jog bijo būti „atskleistas“.

Per daug pažadų...

Neabejojame, kad yra daug geraširdžių vaikinų, tačiau tie, kurie pirmąją pažinties dieną prižada „kalnus nuverst“ – tikrai ne iš tų, kurie siekia rimtų ilgalaikių santykių.

Pabaigai

Jeigu jau perpratai vaikino ketinimus per pirmąsias 20 minučių, tvirtai apsispręsk, ar leisi šiai pažinčiai rituliotis tokia pačia eiga. Jei manai, kad tau nepriimtinas vienos nakties nuotykis, nepulk aiškintis panašiomis frazėmis: „Aš ne tokia!“, „Nieko nesitikėk per pirmą pasimatymą!“ ir t. t.Šie žodžiai dažniausiai sukels priešingą reakciją, negu tikėsies: vaikinui tai gali pasirodyti kaip iššūkis tęsti, ką pradėjęs, todėl bandys kaip įmanydamas ir toliau „apsukti galvą“ savo kalbomis. Kaip tuomet elgtis? Viskas labai paprasta - jeigu tau vaikinas patinka, tęsk pažintį, tačiau neleisk, kad vakaro scenarijus pasisuktų jam palankia linkme. Negavęs, to ko tikėjosi, jis supras, kad vienos nakties nuotykiai tau tikrai nepriimtini.

 

Taip pat skaitykite

santuoka
Kada ir kodėl ištekėti2013-08-18
"Santuoka - tai tarsi apgulta tvirtovė: tie, kurie yra viduje, trokšta iš jos pabėgti, o tie, kurie lauke, nori į ją įsiveržti" - sakė prancūzų rašytojas Hervé Bazin'as. Tačiau kalbant atvirai, visos moterys be išimties nori ištekėti.
porele ant smelio
Kaip susigyventi, jei esate visiškai skirtingi?2013-06-11
Pelėda ir vieversys. Realistas ir romantikas. Optimistas ir pesimistas. Jūs tokie skirtingi ir vis tiek kartu? Nenuostabu, juk priešingybės traukia. Tai liudija ne tik tokie pavyzdžiai ir senolių išmintis, bet ir mokslininkų tyrimai.
sexy porele
Kaip atskirti meilę nuo susižavėjimo?2013-06-07
Daugelis paklaustų, ar tai tikrai svarbu? Taip. Nes sugebėjimas atskirti šiuos du jausmus, gali padėti išvengti didelės klaidos. Kiekvienais metais tūkstančiai porų žvilgančiomis akimis ateina į bažnyčią ir pasižada vienas kitą mylėti iki gyvenimo pabaigos.
jauna porele
Šiuolaikinė šeima: kas liko praeityje2013-05-21
Mes gyvename permainų laikais. Nebeliko šeimos ideologijos - vieną kartą ir visiems laikams. Kartais atrodo, kad vertybės kaip ištikimybė, sąžiningumas, atsidavimas, jau nieko nereiškia. Dauguma tradicinės santuokos požymių išnyko.
horoskopas ir seksualiniai faktai
Ištikimybė ir santykiai pagal zodiaką2013-04-24
Kol dar esate tik "kelyje" į artimus santykius, neabejotinai susidursite su ne vienu partneriu atstovaujančiu vieną ar kitą zodiako ženklą. Vienareikšmiško atsakymo į klausimą, kuris ženklas labiausiai tikėtina, kad jus išduos, tikrai nėra. Tačiau nusiminti neverta...

Komentarai (3)

AutoriusKomentaras
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-09-01
Pranešimai: 24
2012-05-06 13:19
Bet reikalas tame, kad tokios ( ir visos kitos ) moterys ne su kiekvienu vyru nori gultis į lovą...
Fanas
Svečias
2012-05-05 16:42
Sutinku su Aivaru.. Tai kam tada rodot tas savo grozybes ? iskirptes, mini sijonukai ir t.t ? :) pacios norit myletis, lygiai taip pat kaip ir vaikinai taip kad nevaidinkit nuskriaustu aveliu..
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
Pranešimai: 56
2012-03-03 16:11
Oiii tik jau nereikia. Eina moteris, mergina, y kluba ir : nusimozuoja veida ir atrodo, nu tikrai sutikim, atrodo graziai (nevisos). Apsimauna su Dosia isskalbtas kelnaites, tokias kad greitai nusisegtu. Nusiskuta savo "grozybes" stiliovai, apsitempia seksualiom pedkelnem, apsimauna suknele, sijonely arba maikona su tooookia iskirpte, kad papais galetu troleibuse talonely pradurti. Ir visa tai padariusi, eina y kluba, raitosi, soka, ji neturi draugo, nieko ... tai Milda, gal tokia pana eina su tiklu atkreipti y save demesi ir zinoma tiketis, kad pasidulkins. Ne? As niekaip nesuprasdavau panu, kurios yra butent tokios, jos laisvos, jos eina ir moka uz stikline "kiss" 7 litus tik tam, kad pasoktu palei m-1 leidziama muzika? Oii tikrai nemanau. Ir dabar visa kalte del to reikia suversti vaikinui, kuriam ji sudare toky yvaizdy, kuriam ji patiko ir jis, kaip ir dauguma ju, noretu sia nakty be jokiu ysipareigojimu pasimyleti. Atsipeikekit! Tu zinojai kur tu eini ir gavai ko reikia!

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...