Straipsnis

2013-12-13

5 klausimai, kurių nevertėtų užduoti vyrui

moteris klausineja

Po audringo sekso gulite vienas šalia kito, paskendę savo mintyse. Atrodo, kaip ir viskas gerai, tačiau iki pilnos laimės trūksta bendravimo. Jūs apsiverčiate ant šono ir ruošiatės paklausti savo mylimojo: "Apie ką dabar galvoji?". Stop! Čia jūs pati sugalvojote ar kas nors patarė? Iš karto perspėjame, kad kai kurių klausimų vyrai bijo ir vengia jų kaip tik įmanydami. Teisingų atsakymų jie nežino, o jei ir pasakytų tiesą, kažin ar būtumėte patenkinta.

Nekamantinėkite savo vyrų, ypač tokią romantišką akimirką. Juk ir jūs ne viską jam sakote. Kiekvienas turime mažų paslapčių, kurios priklauso tik mums. Ir ne į visus klausimus yra atsakymai. Tad geriau apsikabinkite savo brangųjį ir tyloje pasimėgaukite maloniomis akimirkomis.

O štai tie baisūs klausimai, kurių vyrai bijo. Įsidėmėkite juos ir niekada neužduokite savo partneriui.

1. O tau patinka kitos moterys? (Užduodamas klastingai maloniu tonu)

Vyras, kuris nekreipia į moterį dėmesio yra labai senas, labai pavargęs, arba meluoja. Iš tiesų, nėra nieko blogo ar nenormalaus, jei vyras dairosi į kitas moteris. Žinoma, jei jis tai daro normos ribose. Nes kitu atveju, moteris gali pradėti lyginti save su kitomis pretendentėmis ir užberti vyrą klausimais, pavyzdžiui, ką jis mato toje "bačkoje" su raudonomis lūpomis, arba anoje ilgšėje su kreivomis kojomis. Tokie klausimai tik sugadins jums nuotaiką, o jis pasijus tarsi pirmokas, už bausmę paklupdytas į kampą. Trumpiau tariant, visiems bus nemalonu - tai viena. Antra, jūs priversite jį pasijusti kaltu. Ir trečia, jis visada jaus jūsų žvilgsnį ir bijos net akies krašteliu pažvelgti į bet kokią moterį. O juk anksčiau galėjo tai daryti nevaržomai.

2. Ką tu manai apie mūsų santykius? (Klausimas užduodamas civilinės metrikacijos skyriaus darbuotojos tonu: "Ar sutinkate?...")

Bet kuris vyras išgirdęs tokį klausimą iš karto jaučiasi užspeistas į kampą ir nori kuo greičiau pakeisti temą.

Juk žinote, kad vyrai tokių klausimų nemėgsta, bet vis tiek juos kamantinėjate. Geriau kalbėkite apie malonius dalykus. Pavyzdžiui: "Tu toks mielas, kai miegi su praverta burna" arba "Man patinka, kai tu namie vaikštai plaukus susirišusi į kasą". Tai ir apibūdina jūsų santykius. Nelįskite, kur jums nereikia. Jei vyras su jumis, reiškia, jūsų santykiai geri.

3. Apie ką tu dabar galvoji? (Dažniausiai užduodamas lovoje)

Kai kurios merginos nori, kad jų vyrai kartas nuo karto kartotų kokios jos nuostabios ir žavios. Tačiau, kartais jos trokšta neįmanomo. Vyras gali jus mylėti ir dievinti, tačiau glamonių metu galvoti, pavyzdžiui, apie buvusią savo fizinio lavinimo mokytoją. Tai nereiškia, kad jūsų vyriškis - iškrypėlis. Tai reiškia, kad jis turi lakią vaizduotę ir ja naudojasi. Kartu ir jūsų naudai. Norite viską sugadinti? Norite, kad jis susierzintų ir pasijustų kaltu? Pirmyn!

Tačiau pasitaiko ir tokių atvejų, kai žmonės mėgsta pasakoti savo intymias paslaptis. Pavyzdžiui, vienos merginos vaikinas buvo labai atviras. Mergina iš pradžių džiaugėsi tokiu jo bruožu. Tačiau po kiek laiko suprato, kad nėra pasiruošusi tam, kas slepiasi jo galvoje. O ten buvo visko: ir kitos merginos bei vaikinai, netradicinės sekso pozos, faloimitatoriai ir kitokios keistenybės. Nuo to laiko mergina daugiau nesusitikinėja su šiuo vyruku. Todėl gerai pagalvokite, ar tikrai esate pasiruošusi išgirsti, kad jūsų mylimasis svajoja jus pamatyti besiglamonėjančią su jo geriausiu draugu ar didžiai gerbiamu šefu?...

4. Kas ten nutiko tarp tavęs ir tavo buvusios? (Klausiama motiniškai globėjišku tonu)

Daugelis merginų tiesiog miršta iš nekantrumo, kaip nori sužinoti viską apie savo vyro praeitį. Juk reikia išsiaiškinti, ar jam taip pat gera su jumis, kaip ir buvo su ja, ar jūs už ją gražesnė, o kodėl jie išsiskyrė, kas buvo kaltas ir panašiai. Tačiau ar tikrai verta knaisiotis praeityje ir gadinti sau nuotaiką? Ar jūs norėtumėte pasakoti savo istoriją, kaip bandėte susigrąžinti savo buvusįjį ir jums nepavyko? Greičiausiai vyrui tai būtų nemalonu girdėti.

Kas buvo - pražuvo. Dabar jūs esate kitokie, jūs esate kartu ir jums gera. Tad užverkite duris praeičiai ir gyvenkite dabartimi, kuri yra nuostabi ir priklauso tik jums!

5. Tau su draugais smagiau nei su manimi? (Klausimas užduodamas kandžiu tonu)

Mes gyvenome sau ramiai ir nerūpestingai, kol neatsirado jis. Įsimylėjome iki ausų. Troškome, kad jis skambintų po dešimt kartų per dieną, dažnai būtų šalia, vakare pasitiktų iš darbo, ryte į jį palydėtų ir t.t. Draugaujant su juo, teko susipažinti ir su jo draugais - vyriška kompanija, kuri mėgsta pasėdėti bare, išgerti alaus ir pasidalinti nuveiktais darbais ar vyriškais žygdarbiais. Jūs taip pat norėtumėte prie jų prisijungti, pažiūrėti futbolą ar krepšinį, palaikyti savo vyrą, bet jis jūsų kartu neima. Žinoma, jūs įsižeidžiate ir vis jam prikaišiojate, kad jis jūsų nemyli, jam mieliau praleisti laiką su draugais, nei su savo mylima moterimi.

Kai kurie vyrai, norėdami įtikti savo moteriai, pasikviečia draugus pas save pažiūrėti kokias nors svarbias rungtynes. Tačiau, jūs ir vėl nepatenkinta. Jūsų švarūs namai tapo prasmirdę nuo dūmų, o jūs esate lyg tarnaitė šokinėjanti aplink rėkaujančius vyro draugus.

Na, leiskite jūs jam kvėpuoti. Kaip ir jums, taip ir jam reikia pabūti su draugais. Tai nereiškia, kad su jumis jam nuobodu. Tiesiog savo draugų kompanijoje jis jaučiasi laisvai, žino, kad gali kalbėti apie bet ką ir niekas už tai jam nepriekaištaus. Prisipažinkite, draugių susiėjime elgiatės lygiai taip pat. Svarbu suprasti vienas kitą ir leisti vienas kitam atsipalaiduoti draugų kompanijoje.

 

Taip pat skaitykite

vyriskis
Vyrų vartojamų frazių reikšmė2015-06-24
Stiprioji lytis turi standartines frazes, kurias naudoja, norėdama pasiekti savo tikslus, dažniausiai, kuo greičiau įsitempti moterį į lovą. Štai pačios populiariausios vyrų frazės ir jų tikroji reikšmė.
vyrai ir moterys
Ko vyras nori iš moters?2015-04-13
Atlikus vyrų apklausą, paaiškėjo, ko vyrai, iš tikrųjų, nori iš moterų. O nori jie tikrai nemažai. Sutikti su šiais teiginiais ar ne - priklauso nuo kiekvienos moters temperamento.
meiles rusys
6 meilės rūšys2015-01-04
Manoma, kad jei moteris žinos, kaip vyras supranta meilę, galės nuspėti jų santykių ateitį. Šias šešias meilės rūšis sukūrė filosofas Aristotelis. O, kiek jos atitinka jūsų santykius, galite pasakyti tik jūs.
seksualus vyras
10 seksualiausių būdų patraukti vyro dėmesį2014-09-02
Pasirodo, kad šiais laikais ne taip ir lengva patraukti vyrų dėmesį. Dabar stiprioji lytis per daug išlepinta, ir turi visai kitokią nuomonę apie moters seksualumą, nei anksčiau.
skyrybos
10 priežasčių, dėl kurių vyrai palieka moteris2014-03-11
Labai dažnai tenka skaityti straipsnius apie beširdžius vyrus, kurie palieka savo žmonas dėl jaunesnių moterų. Taip, dalis tiesos tame yra, vyrai tikrai vaikosi jaunesnių. Tačiau ar tai vienintelė priežastis? O gal moterims patinka taip galvoti, kadangi taip lengviausia pateisinti savo elgesį?

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2014-01-25
Pranešimai: 50
2014-01-28 15:42
visi praktiskai kaip pirstu i aki ;)

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...