Straipsnis

2013-03-03

Vyrai: kas mus erzina labiausiai!

vyras prisidenges veida

Šį kartą nekalbėsime, kaip vyrai veda iš proto moteris, bet atvirkščiai - kokios moterų užgaidos juos nervina labiausiai! Sąrašas ne iš trumpųjų ir turbūt, vyrų pageidavimu, galėtų tęstis be galo...

1. Šlamštas vonioje

Rožinių lapelių popuri indeliuose, stipraus kvapo aliejai, dešimtys rožės, zuikučio ir varlytės formos kempinių – tai tik maža dalis to, kuo vonios kambarį gali prikrauti moteris. Duokit vaikinui muilo gabalą ir rankšluostį, ir jis bus patenkintas.

2. Apsipirkinėjimai

Gali būti, jog vaikinas apsipirkinėti mėgsta ne ką mažiau už savo draugę. Tačiau apsipirkinėti su drauge – tai tikras kantrybės išbandymas kiekvienam vyrui. Juk mergina išsimatuoja viską iki vienintelių išpardavime esančių kelnių, kiekvieną kartą klausinėdama, ar pakankamai kelnės aptempia jos didelį užpakaliuką, ar palaidinė pabrėžia jos gražią krūtinę.

3. Jausmingi pokalbiai

Moterims amžinai reikia vyriškos meilės patvirtinimo. Dauguma vaikinų linkę nesišvaistyti savo jausmais, o jų draugėms laikas nuo laiko būtina išsiaiškinti, kokia kryptimi juda jų santykiai. Viskas būtų nieko, jei panašiems pokalbiams nebūtų pasirenkami labiausiai netinkami momentai. Pavyzdžiui, iš karto po sekso. Arba finalinių Pasaulio futbolo čempionato rungtynių metu.

4. Miegojimo maniera

Niekas taip neįkvepia moters, kaip perspektyva sušildyti vyro lovą. Moterys vartosi, lenda apsikabinti. Vyrams tai trukdo išsimiegoti. Negana to, moterys nubunda žvalios, o vyrai ir vėl su pasibaisėjimu žvelgia į savo paraudusias nuo nemigos akis veidrodyje.

5. Ašaros

Vyrai neverkia. Na, nebent kas nors sulaužytų kaulus ar iš balkono pavogtų palydovinę lėkštę. Tačiau moterys žino tai, ko nežino vyrai: ašaros atneša didžiulį palengvėjimą. Tačiau tai tampa priklausomybe. Todėl moterys, kaip kokios narkomanės, "pasilengvina" reguliariai. Negana to, jos džiaugsmingai naudojasi tuo, jog dėl jų ašarų vyrai pasiruošę visus pragaro ratus praeiti.

6. Testai žurnaluose

Begalė testų žurnaluose apie oralinį seksą, menstruacijas ir masturbaciją daugumai moterų suteikia nepaaiškinamą malonumą. Vyrus nuo to paprastai net pykina.

7. Gėjai

Gėjus mėgsta dauguma moterų. Jie moterims artimesni ir suprantamesni nei dauguma heteroseksualų. Su jais galima plepėti apie rūbus, nagų laukus ir dušo želė. Valandomis galima žiūrėti į jų prižiūrėtus veidelius. Viskas, kas lieka vyriškiams – pakęsti tokią mylimosios draugę.

8. Gėlės ir šokoladas

Vyrams patinka jausmingos dovanos. Tokios kaip namų kino sistema ar plokščias monitorius. Viskas, ko reikia moterims – maži meilės patvirtinimai. Vyrai negali suprasti, kodėl geriausiais meilės įrodymais yra plytelė šokolado ir puokštė gėlių.

9. Gilios mintys

Bet kurios moters gyvenime ateina laikas, kai ji ima ieškoti įvykių prasmės. Paprastai ji tai daro studijuodama fengšui arba horoskopus. Joks vyras nebandytų ieškoti gyvenimo prasmės pigioje knygoje, parašytoje kokio nors prašalaičio.

10. Keri Bredšou (serialo "Seksas ir miestas" pagr. aktorė)

Atrodo, Saros Džesikos Parker herojė yra visų moterų, gyvenančių didmiesčiuose, idealu. Ji protinga, šaltakraujė ir nepriekaištingai apsirengusi. Tačiau kažkodėl nei viena moteris nepastebi, kad jai dar ir didybės manija ir kad ji rūko kaip garvežys.

Šaltinis: eli.lt

 

Taip pat skaitykite

vyriskis
Vyrų vartojamų frazių reikšmė2015-06-24
Stiprioji lytis turi standartines frazes, kurias naudoja, norėdama pasiekti savo tikslus, dažniausiai, kuo greičiau įsitempti moterį į lovą. Štai pačios populiariausios vyrų frazės ir jų tikroji reikšmė.
vyrai ir moterys
Ko vyras nori iš moters?2015-04-13
Atlikus vyrų apklausą, paaiškėjo, ko vyrai, iš tikrųjų, nori iš moterų. O nori jie tikrai nemažai. Sutikti su šiais teiginiais ar ne - priklauso nuo kiekvienos moters temperamento.
meiles rusys
6 meilės rūšys2015-01-04
Manoma, kad jei moteris žinos, kaip vyras supranta meilę, galės nuspėti jų santykių ateitį. Šias šešias meilės rūšis sukūrė filosofas Aristotelis. O, kiek jos atitinka jūsų santykius, galite pasakyti tik jūs.
seksualus vyras
10 seksualiausių būdų patraukti vyro dėmesį2014-09-02
Pasirodo, kad šiais laikais ne taip ir lengva patraukti vyrų dėmesį. Dabar stiprioji lytis per daug išlepinta, ir turi visai kitokią nuomonę apie moters seksualumą, nei anksčiau.
skyrybos
10 priežasčių, dėl kurių vyrai palieka moteris2014-03-11
Labai dažnai tenka skaityti straipsnius apie beširdžius vyrus, kurie palieka savo žmonas dėl jaunesnių moterų. Taip, dalis tiesos tame yra, vyrai tikrai vaikosi jaunesnių. Tačiau ar tai vienintelė priežastis? O gal moterims patinka taip galvoti, kadangi taip lengviausia pateisinti savo elgesį?

Komentarai (3)

AutoriusKomentaras
Ignas
Svečias
2013-04-28 17:48
Kartais, bet tikrai ne visada :)
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-04-28
Pranešimai: 4
2013-04-28 17:43
noreciau vyru paklausti tikrai naktiniai apsikabinejimai jums trukdo issimiegoti ?
Virgin
Svečias
2013-03-03 18:59
2 punktas mane zudo jau 6 metus...:)

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...