Straipsnis

2012-10-23

Nutylėta vyrų tiesa

seksovas vyras

Būkime atviri: seksualinis švietimas pasiekė neregėtų viršūnių. Vyrai aptarinėja statistinius duomenis, kokio pobūdžio orgazmą patiria dauguma moterų, o moterys prieš intymų aktą dalykiniu tonu teiraujasi: "Ar turi prezervatyvą?"

Mes jau reiškiame savo emocijas beveik neraudonuodami. Bent jau tada, kai kalbame apie svarbiausias vertybes. Tačiau pačius intymiausius niuansus vis dėlto nutylime ir kritikuodami partnerį demonstruojame neapsakomą delikatumą.

Kurgi ne. Protingos knygos ir filmai kartu su psichoanalitikais mums papasakojo, iš kur atsiranda fatališkos dvasios traumos ir kompleksai. Neatsargiai mesta frazė - ir viso gero. "Mielasis, ar man pasirodė, ar tavo penis kažkaip pasviręs? Na, tiek to, geriau pakalbėkime, ką veiksime savaitgalį." Mielasis bėga į vonią, studijuoja savo penį ir suvokia, kad gyventi neliko prasmės, lieka tik tapti serijiniu žudiku ir keršyti, keršyti, keršyti...

Toks baisus vaizdas sulaiko vyrus nuo neapgalvotų replikų. Beje, ir moteris - juk jos tokios jautrios! Kaipgi aš pasakysiu, kad ji ne taip... ne, ne, jau geriau tegu lieka kaip buvę, negu įvarysiu jai kompleksą.

Taigi metų metus ir dešimtmečius žmonės lovoje vienas kitam nieko nesako. O ką vis dėlto norėtų pasakyti?

"Tas jos celiulitas rūpi man ne todėl, kad jis yra, o todėl, kad ji jo varžosi - slepiasi po antklode, išjungia šviesą. Ji neleidžia man ja pasigėrėti."

Na, mums netgi patinka, kai mus mausto. Visa ta kosmetika - tebūnie. Bet kai reikalas liečia lovą - čia jau tegyvuoja teisybė. Negi jūs manote, kad pasaulyje yra idealių moterų?Aktyvus temperamentingos storuliukės begėdiškumas mums kur kas mielesnis nei 90-60-90. Be to, į kai kuriuos dalykus galime nekreipti dėmesio - nereikia mums besti pirštu: "Mano viena krūtis didesnė." Lovoje savo kūnu reikia didžiuotis.

"Sena tiesa, kad vyras myli akimis, tebegalioja. Taip, mums patinka stebėti. Todėl visos pozos, judesiai ir tas galvos purtymas, kokį merginos demonstruoja šokių aikštelėje, tinka ir miegamajame. Ar žinote, kad vyrai, kalbėdami tarpusavyje apie seksą, moterį įvertina aukščiausiu balu, kai sako: "Lovoje ji - kaip pornožvaigždė..."

Seksas mus paverčia žvėrimis. Mes darome keistus dalykus, dejuojame, kandžiojamės, o paskui nutylame, kad vėl sugrįžtume į civilizuotą bendravimą. Kartais vyrai galvoja - ar ji atsimena, ką išdarinėjo? Pažadinti moters instinktus - nedidelis žygdarbis, o štai turėti ją visą, su jos asmenybe, su savikontrole... Leiskite vyrui suprasti, kad jūs žinote, ką darote. Tiesiog pažiūrėkite kartais į akis. Tai siaubingai jaudina.

"Man nepatinka visiškai nuoga moteris. Man labiau patinka, kai ji nurengta, bet nevisiškai."

Ak, kad jūs žinotumėte, mielos moterys, kaip sunku vyrams ištarti panašius žodžius: "Norėčiau, kad šiandien apsiautum ilgus batus, apsijuostum odinį diržą..." Todėl nesidrovėkite, imkitės iniciatyvios.

"Toli gražu ne visi vyrai kalbasi su savo lyties organu ir suteikia jam vardą. Tačiau tam tikras susidvejinimas - "Aš" ir "Jis" - egzistuoja. Jau vien dėl to, kad "Jo" elgesys neprognozuojamas."

O jeigu jau jų yra du, tai ir santykius su jais reikia palaikyti atskirai. Tiesiog įsivaizduokite, kad kalbama apie mylimą, linksmą ir kvailoką šuniuką. Jūs gi nepraleisite progos jį paglostyti ir pašnekinti... Kita vertus, jeigu įniksite į dvasingus pokalbius, vyras ims pavyduliauti.

"Aš ne idiotas, kad klausinėčiau, ar patikau jai šiandien, bet ir ne toks abejingas, kad man nerūpėtų. Todėl dažnai guliu ir galvoju - gera jai buvo šiandien ar ne?"

Vyrui seksas nepatikti negali. Yra netgi toks amerikietiškas posakis: "Seksas - kaip pica; net jeigu blogas, jis vis tiek geras." O apie moterų seksualumą esame prisiskaitę tiek visokiausių istorijų, kad jaučiamės sutrikę. Juk iš veido ne visada suprasi. Todėl tarkite bent vieną žodelį!..

Ir galiausiai - nesistenkite būti idealios. Jeigu kokia nors smulkmena trukdo jūsų ir partnerio harmonijai, išmeskite ją iš galvos. Mes jus mylime tokias, kokios jūs esate.

 

Taip pat skaitykite

vyriskis
Vyrų vartojamų frazių reikšmė2015-06-24
Stiprioji lytis turi standartines frazes, kurias naudoja, norėdama pasiekti savo tikslus, dažniausiai, kuo greičiau įsitempti moterį į lovą. Štai pačios populiariausios vyrų frazės ir jų tikroji reikšmė.
vyrai ir moterys
Ko vyras nori iš moters?2015-04-13
Atlikus vyrų apklausą, paaiškėjo, ko vyrai, iš tikrųjų, nori iš moterų. O nori jie tikrai nemažai. Sutikti su šiais teiginiais ar ne - priklauso nuo kiekvienos moters temperamento.
meiles rusys
6 meilės rūšys2015-01-04
Manoma, kad jei moteris žinos, kaip vyras supranta meilę, galės nuspėti jų santykių ateitį. Šias šešias meilės rūšis sukūrė filosofas Aristotelis. O, kiek jos atitinka jūsų santykius, galite pasakyti tik jūs.
seksualus vyras
10 seksualiausių būdų patraukti vyro dėmesį2014-09-02
Pasirodo, kad šiais laikais ne taip ir lengva patraukti vyrų dėmesį. Dabar stiprioji lytis per daug išlepinta, ir turi visai kitokią nuomonę apie moters seksualumą, nei anksčiau.
skyrybos
10 priežasčių, dėl kurių vyrai palieka moteris2014-03-11
Labai dažnai tenka skaityti straipsnius apie beširdžius vyrus, kurie palieka savo žmonas dėl jaunesnių moterų. Taip, dalis tiesos tame yra, vyrai tikrai vaikosi jaunesnių. Tačiau ar tai vienintelė priežastis? O gal moterims patinka taip galvoti, kadangi taip lengviausia pateisinti savo elgesį?

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...