Straipsnis

2013-01-17

Kitoks požiūris į santuoką

kitoks poziuris i santuoka

Mark Gungor yra vienas iš žinomiausių Jungtinėse Amerikos Valstijose seminarų apie santuoką ir šeimą vedėjų/oratorių. Daugybė porų kiekvienais metais dalyvauja jo seminaruose pavadinimu "Per juokus į geresnę santuoką" (angl. "Laugh Your Way to a Better Marriage®")

Kuo jis toks ypatingas?

Mark Gungor, vienos bažnyčios pastorius, kalba apie įvairias santuokoje pasitaikančias situacijas naudodamas psichologinį ir bažnytinį žargoną. Tai daro ne tik itin įžvalgiai ir profesionaliai, bet ir su DIDELE juoko doze! Toks derinys verčia ne tik linksmai pasijuokti, bet ir susimastyti ir, galbūt, visai kitaip reaguoti į įvairias santuokoje iškylančias problemas.

Visos Mark Gungor pasakojamos situacijos yra tikros ir itin dažnos kiekvienai santuokoje gyvenančiai porai. Žiūrint jo seminarus daugeliui galvoje "suknibždės" mintis, kad ir man tokia situacija jau buvo...

Pateiksime jums keletą jo seminarų ištraukų, o norint pamatyti viską, teks įsigyti jo DVD.

Gera žinia ta, kad internete šiek tiek paieškojus galima rasti organizuojamas jo seminarų transliacijas su lietuvišku įgarsinimu. Jas daugelyje Lietuvos miestų rengia įvairios organizacijos. Bilietų kainos "įkandamos", todėl rekomenduojame visiems! Bandėme rasti, kur galima būtų įsigyti šį lietuviškai įgarsintą DVD, tačiau be rezultatų... Jeigu jums pavyktų - laukiame komentaro, kur tai galima būtų padaryti!

 

 

 

 

 

"Santuoka yra ne apie tai, kaip rasti tinkamą žmogų, o apie tai kaip tinkamai elgtis" (angl. "Marriage is not about finding the right person; it's about doing the right things") - Mark Gungor.

 

Taip pat skaitykite

santuoka
Kada ir kodėl ištekėti2013-08-18
"Santuoka - tai tarsi apgulta tvirtovė: tie, kurie yra viduje, trokšta iš jos pabėgti, o tie, kurie lauke, nori į ją įsiveržti" - sakė prancūzų rašytojas Hervé Bazin'as. Tačiau kalbant atvirai, visos moterys be išimties nori ištekėti.
porele ant smelio
Kaip susigyventi, jei esate visiškai skirtingi?2013-06-11
Pelėda ir vieversys. Realistas ir romantikas. Optimistas ir pesimistas. Jūs tokie skirtingi ir vis tiek kartu? Nenuostabu, juk priešingybės traukia. Tai liudija ne tik tokie pavyzdžiai ir senolių išmintis, bet ir mokslininkų tyrimai.
sexy porele
Kaip atskirti meilę nuo susižavėjimo?2013-06-07
Daugelis paklaustų, ar tai tikrai svarbu? Taip. Nes sugebėjimas atskirti šiuos du jausmus, gali padėti išvengti didelės klaidos. Kiekvienais metais tūkstančiai porų žvilgančiomis akimis ateina į bažnyčią ir pasižada vienas kitą mylėti iki gyvenimo pabaigos.
jauna porele
Šiuolaikinė šeima: kas liko praeityje2013-05-21
Mes gyvename permainų laikais. Nebeliko šeimos ideologijos - vieną kartą ir visiems laikams. Kartais atrodo, kad vertybės kaip ištikimybė, sąžiningumas, atsidavimas, jau nieko nereiškia. Dauguma tradicinės santuokos požymių išnyko.
horoskopas ir seksualiniai faktai
Ištikimybė ir santykiai pagal zodiaką2013-04-24
Kol dar esate tik "kelyje" į artimus santykius, neabejotinai susidursite su ne vienu partneriu atstovaujančiu vieną ar kitą zodiako ženklą. Vienareikšmiško atsakymo į klausimą, kuris ženklas labiausiai tikėtina, kad jus išduos, tikrai nėra. Tačiau nusiminti neverta...

Komentarai (2)

AutoriusKomentaras
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-08-07
Pranešimai: 69
2013-02-09 20:25
Tikrai labai idomiai su humoru pasakoja! Galeciau pavadinti tikru seimyninio gyvenimo mokytoju!
Rimas
Svečias
2013-01-17 20:27
Haha, va cia tai geras zmogutis, reikia tokiu daugiau, kurie mums linksmoje formoje parodytu tinkama poziuri ir elgesi santuokoje... kad pas mus tokie kunigai butu, tai sedeciau baznycioje kiekviena savaitgali!!! radau kur kaune jo seminarai rodomi isversti i lt kalba http://www.gtinstitutas.lt/node/149

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...