Straipsnis

2013-10-07

20 amžiaus pasimatymų gidas moterims

pasimatymu gidas moterims

Kaip damai nederėtų elgtis pasimatyme su džentelmenu? Šiais laikais tai skambėtų kažkas tokio: kaip *tiolkai nesusimauti esant pasimatyme su bernu. Bet ar pasikeitė tik tiek, kad vietoje damų atsirado tiolkos, o vietoje džentelmenų - bernai? Čia jau jums spręsti, kas iš šių 20-tojo amžiaus pasimatymo patarimų vis dar galioja ir šiais laikais...

*Tiolka - tai yra graži ah****a merga.

Taigi, ko damai nevertėtų daryti pasimatymo metu. Iš 1938 metų pasimatymų patarimų knygos.

1. Norėdamos išlaikyti žavesį ar sugundyti, puoškitės buduare (nedidelė svetainė artimiausiems pažįstamiems priimti.) ir neverskite jo laukti - būkite pasiruošusi ilgai nelaukus eiti į pasimatymą. Šypsena pasitikimo metu būtina!

Šiais laikais dauguma gyvename kuo ekonomiškesnio dydžio būstuose, todėl dažniausiai savaime taip gaunasi, kad tame pačiame kambaryje ir persirenginėjame, ir valgome, ir svečius priiminėjame.

2. Jeigu reikia, dėvėkite liemenėlę. Netampykite savo koreguojamo diržo (korseto) ir pasirūpinkite, kad pėdkelnės nebūtų susiraukšlėjusios.

Ką čia ir be pridursi... Tikėtina, kad visais laikais toms, kurioms vis dėlto reikia liemenėlės, į pasimatymus vaikšo dažniau.

3. Vyrams nepatinka, kai moterys skolinasi jų nosinaites ir palieka ant jų lūpdažių žymes.

Visa laimė, kad dabar yra vienkartinių servetėlių! Nors ir tų pačių vyrams jau nebereikia - vis dažnesnis nosį traukia ir spjaudo...

4. Nesedėkite nepatogioje pozicijoje bei niekada neatrodykite nuobodi - net ir tada kai jums tikrai nuobodu! Ir jeigu jau tikrai norite kramtyti gumą, darykite tai tyliai ir uždaryta burna.

Viskas paprasta ir aišku. Kažin ar kada išeis iš galiojimo...

5. Niekada nesinaudokite galinio vaizdo veidrodėliu, norėdamos pakoreguoti makiažą. Vyrus labai nervuoja gręžiotis atgal.

Ne problema - yra atskiras keleivio pusėje.

6. Nekalbėkite šokio metu! Kai vyras šoka - reiškia jis nori šokti, o ne kalbėtis.

Laikai pasikeitė. Dabar klubuose vaizdas maždaug toks: merginos šoka su merginomis(draugėmis) grupelėmis, o vyrai lūkuriuodami aplinkui su kokteiliu rankose visas nužiūrinėja.

7. Per pasimatymą viešumoje nebūkite per daug prieraišios. Per didelis jausmų rodymas yra labai neskominga ir dažniausiai jį žemina ar verčia jaustis nemaloniai.

Nesikeičia visais laikais...

8. Nebūkite per daug jautrios bei nebandykite naudodamos emocijas versti jo pasakyti tai, ko jis nenorėtų. Vyrai nemėgsta ašarų, o ypač viešumoje.

Norite patikrinti, ar vis dar taip yra? Sužinokite jo nuomonę apie romantinius filmus.

9. Nesileiskite į kalbas su padavėju apie kažkada gerai praleistą laiką šioje kavinėje ar restorane, visas dėmesys turi būti sutelktas tik jam.

Dabar tiek daug kavinių ir barų, jog sunku būtų isivaizduoti tokį scenarijų, kad priėjęs padavėjas jus prisimintų iš praitos savaitės jūsų pasisedėjimo... bet ką gali žinoti...

10. Pasimatymo metu nekalbėkite apie drabužius ar jūsų madingą naują suknelę. Meilikaukite vyrui kalbėdamos tik apie tuos dalykus, kurie jam būtų įdomūs.

Kad šiais laikais vyrai daugiau kalba apie madą ir drabužius nei moterys, ar ne taip...?

11. Nebūk pastebėta kalbanti su kitais vyrais.

Garantuotas konfliktas bei krūva nukentėjusių!

12. Turėkite savigarbos ir daug negerkite! Nuo per daug alkoholio dauguma moterų kvailėja.

O čia jau pagal poreikį... Vieni pritars, o kiti "suks mintį", kad kuo kvailesnė, tuo prieinamesnė...

Bet ar verta ?

Žinant, kad "prigimties nepakeisi", klausimas, ar verta apsimetinėti? Jei tik ir stenksitės pasimatymų metu laikytis visų tų patarimų, ar pavyks jų laikytis visą gyvenimą? Jeigu jau siekiate ilgalaikių santykių, išmintingiausia būtų išlikti savimi ir nuo pat pirmo susitikimo parodyti, kas esi. Rezultatas - mažiau skyrybų ir "sudaužytų" vilčių.

 

 

Taip pat skaitykite

santuoka
Kada ir kodėl ištekėti2013-08-18
"Santuoka - tai tarsi apgulta tvirtovė: tie, kurie yra viduje, trokšta iš jos pabėgti, o tie, kurie lauke, nori į ją įsiveržti" - sakė prancūzų rašytojas Hervé Bazin'as. Tačiau kalbant atvirai, visos moterys be išimties nori ištekėti.
porele ant smelio
Kaip susigyventi, jei esate visiškai skirtingi?2013-06-11
Pelėda ir vieversys. Realistas ir romantikas. Optimistas ir pesimistas. Jūs tokie skirtingi ir vis tiek kartu? Nenuostabu, juk priešingybės traukia. Tai liudija ne tik tokie pavyzdžiai ir senolių išmintis, bet ir mokslininkų tyrimai.
sexy porele
Kaip atskirti meilę nuo susižavėjimo?2013-06-07
Daugelis paklaustų, ar tai tikrai svarbu? Taip. Nes sugebėjimas atskirti šiuos du jausmus, gali padėti išvengti didelės klaidos. Kiekvienais metais tūkstančiai porų žvilgančiomis akimis ateina į bažnyčią ir pasižada vienas kitą mylėti iki gyvenimo pabaigos.
jauna porele
Šiuolaikinė šeima: kas liko praeityje2013-05-21
Mes gyvename permainų laikais. Nebeliko šeimos ideologijos - vieną kartą ir visiems laikams. Kartais atrodo, kad vertybės kaip ištikimybė, sąžiningumas, atsidavimas, jau nieko nereiškia. Dauguma tradicinės santuokos požymių išnyko.
horoskopas ir seksualiniai faktai
Ištikimybė ir santykiai pagal zodiaką2013-04-24
Kol dar esate tik "kelyje" į artimus santykius, neabejotinai susidursite su ne vienu partneriu atstovaujančiu vieną ar kitą zodiako ženklą. Vienareikšmiško atsakymo į klausimą, kuris ženklas labiausiai tikėtina, kad jus išduos, tikrai nėra. Tačiau nusiminti neverta...

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-08-07
Pranešimai: 69
2013-11-16 20:23
Dauguma patarimu tikrai naudingi ir siais laikais jau pamirsti ...

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...